Önder Özcan 20 Aralık 2017 Paylaş 20 Aralık 2017 Bilenler vardır, dede paradoksu. Zamanda yolculuk yapılabilseydi, geçmişe gidip dedemizi öldürsek bize ne olurdu? Kabaca bu. Fakat asıl merakımı çeken videodaki hikaye oldu, Jane'in hikayesi. Konu bana müthiş geldi. Filmini de yapmışlar 2014 yapımı predestination- Kader. İzlemenizi tavsiye ederim. Zamanda yolculuk gerçekten olabilseydi, Jane'in yaşadıklarını yaşamak mümkün olur muydu sizce? 2 3 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 20 Aralık 2017 Paylaş 20 Aralık 2017 Farklı bir yorumu da vardı. Beethoven'ın 5. senfonisini alıp, Beethoven bu senfoniyi yazmadan önce Beethoven'a teslim edersek, eseri aslında kim yazmış olur? Zamansal paradokslar çok hoşuma gidiyor, üzerinde düşünmesi zevkli. Predestination ilginç bir filmdi. İzlemeyen varsa izlesin ancak film ahlaki açıdan hoşlarına gitmeyebilir, benden söylemesi Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 20 Aralık 2017 Paylaş 20 Aralık 2017 Hep o barmenin yüzünden uğraşma işte bi o yıla bi bu yıla... 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Aralık 2017 Paylaş 20 Aralık 2017 Geçmişe gitsem yanımda ayfon götürür stewe jopsun gözüne sokardım 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Aralık 2017 Paylaş 20 Aralık 2017 2 saat önce, Önder Özcan yazdı: Zamanda yolculuk gerçekten olabilseydi var zaten, sitroen tüm tasarım ekibini mö 2017 ye yollamıştı... ilham alıp geri geldiler... ve üretime geçti cebeş 6 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Aralık 2017 Yazar Paylaş 20 Aralık 2017 42 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Geçmişe gitsem yanımda ayfon götürür stewe jopsun gözüne sokardım Fikir- zikir bağlantısı. Jobs olacak o, jops değil. Jopla başka şey oluyo, adam dövülüyo 45 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Hep o barmenin yüzünden uğraşma işte bi o yıla bi bu yıla... Uyuz ya, kurcalama zamanı, yalama oldu bak. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 20 Aralık 2017 Paylaş 20 Aralık 2017 Netflix Dark dizisini tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Aralık 2017 Yazar Paylaş 20 Aralık 2017 4 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: var zaten, sitroen tüm tasarım ekibini mö 2017 ye yollamıştı... ilham alıp geri geldiler... ve üretime geçti cebeş Bitmedi sendeki Cebeş aşkı bitmedi, unutamadın bi türlü. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Aralık 2017 Paylaş 20 Aralık 2017 var zaten, sitroen tüm tasarım ekibini mö 2017 ye yollamıştı... ilham alıp geri geldiler... ve üretime geçti cebeş Almaya gidip verip gelmişler. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Aralık 2017 Yazar Paylaş 20 Aralık 2017 17 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Almaya gidip verip gelmişler. Konuyu dağıtmayalım. İlk sayfadaki videoyu izledin mi, yok? Hikaye gerçekten çok ilginç (dede kısmı değil, romandan bahsedilen kısım) ve filmi de izlenir. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Aralık 2017 Paylaş 20 Aralık 2017 Konuyu dağıtmayalım. İlk sayfadaki videoyu izledin mi, yok? Hikaye gerçekten çok ilginç (dede kısmı değil, romandan bahsedilen kısım) ve filmi de izlenir.Söz konusu cebeş ise hemen bi algı hemen bir odak değiştirme. Askerliği psikolojik harpçi olarak mı yaptın 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 20 Aralık 2017 Paylaş 20 Aralık 2017 O filmi izledim ilginç bir filmdi.Zaman makinesi aleyhindeki diğer durum , Zaman yolcuları nerede? Gelecekten günümüze gelen yok . Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 3 saat önce, Evren Erakçora yazdı: O filmi izledim ilginç bir filmdi.Zaman makinesi aleyhindeki diğer durum , Zaman yolcuları nerede? Gelecekten günümüze gelen yok . Buyuk ihtimal gelecekte dunyanin icine etmisizdir. Makine icat olmamistir 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Yok mu aramızda iyi bir bilgisayarcı şu C5 virüsünü temizlesin, yada admine söyleyecek komple format atsın... 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Aralık 2017 Yazar Paylaş 21 Aralık 2017 33 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Yok mu aramızda iyi bir bilgisayarcı şu C5 virüsünü temizlesin, yada admine söyleyecek komple format atsın... Sen iyi bir nöroloğa git beyne format attır. Nerden geldin gene cebeşe Ne alaka sabah sabah. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Aralık 2017 Yazar Paylaş 21 Aralık 2017 11 saat önce, Evren Erakçora yazdı: O filmi izledim ilginç bir filmdi.Zaman makinesi aleyhindeki diğer durum , Zaman yolcuları nerede? Gelecekten günümüze gelen yok . Geldik biz diye haber vermeleri lazım di mi? Zaman yolcusu varsa kimliğini açıklar mı. Açıklasa insanlar onu rahat bırakır mı. Bir anda tüm dünyanın sistemi çöker. Zaman makinesi diye birşey, insanın var olduğundan kıyamete kadar herhangi zamanda icat edildiyse veya edilecekse bile, bu demektir ki insanın var olduğundan itibaren zaman makinesi var. Şöyle ki, 17843 yılında zaman mak. icat edilse, atlasan M.Ö. 481365 yılına gitsen, bu ne demek olur, M.Ö. 481365 yılında zaman mak. var dı demek olur. Bekliyoruz, her an gelebilirler Yorum bağlantısı
Ali Demirel 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Bunlar (C5 de dahil) geleneksel fizik kurallarına göre paradox ve imkansız olan şeyler ancak Quantum fiziğine göre mümkün. Deden zannettiğin kişi gerçekten deden mi ya da gerçekten deden kim sorusunun cevabı kesin olmadığı için Quantum fiziğine göre dedeni öldürsen de hâlâ var olma durumun olası...Kafalar iyice karışsın [emoji83]Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 O kurama göre sonsuz evren vardır, yani herhangi bir evrende herhangi bir olay mümkün. C5 in en çok satan araç olduğu evrenler de mümkün. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 21 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Sen iyi bir nöroloğa git beyne format attır. Nerden geldin gene cebeşe Ne alaka sabah sabah. sabah depoya benzin döktük... tankerin içinde kalmış mı diye kafayı tankerin içine soktum herhalde ondan öyle oldu... ama şimdi çay terapisi ile düzeliyorum... 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 10 dakika önce, Ali Demirel yazdı: Quantum fiziği Yanlış anlaşılmasın ama Quantum işine biraz kılım ben... normal fizik ile açıklamayan sonuçları Quantum Fiziğine göre diye cümleye başlayıp açıklama çabası gibi... Ayrıca Quantum sanki element ismi gibi uranyum fiziği, quantum fiziği, aliminyum fiziği, vs vs... 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Aralık 2017 Yazar Paylaş 21 Aralık 2017 3 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Yanlış anlaşılmasın ama Quantum işine biraz kılım ben... normal fizik ile açıklamayan sonuçları Quantum Fiziğine göre diye cümleye başlayıp açıklama çabası gibi... Ayrıca Quantum sanki element ismi gibi uranyum fiziği, quantum fiziği, aliminyum fiziği, vs vs... O kadar element saymışsın Laylonu unutmuşsun, Laylon fiziği. Araba bile yapılıyo Laylondan. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 2 dakika önce, Önder Özcan yazdı: O kadar element saymışsın Laylonu unutmuşsun, Laylon fiziği. Araba bile yapılıyo Laylondan. O fizik değil abi bildiğin felsefe.., Laylon Felsefesi... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Yok mu aramızda iyi bir bilgisayarcı şu C5 virüsünü temizlesin, yada admine söyleyecek komple format atsın...Sahibini dövelim. Yüreğimiz soğusun 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 4 dakika önce, Servet Aydın yazdı: 2 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Yok mu aramızda iyi bir bilgisayarcı şu C5 virüsünü temizlesin, yada admine söyleyecek komple format atsın... Sahibini dövelim. Yüreğimiz soğusun Bi önerme yapayım... Bıyıkları cımbızla çek teker teker.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts