Mustafa Kenar 1 Ocak 2018 Paylaş 1 Ocak 2018 Merhaba arkadaşlar sorum şu arabayı yıkadığım da ve yağmur yağdığında su almıyor du hatta polen filtresinin değiştirdim ön cam ordaki plastigi güzelce silikonla yapıştırdım yıkayın ca koku yapıyordu yapıştırınca koku kesildi 2 gün önce 240 km lik yolculuğum oldu bayabi yağmur yağıyordu su birikintilerinden gectim haliyle bugün fark ettim şöför tarafı ile sol arka paspaslarin orası su almış elimle yokladigimda keceleri sadece orta kısımları ıslak yanları kuru idi sizce nerden girmiş olabilir cevaplariniz için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Ocak 2018 Paylaş 1 Ocak 2018 (düzenlendi) arac tavaninda anten var mi?bir kac haftadir benzer sorunla bende ugrasiyordum... kapi fitillerinizi baglanti noktalarini cam fitil ve baglanti yerlerini kontrol edin lutfen. kapilarda yer alan tahliye delikleri oluyor onlarin acik olup olmadigini kontrol edin.. 1 Ocak 2018 tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Ocak 2018 Paylaş 1 Ocak 2018 Kapı fitilleri veya varsa sunroof tahliyeleri. Yorum bağlantısı
Mustafa Kenar 1 Ocak 2018 Yazar Paylaş 1 Ocak 2018 Sonroff yok kapi fitillerinden almamış su birikintisinden gectim ordan almış olabilirmi Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Ocak 2018 Paylaş 1 Ocak 2018 Mümkün. Benzer vakıalarda bagaj havalandırmasından veya direksiyon mafsalı giriş yerinden su alan focuslar vardı. Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 1 Ocak 2018 Paylaş 1 Ocak 2018 Bagajda stepne çukurunda su var mı? Varsa bagaj havalandırma tahliyelerinden su almıştır. Tampon inecek silikonlanacak ya da değişecek. Yorum bağlantısı
Mustafa Kenar 1 Ocak 2018 Yazar Paylaş 1 Ocak 2018 Bagajda su yok su alsa bile stepne cukuru ordan su tasmasi lazım iceriye girmesi için tahminim ön paspasin altindaki plastik tapalardan girmiş kenarlarinı güzelce silikonladim bakalim bir daha alacakmi yağmurda su almıyor su birikintisinde sert gectim görmedim tahminim bu tapadan aldı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ocak 2018 Paylaş 1 Ocak 2018 Tabandaki tıpalardan almıştır büyük ihtimal.. Yorum bağlantısı
Mustafa Kenar 4 Ocak 2018 Yazar Paylaş 4 Ocak 2018 Arabayı ilk aldığım da o kadar yagmur yağmasına rağmen su almayan araba gecen uzun yolculuk tan sonra şöför altı paspasın islandigini gördüm paspasin altındaki tipalardan almış diye tahmin etmiştim paspasi kaldirip tipayi silikonladim kuruttum paspaslari tekrar yağmur yağdı arabaya hic binmedim duz bir zemine bıraktım cok siddetli yağmur yağdı tekrar kontrol ettiğim de yine islandigini fark ettim tekrar paspasi açtım şöför tarafindaki sol bakalitin kaplamanın altindaki kabloların ordan geldigi tespit ettim yagmur on cam izgaralarinin yagmur kanallarını temizledim başka nerelere bakmaliyim birde on cam izgara icine su tuttum ön cam izgara alt plastik kisimin altından motor kısmına su damlıyor ve aralanmis oldunu gördüm burdan suyun kaplolara akarak içeri girme riski varmi Yorum bağlantısı
Mustafa Kenar 5 Ocak 2018 Yazar Paylaş 5 Ocak 2018 değişmiş galiba bende ön cam şüphelendim cam da çatlak var ama vizede değiştirecem için bekletiyorum eğer cam dan alıyorsa değiştirecem takacak olursa hangi cam önerirsiniz orjinal bulması zor ve pahalı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 47 dakika önce, Mustafa Kenar yazdı: değişmiş galiba bende ön cam şüphelendim cam da çatlak var ama vizede değiştirecem için bekletiyorum eğer cam dan alıyorsa değiştirecem takacak olursa hangi cam önerirsiniz orjinal bulması zor ve pahalı Carglass doraglass hepsi olur.. Kötü cam yok Türkiye'de.. Suyu camdan alabilir.. Debisi yüksek tazyiği düşük su tutarak gözleyerek bulabilirsiniz su alan yeri.. Alttan su alması çok uzak ihtimal. Ya kapı giderleri tıkalı, kapının için su dolu ve içeri sızıyor.. Yada fitillerden camdan bi yerden sızıyordur.. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 Ön cam altında silecek motorunun bulunduğu bölmeden alıyor olabilir mi? Yorum bağlantısı
Mustafa Kenar 5 Ocak 2018 Yazar Paylaş 5 Ocak 2018 kapılardan almıyor kontrol ettim yanlara doğru akan yağmur kanalları çamurlukların oraya akıyor oralar baya pislik vardı temizledim. başka yağmur kanalları varmı Yorum bağlantısı
Mustafa Kenar 5 Ocak 2018 Yazar Paylaş 5 Ocak 2018 bu video focus 1 değil ama suyun geldiği nokta burda 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Kenar 5 Ocak 2018 Yazar Paylaş 5 Ocak 2018 Aynı durum ön cam ızgara plastiği sökerek kanalları temizledim ancak video olduğu gibi sağ ve sol çamurluk ların içine gidiyor bu kanallar ot yaprak pislikler buraya tıkanmış olabilir temizlenmesi icin ne yapmam gerekiyor Yorum bağlantısı
Mustafa Kenar 5 Ocak 2018 Yazar Paylaş 5 Ocak 2018 20 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Nereye dolmuş o kadar su.. Video ben çekmedim örnek olarak youtube buldum 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Kenar 5 Ocak 2018 Yazar Paylaş 5 Ocak 2018 (düzenlendi) ön çamurluk ların altındaki yağmur kanallarını çamurlukları sokunce hepsi ortaya çıktı yılların verdiği ot yaprak vs vs. Ne varsa çıktı sağ sol ikisinide temizledim 5 Ocak 2018 tarihinde Mustafa Kenar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 İnşallah bunlardır sebep. Çok pislik birikmiş. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Kenar 5 Ocak 2018 Yazar Paylaş 5 Ocak 2018 Bir yerden daha şüpheleniyorum on cam izgaranin altında bi plastik var motor bölümüne su akmasını engelleyen bi bölme burdan da su damlıyor alt kisimi ısı kaynaklı genlesme olmuş yarın orayı sokup sivi conta ile yapistiracam eğer bir daha su alırsa ön cam sökülüp cam değiştirilecek 400 tl fiyat aldım işçilik dahil Yorum bağlantısı
Mustafa Kenar 7 Ocak 2018 Yazar Paylaş 7 Ocak 2018 Suyun on cam sol taraf ust direkten geldiği aşağı sıyarak paspaslara kadar gittiğini gördüm yarın cam değişim için hangi marka onerisiniz orjinal cam hariç Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ocak 2018 Paylaş 7 Ocak 2018 Doraglass carglass Hepsi olur. Kötü cam yok gibi bişey. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Kenar 8 Ocak 2018 Yazar Paylaş 8 Ocak 2018 Mehmet bey oto cam cidayim tam cam var ellerinde onu takacaklar Yorum bağlantısı
Recommended Posts