Mehmet Ozyurek 8 Ocak 2018 Paylaş 8 Ocak 2018 1 saat önce, Mustafa Kenar yazdı: Mehmet bey oto cam cidayim tam cam var ellerinde onu takacaklar Sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.. Silikon kurumadan yürütme aracı, çek bi kenara akşama kadar dursun sanayide güneş gören bi yerde.. Yorum bağlantısı
Mustafa Kenar 8 Ocak 2018 Yazar Paylaş 8 Ocak 2018 Cam değişti şansıma ic tarftan ince bir çizik var bende fiyat kirdirdim 140 km öteden geldik camcıya 5 saat kurumasini beklerim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ocak 2018 Paylaş 8 Ocak 2018 Bekle. Tam donma anında esnerse, arada açıklıklar kalabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Kenar 14 Ocak 2018 Yazar Paylaş 14 Ocak 2018 (düzenlendi) Mehmet bey cam kurudu su alma problemi bitti yanlız bugün dikkatimi çekti cam tamcam marka ile değişmişti Camı değiştirecekleri zaman ustaya üzerindeki cam yesil duruyor aynısımı dedim evet dedi sanki biraz renk tonu açık gibime geldi diğer camlar güneşte kaldığı için rengi biraz daha kapanmış olabilirmi cam çok güzel buğulanma dalgalanmalar yok gayet başarılı oteki değişen cam hiz gösteriyordu bu cam hiz göstermiyor gayet başarılı sadece rengi kafama yatmadı 14 Ocak 2018 tarihinde Mustafa Kenar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ocak 2018 Paylaş 14 Ocak 2018 Renk zamanla açılır bence.. Demekki bunun rengi açık... Yorum bağlantısı
Mustafa Kenar 14 Ocak 2018 Yazar Paylaş 14 Ocak 2018 (düzenlendi) Lamina cam olduğu icin iki camın icindeki malzeme güneşten etkilenip koyulasmasi gerekmezmi genellikle güneş şeffaf malzemeleri sarartip koyulaştırır Hatta amca oglunda honda accord var ön camı olimpya var cam buğulanma problemi yaşıyor tamcam da buğulanma sorunu yok en güzel yani bu bunu farkkettim 14 Ocak 2018 tarihinde Mustafa Kenar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ocak 2018 Paylaş 14 Ocak 2018 İzleyip görelim bakalım ne olacak Tecrübe olur bize de.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Kenar 14 Ocak 2018 Yazar Paylaş 14 Ocak 2018 Ustaya o kadar dedim rengi ayni olsun diye valla bu ülkede paranla rezil oluyorsun Yorum bağlantısı
Halil Tekkanat 3 Şubat 2018 Paylaş 3 Şubat 2018 Size tavsiyem cam olarak,Ugurluglass ya da Luckyglass.İki markada yerli ve yüksek kalitede cam üretimi yapılıyor.Cam taktirilacagi zaman onlarda siyah silikon var,rica edin biraz daha fazla siksinlar kenarları doldurmasi için. Yorum bağlantısı
Recommended Posts