Koray Demir 1 Ocak 2018 Paylaş 1 Ocak 2018 47 dakika önce, Ahmet Gül yazdı: Ayağını nereye koyacağını bilmeyen bir ben miyim yav ? CC açınca ayağım gazın üstünde duruyor. Ayağımın yükünü gaza verirsem gaza basmış oluyorum, vermezse m de bacağım agriyor gaza basmamak için bacağımı yukarıda tutacağım diye. İtiraf ediyorum sırf bu yüzden kullanmıyorum Cc açıkken sağ ayak isteğe göre gaz veya fren pedalı önünde her an basılabilecekmiş şekilde yere konulur. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Ocak 2018 Paylaş 1 Ocak 2018 Benim bagdas kurdugum bile oldu [emoji23] Otomatik araci olanlar icin daha iyi tek bacaginizi altiniza alip oturun bundan daha buyuk keyif var mi. Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 1 Ocak 2018 Paylaş 1 Ocak 2018 Bir saat önce, Koray Demir yazdı: Cc açıkken sağ ayak isteğe göre gaz veya fren pedalı önünde her an basılabilecekmiş şekilde yere konulur. Onda sorun yok. Peki sizin bacağınız ağrımıyor mu? Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Ocak 2018 Paylaş 1 Ocak 2018 48 dakika önce, Ahmet Gül yazdı: Onda sorun yok. Peki sizin bacağınız ağrımıyor mu? Hayır ağrımıyor. 1 Yorum bağlantısı
Yücel Metin 1 Ocak 2018 Paylaş 1 Ocak 2018 Sağ dizimde sürekli aynı oturuş pozisyonunda kalırsam ağrı oluyor. CC benim için özellikle uzun yolculuklarda olmazsa olmaz. 2 yıl Bora kullandım CC yoktu, araç ne kadar iyi olursa olsun, uzun yol iyi gelmiyordu bana. oyüzden Focus'uma sımsıkı sariliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ocak 2018 Paylaş 1 Ocak 2018 Benim bagdas kurdugum bile oldu [emoji23] Otomatik araci olanlar icin daha iyi tek bacaginizi altiniza alip oturun bundan daha buyuk keyif var mi.Oldu paşam bide çay söyleyelim Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Ocak 2018 Paylaş 1 Ocak 2018 5 saat önce, Koray Demir yazdı: Cc açıkken sağ ayak isteğe göre gaz veya fren pedalı önünde her an basılabilecekmiş şekilde yere konulur. Aynen öyle. Ben gaz tercih ediyorum. Bazen evet, gaz pedalının üzerinde(temassız) ayağımın ağrıdığı da oluyor. Mecburiyetten kısa süreli tabanımı yere bassam da güvenli olmadığını düşündüğümden yeniden pedalın üzerine alıyorum. Güvenli olmaması da tepki süresinin uzunluğu. Ayağı gaz pedalından frene almakla, tabanı yere basarken frene basmak arasındaki tepki süremiz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ocak 2018 Paylaş 1 Ocak 2018 Koltuk zaten yüksek bende... sandalyede oturur gibi koyuyorum yere. Genelde hız sınırlayıcı olarak kullanıyorum zaten. Uzun yılda sadece hızı sınırlamam gerektiği durumlarda aktiftir.. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Ocak 2018 Paylaş 1 Ocak 2018 Cc başka şekilde kötüye kullanılabilir mi? Ayağını camdan çıkaran magandalardan sonra bunu da gördük ülkede. 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 Ocak 2018 Paylaş 6 Ocak 2018 Bu adam kendine macera arıyor. Başkasının canını yakmasa bari... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ocak 2018 Paylaş 6 Ocak 2018 On 01.01.2018 at 21:54, Koray Demir yazdı: Cc başka şekilde kötüye kullanılabilir mi? Ayağını camdan çıkaran magandalardan sonra bunu da gördük ülkede. Çok büyük isabet olmuş... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 6 Ocak 2018 Paylaş 6 Ocak 2018 Ben kullanmıyorum, daha önceki aracımda yapmak için uğraş verip elde edince hiç açmamıştım Şimdi de var yine açmıyorum. Sanırım otomatik araçlar için daha faydalı bir icat. Aracım manüel ve kontrolümde olsun isterim, ayrıca dalgınlığa da sebebiyet verebilir. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 Ocak 2018 Paylaş 6 Ocak 2018 9 saat önce, H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bu adam kendine macera arıyor. Başkasının canını yakmasa bari... Yan verip giderken spin sonrası takla attıktan sonra araçtan kanlar içinde çıkıp yerlerde tesbihini arayan bi Şahinci vardı videoyu bulursam paylaşacağım. Türkiye’nin gerçekleri bunlar maalesef. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 7 Ocak 2018 Yazar Paylaş 7 Ocak 2018 20 saat önce, Koray Demir yazdı: Yan verip giderken spin sonrası takla attıktan sonra araçtan kanlar içinde çıkıp yerlerde tesbihini arayan bi Şahinci vardı videoyu bulursam paylaşacağım. Türkiye’nin gerçekleri bunlar maalesef. Merak ettim.Bulursanız paylaşın. Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 Cc vazgeçilmez bir opsiyon. Düz yolda tasarruf kesin. Normalde ayağımız hep gaz pedalında. Cc aktifken, farkedilmeyen inişlerde gaz kesiyor. Rampalarda çoğu araç yavaslarken 120 km hızdan düşmeden tırmanmak keyifli. Obd'den gaz pedalı konumu takip edilirse fark belli oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 120 km hızdan düşmeden tırmanmak keyifli.İşte bunun için çok yakıyor 2 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 2 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: İşte bunun için çok yakıyor O keyif buna deger. Hem borulari acilir az 2 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 2 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: İşte bunun için çok yakıyor Rampada çok yakıyor diyelim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 Ben ondan daha çok basabilirim. Ona bırakmam virajda rampada. 2 Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 8 Mayıs 2020 Paylaş 8 Mayıs 2020 Bildiğiniz gibi; Hız sabitleyici, bir motorlu taşıtın hızını otomatik olarak kontrol eden bir sistemdir. Sistem, sürücü tarafından ayarlanan sabit bir hızı korumak için aracın gazını devralan bir servo mekanizmadır. Peki bu sistem sizce yakıt tasarrufu sağlıyor mu? Tecrübeleriniz nelerdir? Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 8 Mayıs 2020 Paylaş 8 Mayıs 2020 bazen daha az bazende daha fazla tüketim sağlıyor 😃 Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 8 Mayıs 2020 Paylaş 8 Mayıs 2020 Mehmet Cihat yazdı: bazen daha az bazende daha fazla tüketim sağlıyor 😃 tasarruf amaçlı değil, konfor amaçlı kullanmak lazım o zaman. Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 8 Mayıs 2020 Paylaş 8 Mayıs 2020 Ayarlalan hızı yakalamak için inişli çıkışlı yollarda sarfiyatı arttırıyor bende. Aslında kontrol bendeyken o hızda ısrar etmediğim için daha tasarruflu kullanmış oluyorum. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 8 Mayıs 2020 Paylaş 8 Mayıs 2020 Ayarlalan hızı yakalamak için inişli çıkışlı yollarda sarfiyatı arttırıyor bende. Aslında kontrol bendeyken o hızda ısrar etmediğim için daha tasarruflu kullanmış oluyorum.Kesinlikle katılıyorum. Özellikle rampalarda aynı hızda kalmak için dip gaz yapıyor. Hız sabitleyiciyi unutup debriyaja bastığımdan biliyorum bi anda redline da gördüm :)Onun dışında düz eğimsiz yolda tasarruf sağlıyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Mayıs 2020 Paylaş 8 Mayıs 2020 80 ile 90 km hızlarda benden 0.5 litre daha ekonomik. Uzun yollarda ise gaza basan ayağım uyuşup dengesiz kaldığım için faydası çok daha fazla olduğu kesin. Ama ölçemiyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts