İçeriğe Yönlendir

Dede Paradoksu

Önder Özcan

Recommended Posts

Önder Özcan
1 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı:

Bi önerme yapayım...

Bıyıkları cımbızla çek teker teker..

Bir saat önce, Servet Aydın yazdı:

Ovv. Bu daha iyi

Zaman makinesinin kontağa bastım, motor ısınsın gidiyorum geçmişe. İkinizi de doğduğunuz hastaneden çalıp cingenlere vericem :angry:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Zaman makinesinin kontağa bastım, motor ısınsın gidiyorum geçmişe. İkinizi de doğduğunuz hastaneden çalıp cingenlere vericem :angry:
Valla canıma minnet

18ba5347e29b83085d1434faca71e0c7.jpg
  • Beğen 5
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
3 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı:

İşler kesat galiba :D

Olayın mantığını anlayamamış insan örneği.

Zaman makinesi diyorum, işler tersine çok yoğun ama geçmişe gidip, bu zamana dakikası dakikasına aynı zamana dönünce sıkıntı çıkar mı? :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Bir saat önce, Önder Özcan yazdı:

Zaman makinesinin kontağa bastım, motor ısınsın gidiyorum geçmişe

Geçmiş çok puslu olur, sis farı varmı makinada ?

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Olayın mantığını anlayamamış insan örneği.
Zaman makinesi diyorum, işler tersine çok yoğun ama geçmişe gidip, bu zamana dakikası dakikasına aynı zamana dönünce sıkıntı çıkar mı? [emoji3]
  • Beğen 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
37 dakika önce, Ersen Tapan yazdı:

Geçmiş çok puslu olur, sis farı varmı makinada ?

Sisin kendisi var. Dumanların arasından çıkıyo makine.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
(düzenlendi)
52 dakika önce, Mert Gülkokan yazdı:

Dede ile çebeş arasıbda bağ kuramadım

Tasarımcısı ile paradox arasında kaldın demi...

İşte onlarda öyle olmuş yani çizim yaptıktan sonra bakmamışlar biz ne yaptık diye,

Neyin kafasını yaşıyorduk aceba demişler yaptıkdan sonra,

Tamam çizimci yaptı bir hata ordaki kaportacı filan hiç uyarmadı mı arkadaş bu nedir ? naaptınız siz ?

tarihinde Hasan Karabekiroglu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Teknoloji çok hızlı ilerliyor değil mi? Sahi şimdiye kadar insanlar ne yapmış? İllaki var birşeyler tabi ama, son yüzyılın grafiği bitcoin grafiği gibi. Birileri gelip tüyo mu verdi acaba?

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen
8 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı:

Teknoloji çok hızlı ilerliyor değil mi? Sahi şimdiye kadar insanlar ne yapmış? İllaki var birşeyler tabi ama, son yüzyılın grafiği bitcoin grafiği gibi. Birileri gelip tüyo mu verdi acaba?

Internet bulundu

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
[emoji3] Geldik biz diye haber vermeleri lazım di mi? Zaman yolcusu varsa kimliğini açıklar mı. Açıklasa insanlar onu rahat bırakır mı. Bir anda tüm dünyanın sistemi çöker.
Zaman makinesi diye birşey, insanın var olduğundan kıyamete kadar herhangi zamanda icat edildiyse veya edilecekse bile, bu demektir ki insanın var olduğundan itibaren zaman makinesi var. Şöyle ki, 17843 yılında zaman mak. icat edilse, atlasan M.Ö. 481365 yılına gitsen, bu ne demek olur, M.Ö. 481365 yılında zaman mak. var dı demek olur.
Bekliyoruz, her an gelebilirler [emoji3]

Bu nasıl bir mesaj yaa. [emoji23]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Kaya
Şimdi, Eren Gökmen yazdı:

Internet bulundu

Şimdiye kadar derken yüzyıl öncesi mesela. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Bunlar (C5 de dahil) geleneksel fizik kurallarına göre paradox ve imkansız olan şeyler ancak Quantum fiziğine göre mümkün.
Deden zannettiğin kişi gerçekten deden mi ya da gerçekten deden kim sorusunun cevabı kesin olmadığı için Quantum fiziğine göre dedeni öldürsen de hâlâ var olma durumun olası...
Kafalar iyice karışsın [emoji83]

Bu da Önderin mesaj kadar ilginç.
O kurama göre sonsuz evren vardır, yani herhangi bir evrende herhangi bir olay mümkün. C5 in en çok satan araç olduğu evrenler de mümkün.

Aman yarabbi.

Korkulur senden.
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Dede ile çebeş arasıbda bağ kuramadım

Ohoo. Önderin çocukluğuna gitmeden zor bunu anlamak.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
Geçmişe gitsem yanımda ayfon götürür stewe jopsun gözüne sokardım
Ölmüş adamın arkasından konuşma abi. :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen
Bir saat önce, Recep Selim Kaya yazdı:

Şimdiye kadar derken yüzyıl öncesi mesela. 

Elektrik bulundu/ kullanilmaya baslandi. Su anki teknolojimiz elektrik ekeltronik uzerine zaten.

Benim bir teorim ise cok daha once (binlerce yil once) baska bir ileri teknoloji vardi. Bugun bildigimiz teknolojiye benzemiyor ama ne olduysa  bir anda bu teknoloji kayboldu. Belki kiyamet gibi bir olay oldu. Afetlerde insanlar, özellikle de bilginler öldü veya o teknoloji tembellige neden oldu sonradan gelen insanlar o teknolojiyi ögrenmedi.

Mesela pilin daha uzun sure dayanmasini ve cok kisa surede sarj olmasi tam cozulunce bambaska bir yöne gidecek teknoloji. Ya da nukleer enerjiyi guvenli kullanabilirsek de olur.

Yani bu donemin teknolojisi elektrik elektronik. Belki ileride baska birsey olacak...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bu nasıl bir mesaj yaa. [emoji23]
C5 ve sis farsız trend sahibi sendromu. Boş ver
Ölmüş adamın arkasından konuşma abi. [emoji4]
Geçmişe gidip bi helallik alayı.... Opss. Cihazı bulmadım daha
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
1 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Bu nasıl bir mesaj yaa. emoji23.png

Bence süper bir mesaj. Az sonra Servet makineyi icat edip Hz. Ademin yanına gitse, bu demek olur ki Hz. Adem zamanından beri zaman makinesi var. Geri dönmeyip makinayla beraber orda kalsa daha da iyi olur aslında :)

26 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

C5 ve sis farsız trend sahibi sendromu. Boş ver

Geçmişe gidip bi helallik alayı.... Opss. Cihazı bulmadım daha

C5 le ilgili içindekileri dökmek isteyenler için konu açtık kardeşim. Oradan yapın başvurunuzu biz size döneriz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...