Doğukan İpekçi 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 (düzenlendi) Aracımın orjinal anahtarı mevcut fakat kumandası yok sürücü kapısının kilidini çevirdiğin zaman tüm kapılar açılıyor son zamanlarda kilitte bir problem oluştu sanırım anahtarı döndürmekte güçlük geçiyorum.Aracıma yeni merkezi kilit kumandası taktırmak istiyorum sustalı anahtar veya anahtar üzerinde düğme olan model hoşuma gitti.İmmobilizer aktarma işlemini ne kadara yapıyorlar ve bir problem yaşar mıyım? 10 Ocak 2018 tarihinde Metin Akbal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recep Demirci 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 En son kumandasız anahtarı 100 tlna yaptırdım 1-2 ay önce ve kumandalıyı sorduğumda 200 tl demişlerdi.2 tane farklı anahtarcıya sormuştum ikiside aynı fiyatları verdi. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Uzaktan kumanda yok sanırım aracınızda, bu durumda bir alarm veya kumanda kiti alıp sinyalinin sustalı bir Ford anahtarına tanımlayıp kullanabilirsiniz. İmmo aktarmaya pek yüksek bir para almazlar çünkü halihazırda bir çip var elinizde. Hatta yedek anahtar varsa onun çipini kullanabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Doğukan İpekçi 9 Ocak 2018 Yazar Paylaş 9 Ocak 2018 Teşekkür ederim evet yedek anahtarı var dediğiniz gibi yapacağım bi anahtarcıya sorduğumda 200 tl gibi bir rakam belirtti immobilizer için bana fazla geldi bakalım bir kaç yere daha soracağım. Yorum bağlantısı
Yücel Çakır 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 arkadaşlar benimde bir sorum olacak. kumandadan şoför kapısı hariç 3 kapıda açılıyor ve kilitlenebiliyor. bu sebepten dolayı anahtarla açıp kapatıyordum fakat artık anahtar la açamıyorum sadece kilitleye biliyorum bu yüzden kumandadan diğer kapıları açıp içeriden şoför kapısını açıyorum. bu hafta sonu yaptıracağım fakat kimizi komple değişecek 600 700 tl' lerden bahsettiler kimisi 200 e hallederiz sıkıntı yok dedi bi başkası da ne çıkacağı belli olmaz dedi başına gelen veya fikri olan var mı acaba?? Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Herkes sormuş bende sorayım madem öyle, benim araçta da söyle bir durum var. Soguk havalarda bagajı içerideki düğmeden açma konusunda sorun yaşıyorum. Düğmeye basıyorum basıyorum açmıyor bagaj kapağını bende kumandadan açmak zorunda kalıyorum. Sıcak havalarda böyle bir durumla karşılaşmıyorum. Bunun nedeni ne olabilir. Belki etkisi olur diye kilit kısmına wd-40 da sıktım ama bir değişiklik olmadı. Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 5 dakika önce, Alptuğ Özcan yazdı: Herkes sormuş bende sorayım madem öyle, benim araçta da söyle bir durum var. Soguk havalarda bagajı içerideki düğmeden açma konusunda sorun yaşıyorum. Düğmeye basıyorum basıyorum açmıyor bagaj kapağını bende kumandadan açmak zorunda kalıyorum. Sıcak havalarda böyle bir durumla karşılaşmıyorum. Bunun nedeni ne olabilir. Belki etkisi olur diye kilit kısmına wd-40 da sıktım ama bir değişiklik olmadı. Sorun bagaj açma butonundan kaynaklanıyor. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 25 dakika önce, Koray Demir yazdı: Sorun bagaj açma butonundan kaynaklanıyor. Çözümü nedir, nasıl bir yol izlenmesi gerekiyor. Birde Kumanda da zor algılıyor kumandanın menzili çok kısa. Araçta çift kilitleme var ikinci kilitleme yapmak icin uzun bir sure basılı tutmam gerekiyor tusa bunun sebebi nedir. Pille alakalı değil pili değiştirdim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 arkadaşlar benimde bir sorum olacak. kumandadan şoför kapısı hariç 3 kapıda açılıyor ve kilitlenebiliyor. bu sebepten dolayı anahtarla açıp kapatıyordum fakat artık anahtar la açamıyorum sadece kilitleye biliyorum bu yüzden kumandadan diğer kapıları açıp içeriden şoför kapısını açıyorum. bu hafta sonu yaptıracağım fakat kimizi komple değişecek 600 700 tl' lerden bahsettiler kimisi 200 e hallederiz sıkıntı yok dedi bi başkası da ne çıkacağı belli olmaz dedi başına gelen veya fikri olan var mı acaba??Genelde onarımla düzelir. 200’e yaparım diyene gidin. Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 1 dakika önce, Alptuğ Özcan yazdı: Çözümü nedir, nasıl bir yol izlenmesi gerekiyor. Birde Kumanda da zor algılıyor kumandanın menzili çok kısa. Araçta çift kilitleme var ikinci kilitleme yapmak icin uzun bir sure basılı tutmam gerekiyor tusa bunun sebebi nedir. Pille alakalı değil pili değiştirdim Butonu söküp temas durumunu ve bağlantılarını test etmek gerekli. Menzil hepsinde kısadır güvenlik amaçlı. Araç kitapçığında maksimum 10 metre olarak geçiyor. Çift kilitleme için kumanda tuşu işlevini yitirmiş olabilir kumandadan değilse kilit mekanizmasına baktırmak gerekebilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Herkes sormuş bende sorayım madem öyle, benim araçta da söyle bir durum var. Soguk havalarda bagajı içerideki düğmeden açma konusunda sorun yaşıyorum. Düğmeye basıyorum basıyorum açmıyor bagaj kapağını bende kumandadan açmak zorunda kalıyorum. Sıcak havalarda böyle bir durumla karşılaşmıyorum. Bunun nedeni ne olabilir. Belki etkisi olur diye kilit kısmına wd-40 da sıktım ama bir değişiklik olmadı.Kumandadan açabildiğine göre kilit sağlam. İçerdeki düğme oksitlenmiş. Sökülüp wd40 veya philips kontakt sprey sıkılacak içine. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 42 dakika önce, Koray Demir yazdı: Butonu söküp temas durumunu ve bağlantılarını test etmek gerekli. Menzil hepsinde kısadır güvenlik amaçlı. Araç kitapçığında maksimum 10 metre olarak geçiyor. Çift kilitleme için kumanda tuşu işlevini yitirmiş olabilir kumandadan değilse kilit mekanizmasına baktırmak gerekebilir. Anladım teşekkürler cevaplariniz icin, 45 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Kumandadan açabildiğine göre kilit sağlam. İçerdeki düğme oksitlenmiş. Sökülüp wd40 veya philips kontakt sprey sıkılacak içine. kumandadan bagaj kapağını açmak icin 10 sn civarı tusa basılı tutmam gerekiyor. Anca algılayıp acıyor. Wd-40 olayını deneyeceğim haftasonu insallah ise yarar. Tuşu sökmesi zor mu Mehmet abi ceksem çıkar mi yoksa bir prosedürü var mi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 kumandadan bagaj kapağını açmak icin 10 sn civarı tusa basılı tutmam gerekiyor. Anca algılayıp acıyor. Wd-40 olayını deneyeceğim haftasonu insallah ise yarar. Tuşu sökmesi zor mu Mehmet abi ceksem çıkar mi yoksa bir prosedürü var miNasıl sökülür İnan hatırlamıyorum. Kumandadan basılı tutma değil de. Peşpeşe çift basmayı dene. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 2 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Nasıl sökülür İnan hatırlamıyorum. Kumandadan basılı tutma değil de. Peşpeşe çift basmayı dene. Yarın pespese çift basmayı deneyeceğim Mehmet abi, ama sanki yine tek seferde açmıyor diye hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Yücel Çakır 10 Ocak 2018 Paylaş 10 Ocak 2018 17 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Genelde onarımla düzelir. 200’e yaparım diyene gidin. peki teşekkür ederim.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Ocak 2018 Paylaş 10 Ocak 2018 19 saat önce, Alptuğ Özcan yazdı: Yarın pespese çift basmayı deneyeceğim Mehmet abi, ama sanki yine tek seferde açmıyor diye hatırlıyorum. 2 saniye içinde 2 kez basacaksın bagajı açması için. Uzun basma ile olmaz, olur da tuşu bozarsın. Anahtarın armut tipi denilen tipse ortadan ikiye ayrılır sonra yarım parça tekrar ikiye ayrılır. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 10 Ocak 2018 Paylaş 10 Ocak 2018 2 saat önce, Serkan Toker yazdı: 2 saniye içinde 2 kez basacaksın bagajı açması için. Uzun basma ile olmaz, olur da tuşu bozarsın. Anahtarın armut tipi denilen tipse ortadan ikiye ayrılır sonra yarım parça tekrar ikiye ayrılır. Bilgilendirme icin teşekkür ederim Serkan abi demeyeceğim bakalım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts