Rıza Burak 25 Kasım 2017 Paylaş 25 Kasım 2017 Merhaba arkadaşlar.Eski model bir aracım var. Geçen gün fark ettim, motor suyunu koyduğumuz haznenin üstünden gelen hortumdan araç rölantideyken su gelmiyor. Gaza basınca da üst hortumdan su gelmiyor. Bu normal mi? Araç hararet yapmıyor, fan açıyor, hararet göstergesi nadiren ortalarda genellikle orta çizginin biraz altında. Birisi hava yapmıştır diyor. Ben emin olamadım. Aracım suyu devir daim ediyor mu etmiyor mu, ne dersiniz? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Kasım 2017 Paylaş 27 Kasım 2017 Bilemedik. Çalışıyorsa kurcalama. Hararet yapmıyor. Motoru soğutuyor. Fan açıyor. Ben olsam kurcalamazdım. 2 Yorum bağlantısı
Rıza Burak 31 Mart 2018 Yazar Paylaş 31 Mart 2018 Eski araç. Kurcalamaya gelmiyor. Zaten bilen ustası da kalmamış. Bu radyatör içindeki suyu boşaltalım, motor suyunu değiştirelim, hava yapmıştır havasını alalım derken termostatı bozmuşuz. Haliyle anlayan bilen de denk gelmedi. Bir kaç ay sonra ancak anladım nedir ne değildir.Selamlar... Yorum bağlantısı
Recommended Posts