Kemal Mert 27 Kasım 2017 Paylaş 27 Kasım 2017 Merhaba arkadaşlar. Normal zamanlarda telefon ile fazla ilgilenmem ama foruma takıldığım zaman hanım ve oglandan belirsizce kopuyorum ve bu durum hanimda şikayetle sonuçlanır ve telefon rafa kalkar.[emoji6] Ama her ne sebepse hanım mutfaktan balkona açılan sürgülü pimapen kapıyı zorlamış. Kapı zor açılıp kapanmış. Beni çağırdı durumu anlattı. Bende açtım kapadim gerçekten de zor kapanıp açılıyor. Diğer kanat kendiliğinden kayıyor. Ettim eyledim yapamadim. Birde baktım hanım forumuna yaz bakim dedi. Şaştım kaldım. [emoji15] forumun hayatımiza katkısı yadsınamaz. Sizce neden böyle oldu. Çekerken zorlanıyoruz hatta çekerken zorlandığım için Kapı yukarı kalkıyor. Rayından mı çıktı diyorum ama görüntüde birşey yok. Sebep ne olabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Kasım 2017 Paylaş 27 Kasım 2017 Görmeden olmaz. Görelim Raylı mı. Bilya var mı ? Yerinde mi ? Yorum bağlantısı
Kemal Mert 27 Kasım 2017 Yazar Paylaş 27 Kasım 2017 Mehmet abi resim ekliyorum. Bilya varmı bilmiyorum ama raylı. Yorum bağlantısı
Kemal Mert 27 Kasım 2017 Yazar Paylaş 27 Kasım 2017 Abi böyle birşey yok sanki, varsa içinde vardır onuda göremiyorum ama dışardan böyle görünen tekerlek yok bizimkinde Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Kasım 2017 Paylaş 27 Kasım 2017 O zaman sökülecek mecburen. Kapı ayarı bozulmuştur. Camdan gerdirerek ayarlıyorlar Bir penci lazım sana maalesef. Diğer yorumları da bekleyelim bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 27 Kasım 2017 Paylaş 27 Kasım 2017 Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: O zaman sökülecek mecburen. Kapı ayarı bozulmuştur. Camdan gerdirerek ayarlıyorlar Bir penci lazım sana maalesef. Diğer yorumları da bekleyelim bakalım. +1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Kasım 2017 Paylaş 27 Kasım 2017 Rayından - yolundan çıktığı kesin. Kaldırarak oturtmayı denemek gerek. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Kasım 2017 Paylaş 27 Kasım 2017 kaldıramıyorsan yan tarafta iki delik var. (yandan bak) birisi yukarı aşağı ayar diğeri sanırım montaj için. ordan allen ya da yıldız ile ayar yaparak yükseltip sıkışmasını engelleyebilirsin. büyük olasılık teker plastiği kırıktır değişmesi gerekir. yürütürken tık tık tık yapar. ya da sağ sol ayarla oyuna. bu yükseklik ayarı her iki tarafta da var. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Kasım 2017 Paylaş 27 Kasım 2017 kapı ayarınız bozulmuş gibi görünüyor. resimden gördüğüm kadarı ile kapı üst tarafı sola doğru eğilmiş. kapının camı sökülüp tekrar ayar yapılması gerekli. sökmeden yapmanın bir yolu var ama kesin sonuç değil ve aynı zamanda biraz riskli kapı camı kırılabilir. kapının sağ alt köşesine ayağınızı dayayın kapı geri kaçmasın. yengemde sol üst köşeden biraz sert bir şeyle vursun ancak camın altında bulunan ayar takozları kaymış ise gene çok çabuk bozulur. 3 Yorum bağlantısı
Kemal Mert 28 Kasım 2017 Yazar Paylaş 28 Kasım 2017 kapı ayarınız bozulmuş gibi görünüyor. resimden gördüğüm kadarı ile kapı üst tarafı sola doğru eğilmiş. kapının camı sökülüp tekrar ayar yapılması gerekli. sökmeden yapmanın bir yolu var ama kesin sonuç değil ve aynı zamanda biraz riskli kapı camı kırılabilir. kapının sağ alt köşesine ayağınızı dayayın kapı geri kaçmasın. yengemde sol üst köşeden biraz sert bir şeyle vursun ancak camın altında bulunan ayar takozları kaymış ise gene çok çabuk bozulur. Denedik olmadı, usta getirip baktirmak gerekiyor galiba. Havalar soğuk şimdilik beklicem havalar düzelirse yaptiracam artık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts