İçeriğe Yönlendir

Oto Çıkmacı Adresleri

Ümit Kaan

Recommended Posts

Ümit Kaan

Türkiye genelinde, büyük oto çıkmacı pazarları'nın olduğu adresleri bilenler, yardımcı olabilirmi? burada çıkmacıların açık adreslerini bulunduğu illerin altında, listeleyelim, İstanbul, Ankara, İzmir...... v.s.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

VW çıkma parçaları için Burak Otomotiv

Ziya Gökalp Mahallesi, Güngören-Bağcılar Sanayi Sitesi No:31, 34490 İkitelli Osb/Başakşehir/İstanbul

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp

Çıkmacıdan önce parça yetkili servise sorulmalı. Çoğu zaman daha ucuza geliyor servis. Çıkmacıların satmaya niyeti yok. Servisin fiyatının %50 oranında çıkmacı fiyatı olması lazımken buna razı değiller

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Vag için Bostancı da aşırı büyük bı cikmaci var. Araba bile toplanır.

Yorum bağlantısı
A. Yıldırım Yıldız
Çıkmacıdan önce parça yetkili servise sorulmalı. Çoğu zaman daha ucuza geliyor servis. Çıkmacıların satmaya niyeti yok. Servisin fiyatının %50 oranında çıkmacı fiyatı olması lazımken buna razı değiller

Yaklasik 2 hafta once focus sofor kapidaki dortlu cam kaldirmayi sordum cikmacilara. Degisik sehirlerde de olsa hepsi agiz birligiyle 150 tl dediler. Antalya'ya gectigimde bir sorayim dedim. 70 tl dediklerinde ne olur bile demeden hemen aldim. Cikmacilarin mantigini cozemedim. Baska araclar ve parcalarda da ayni durumu tecrube ettim. Henuz cikma parca nasip olmadi. Uygun rakam soyleyene de denk gelmedim. :-)
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp
9 saat önce, A. Yıldırım Yıldız yazdı:

Yaklasik 2 hafta once focus sofor kapidaki dortlu cam kaldirmayi sordum cikmacilara. Degisik sehirlerde de olsa hepsi agiz birligiyle 150 tl dediler. Antalya'ya gectigimde bir sorayim dedim. 70 tl dediklerinde ne olur bile demeden hemen aldim. Cikmacilarin mantigini cozemedim. Baska araclar ve parcalarda da ayni durumu tecrube ettim. Henuz cikma parca nasip olmadi. Uygun rakam soyleyene de denk gelmedim. :-)

Üstad sanırım işleyiş şu şekilde:

Asıl büyük sirkülasyon sanayi esnafı kaportacıdan ve liste ile toplu şekilde parça alımı yapanlardan sağlanıyor. Burada iskontonun oranı yüksek. Esnaf vs Esnaf şeklinde.

Bizim gibi son kullanıcı ise çok umurlarında değil. Satarlarsa da yüksek fiyattan. Hele ki serviste bile olmayan bir parça ise servis fiyatının iki katı şeklinde fiyat ortaya çıkıyor.

Yorum bağlantısı
Ümit Kaan
2 saat önce, Oğuzhan Alp yazdı:

Asıl büyük sirkülasyon sanayi esnafı kaportacıdan ve liste ile toplu şekilde parça alımı yapanlardan sağlanıyor. Burada iskontonun oranı yüksek. Esnaf vs Esnaf şeklinde.

Bizim gibi son kullanıcı ise çok umurlarında değil. Satarlarsa da yüksek fiyattan. Hele ki serviste bile olmayan bir parça ise servis fiyatının iki katı şeklinde fiyat ortaya çıkıyor.

Eski arabaların bulunmayan parçalarında, çıkmacıya mecbur kalıyorsun, onlarda hangi parça az bulunur, iyi biliyorlar, o parçalardan yüksek fiyatlar istiyorlar. Ben Skoda iç kapı kolları baktım, bir yerde buldum, 300 lira fiyat çekti adam, arabayı taş patlasın 2000 liraya almıştır.

Yorum bağlantısı
A. Yıldırım Yıldız

Isine gelirse mevzuu yani. Neyse. Isime gelmedi dogrusu :-)
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...