Mustafa Tüfekçi 9 Aralık 2017 Paylaş 9 Aralık 2017 (düzenlendi) Plastik parça narin zaten çok milimetrik olarak kabloyu kastirip çekiyor. Öyle olunca koltuk yatsın diye kola abaninca elde kalıyor. Bizimki zaten kırık hatta tamir etmeye çalışıp bisiler denenmiş ama olmamış yapamamislar. Neyse önce dedim kaç para ki bı koltuk yatırma he kaç para. Otosanda çok para set diye satılıyor. Sonra biraz uğraştım geçen hafta bı tarafı sokeyim bakayım diye. Öncekiler demişti koltuğu siyircan felan ona da çok gerek yok. Koltuk yatırma kolu çerçevesi orta yerinden iki tane tırnakla koltuk gövdesine tutuluyor. O meşhur kablo ve içindeki tel ise iki taraftan koltuk birleşme yerinden saçma bı kurşun parça ile gövdeye tutturuyor teli. Önemli olan o kablonun koltukta sabit durması. Yani gövdeye bağlı bir ayağı var kablonun. O boşa çıkarsa kablo içindeki tel gerilmiyor ve koltuk yatırma mekanizması çekilmiyor. Teller zaten kopuktu. Hatta bı tarafında telleri o gövdeye tutturan kurşun parça da kırıktı. Sağlam kurşunları yeni bisiklet vites teli ile yerine takıp kablonun içinden geçirip tutma koluna açtığımiz delikten sokup vida ile sabitledim. Mekanizma güzelce çalışıyor. Geliştirilebilir [emoji14] ama işlevi önemli Bisiklet teli çifti 5 lira. Otosanda kablo seti 1000 lira felan 12 Aralık 2017 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Aralık 2017 Paylaş 9 Aralık 2017 (düzenlendi) Eline sağlık, bendekiler Allahtan sağlam, birşey olursa referans oldu bu bana 9 Aralık 2017 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 9 Aralık 2017 Paylaş 9 Aralık 2017 Ellerinize sağlık abi. Delik açılması yerine alttan sunfix ile sabitlenebilirdi diye düşünüyorum. Tabi bu şekilde daha sağlam olduğu kesin Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Aralık 2017 Yazar Paylaş 9 Aralık 2017 Ellerinize sağlık abi. Delik açılması yerine alttan sunfix ile sabitlenebilirdi diye düşünüyorum. Tabi bu şekilde daha sağlam olduğu kesinOlabilir ama sağlam yapıştırıcı olacak 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Aralık 2017 Paylaş 9 Aralık 2017 1000 mii. [emoji15]Eline sağlık. Güzel para kazanmışın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık 2017 Paylaş 9 Aralık 2017 güzel olmuş. 70 tl ye almıştım bu parçayı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Aralık 2017 Yazar Paylaş 9 Aralık 2017 1 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: güzel olmuş. 70 tl ye almıştım bu parçayı Plastik kol 250 lira felan ebayda daha uyguna bolca var. Sıkıntı tel tertibatında . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık 2017 Paylaş 9 Aralık 2017 teli kim koparmışsa tebrik etmeli, araba çeker o tel Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Aralık 2017 Yazar Paylaş 9 Aralık 2017 https://m.ebay.co.uk/itm/Genuine-FORD-FIESTA-MK6-01-08-LH-Passenger-N-S-Front-Seat-Tilt-Handle-CABLE/232565335258?hash=item3625f964da:g:GOUAAOSwWflaDt4lBu da ebayda set. teli kim koparmışsa tebrik etmeli, araba çeker o telTelin kendi değilde dibindeki kurşun kopuyor genelde. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık 2017 Paylaş 9 Aralık 2017 8 dakika önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: kurşun kopuyor pense ile kanırttım çokça.. bişi deniyordum kopamadı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Aralık 2017 Yazar Paylaş 9 Aralık 2017 pense ile kanırttım çokça.. bişi deniyordum kopamadıBen birini kopardim bisiler deniyordum. Sen tek bişi denediysen olabilir 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts