Cem Dilmen 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Mükemmel olmuş. Elinize sağlık. Özellikle eski araç modifiye tutkunu biri olarak tipo gibi çocukluğumun hayalini bu şekle sokmanız ayrı bir güzellik. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Ali abi tekrar hoş geldin maşallah 1 Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Tipo efsane kasa zamanın da, efsaneye devam 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Valla harika Allah kaza bela vermesin. Ruhsat işlemleri nasıl oldu ? 2 çeker bir aracı 4x4 yapmak yasal mı, bilmediğimden soruyorum 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Ata 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Tipo 2.0 16v ve golf mk2 her ikiside ne yapsan yakisacak arabalar. Elinize saglik. Bende baski balata ve trigeri kendim degistirince cevreninde gaziyla bi havam felan degisyor. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 Tekrardan hoşgeldiniz. Tipo'ya maşallah 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 Çoh ğüzel,. Elöver. Ben de hızlı birşey bakacığım inşallah yeni yılda. 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 Hayırlı olsun abi dönüşün muhteşem oldu bundan sonra takipteyiz inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 Hayalim hep 155 toplamaktı; hazır toplanmışını bulduk:) Ali abi eline koluna sağlık, çok güzel olmuş.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 25 Aralık 2017 Yazar Paylaş 25 Aralık 2017 On 21.12.2017 at 17:37, Ebrar Tüfek yazdı: Valla harika Allah kaza bela vermesin. Ruhsat işlemleri nasıl oldu ? 2 çeker bir aracı 4x4 yapmak yasal mı, bilmediğimden soruyorum Teşekkür ederim, ruhsat normal Tipo 2000cc 16V, 4 çeker olarak muayneye girerse kalır, lancia arka aks, torsen diff ve saft sökülüp tempra sabit arka aks ile girecek muayneye. Her ne kadar alt yapıları Alfa 155 Q4, Lancia Hf ile ayni olsada Tipo fabrikasyon Integrale yani 4x4 uretilmedigi için Tuv muayneye girerse bu haliyke kalir. En kötü tadilat projesi ve uygunluk alınıp muhendisler odasindan muayene işlemi çözülebilir diye düşünüyorum. Golf de fabrikasyon 4x4 yani Syncro olduğundan bu problem onda olmayacak zaten firma kataloglarinda olan bir model. 55 dakika önce, Cem Işık yazdı: Hayalim hep 155 toplamaktı; hazır toplanmışını bulduk:) Ali abi eline koluna sağlık, çok güzel olmuş.. Cem bir 155 de aldim, orjinal 80.000 km de Izmirden. Komple boyattim yeniden ayni orjinal rengine. Amacım onu da Q4 yapmaktı ayni Tipo gibi ama Lancia Hf parçaları bulamadım araba elde kaldi. 4 ay falan normal 2000cc 16V 150 hp olarak binip sattim. Goztepe İstasyon Caddesinde bir balık satan yerin sahibi çocuk aldi biniyordu 35 plaka. Bulursam onun da fotograflarini eklerim. 155 de keyifli bir araba ama Tipo kadar dengeli değil. Tipo biz de normalleşmis bir araba. Aslında özel bir agirlik dengesi ve şase orani var. Bir de 4 çeker ve turbo besleme ile bambaşka oluyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 2 dakika önce, Ali Elöver yazdı: Teşekkür ederim, ruhsat normal Tipo 2000cc 16V, 4 çeker olarak muayneye girerse kalır, lancia arka aks, torsen diff ve saft sökülüp tempra sabit arka aks ile girecek muayneye. Her ne kadar alt yapıları Alfa 155 Q4, Lancia Hf ile ayni olsada Tipo fabrikasyon Integrale yani 4x4 uretilmedigi için Tuv muayneye girerse bu haliyke kalir. En kötü tadilat projesi ve uygunluk alınıp muhendisler odasindan muayene işlemi çözülebilir diye düşünüyorum. Golf de fabrikasyon 4x4 yani Syncro olduğundan bu problem onda olmayacak zaten firma kataloglarinda olan bir model. Cevap verdiğiniz için çok sağolun bir sorum daha olacak 4 çeker yürür halde yani muayeneden kalacak şekilde yürüyorsunuz ya herhangi bir trafik kontrolünde vs bir problem oluştururmu. Egzoz varmı diye aracın altına bakıyorlar ya bu işlerden anlayan bi polis şaftı diferansiyeli görse aracı bağlama riski varmı benimde kafamda bi proje var da üniversitenin bitmesini bekliyorum eski model bitane 240D alıp üzerine büyük turbolu OM303 motoru koymak istiyorum bu tür proje araçlarını forumumuzda görünce kendim yapmış gibi seviniyorum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 57 dakika önce, Ebrar Tüfek yazdı: Cevap verdiğiniz için çok sağolun bir sorum daha olacak 4 çeker yürür halde yani muayeneden kalacak şekilde yürüyorsunuz ya herhangi bir trafik kontrolünde vs bir problem oluştururmu. Egzoz varmı diye aracın altına bakıyorlar ya bu işlerden anlayan bi polis şaftı diferansiyeli görse aracı bağlama riski varmı benimde kafamda bi proje var da üniversitenin bitmesini bekliyorum eski model bitane 240D alıp üzerine büyük turbolu OM303 motoru koymak istiyorum bu tür proje araçlarını forumumuzda görünce kendim yapmış gibi seviniyorum Polis teknik değişiklikten şüphelenip aracı trafikten 7 gün süre ile men edip muayeneye gönderebilir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 25 Aralık 2017 Yazar Paylaş 25 Aralık 2017 Bir saat önce, Ebrar Tüfek yazdı: Cevap verdiğiniz için çok sağolun bir sorum daha olacak 4 çeker yürür halde yani muayeneden kalacak şekilde yürüyorsunuz ya herhangi bir trafik kontrolünde vs bir problem oluştururmu. Egzoz varmı diye aracın altına bakıyorlar ya bu işlerden anlayan bi polis şaftı diferansiyeli görse aracı bağlama riski varmı benimde kafamda bi proje var da üniversitenin bitmesini bekliyorum eski model bitane 240D alıp üzerine büyük turbolu OM303 motoru koymak istiyorum bu tür proje araçlarını forumumuzda görünce kendim yapmış gibi seviniyorum Rica ederim ne demek, o kadar kurcaliyacaklarini sanmam ama eğer isterse bulur tabi. Sağlıklı olan proje ve işletmek araca muayene zamani. 1 Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 Çok güzel oluyor abi. Bitince bir organizasyon yaparız bu araçlar için. Sanıyorum geçen sene almıştın sen bu tipoyu , bitsin de canlı görürüz inşaallah. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts