Murat Kütükde 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Ustalar arıza kambası yanıyor söndüremiyorlar en son beyini komple değiştirmen lazım dediler 1250 tl istiyorlar tavsiyelerinizi bekliyorum not: arıza kambası sudan hızlı geçtikden sonra yandı. yeniyim sürçü lisan ettiysem affola 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Aracın ecu sökülüp soketi temizlensin, içi açılıp temizliği yapılsın. Tabi sıvı temas var ise. Kodun açılımı nedir? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Akış metreyi görmüyor sanki araç. Manifold muhtemelen su çekti eser miktarda. Akış metre ıslandı. Hava filtresi ıslak mı? Yorum bağlantısı
Murat Kütükde 9 Ocak 2018 Yazar Paylaş 9 Ocak 2018 Hayır ustam temizlettim hava filtresinide değiştim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Ecu nerede aracın? Su teması plan bir noktada mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Araç kaç model.. Maf mı var Map mı ? Makyajlılar maplı galiba.. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 10 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Ecu nerede aracın? Su teması plan bir noktada mı? ECU sağ çamurluk tarafında ama araç içinde suyun ulaşması pek mümkün değil o kısma Yorum bağlantısı
Murat Kütükde 9 Ocak 2018 Yazar Paylaş 9 Ocak 2018 11 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Ecu nerede aracın? Su teması plan bir noktada mı? Ustam sileceklerin altındaki boşlukda ecu 1 dakika önce, Tahir İlter yazdı: ECU sağ çamurluk tarafında ama araç içinde suyun ulaşması pek mümkün değil o kısma Banada oraya kadar çıkamaz gibi geldi ustam Yorum bağlantısı
Tahir İlter 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 1 dakika önce, Murat Kütükde yazdı: Ustam sileceklerin altındaki boşlukda ecu Banada oraya kadar çıkamaz gibi geldi ustam LPG beyni olmasın silecek altında dediğiniz ECU. 2003'te yeri değişti mi bilmiyorum ama sağ tarafta kapı bitiminde hemen araç içinde araç beyni. Yorum bağlantısı
Murat Kütükde 9 Ocak 2018 Yazar Paylaş 9 Ocak 2018 Aracın ne çekişinde ne performansında kayıp var sadece arıza ışığı için ecu yu değiştirmek mantıklımı bilemedim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Mapı, düzgün çalışan bir araçtan emanet bulup değişip dene bence. İç basıncı da hatalı okuyor olabilir.. Düzelirse map alırsın, düzelmez ise beyne kadar gidersin.. 1 Yorum bağlantısı
Murat Kütükde 9 Ocak 2018 Yazar Paylaş 9 Ocak 2018 Şimdi, Tahir İlter yazdı: LPG beyni olmasın silecek altında dediğiniz ECU. 2003'te yeri değişti mi bilmiyorum ama sağ tarafta kapı bitiminde hemen araç içinde araç beyni. Doğru karıştırdım ustam Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Şimdi, Murat Kütükde yazdı: Aracın ne çekişinde ne performansında kayıp var sadece arıza ışığı için ecu yu değiştirmek mantıklımı bilemedim Tüketimin saçmalıyordur şu an. Muhtemelen de çok yakıyordur. Yorum bağlantısı
Murat Kütükde 9 Ocak 2018 Yazar Paylaş 9 Ocak 2018 Şimdi, Mehmet Ozyurek yazdı: Mapı, düzgün çalışan bir araçtan emanet bulup değişip dene bence. İç basıncı da hatalı okuyor olabilir.. Düzelirse map alırsın, düzelmez ise beyne kadar gidersin.. Tamam mehmet abi ilgin için teşekkürler Şimdi, Mehmet Ozyurek yazdı: Tüketimin saçmalıyordur şu an. Muhtemelen de çok yakıyordur. Aynen abi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Motoru yer bu şeklide daimi kullanım. Araç zengin karışımda kalmış. Yorum bağlantısı
Murat Kütükde 9 Ocak 2018 Yazar Paylaş 9 Ocak 2018 6 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Motoru yer bu şeklide daimi kullanım. Araç zengin karışımda kalmış. Sabah servise gidiyorum ozaman servet ustam ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 10 dakika önce, Murat Kütükde yazdı: Sabah servise gidiyorum ozaman servet ustam ? Servis mantıklı olur.. Ellerinde map varsa değişip denerler.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Servis en iyisi şu an. Bu tip hasarlarda maalesef özel servisler böyle arızalar olunca fırsat bu fırsat diyebiliyor Yorum bağlantısı
Murat Kütükde 9 Ocak 2018 Yazar Paylaş 9 Ocak 2018 3 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Servis en iyisi şu an. Bu tip hasarlarda maalesef özel servisler böyle arızalar olunca fırsat bu fırsat diyebiliyor İkgin için teşekkürler abi saygılar Yorum bağlantısı
Murat Kütükde 10 Ocak 2018 Yazar Paylaş 10 Ocak 2018 On 09.01.2018 at 14:19, Mehmet Ozyurek yazdı: Servis mantıklı olur.. Ellerinde map varsa değişip denerler.. On 09.01.2018 at 13:42, Mehmet Ozyurek yazdı: Tüketimin saçmalıyordur şu an. Muhtemelen de çok yakıyordur. Beynin değilmesine karar verdiler 900 tl ye anlaştık denicez sorun giderilirse ödeme yapacam ustalar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ocak 2018 Paylaş 10 Ocak 2018 Hayırlısı bakalım.. Neticeden bilgi ver lütfen.. Yorum bağlantısı
Murat Kütükde 10 Ocak 2018 Yazar Paylaş 10 Ocak 2018 Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Hayırlısı bakalım.. Neticeden bilgi ver lütfen.. İşlem bitti memet abi yeni beyin takıldı lamba söndü araçın rolanti düzeldi gaz yemesi baya farketti 1 haftaya belli olur sonuçtan haberdar edicem abi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ocak 2018 Paylaş 10 Ocak 2018 Geçmiş olsun bakalım. Eski ecu ne oldu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts