Köksal Yılmaz 18 Ocak 2018 Paylaş 18 Ocak 2018 Selamlar, yeni makinenin kilidinden çift kilitlemede videodaki gibi cırtlama şeklinde bir ses geliyor. Tek kilitlemede ses yok. Ses sol arkadan geliyor gibi. Neden yapar acaba fikirlerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı
Murat Kansu 18 Ocak 2018 Paylaş 18 Ocak 2018 Sol arka kapıda daha önce boya hasar vs oldumu yoksa hatasızmı benim satmış olduğum fucus,unda sağ arka kapıda aynı şey oluyordu aldığım kişi eski bir kilit arzası uzun bir zaman aldığı içinde yaptırmaya gerek görmemiş bende o şekilde kullanmıştım bir süre sonra ses bana fabrikasyon gelmeye başlamıştı biraz uzun oldu kusura bakmayın.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Ocak 2018 Paylaş 18 Ocak 2018 Köksal o çift kilitleme sesi f 2,5 ların hepsinde var. Benimkinde de vardı. Öyle kullanacaksınız. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Ocak 2018 Yazar Paylaş 18 Ocak 2018 Köksal o çift kilitleme sesi f 2,5 ların hepsinde var. Benimkinde de vardı. Öyle kullanacaksınız.Benim focus collection dı onda yoktu ama s max de var hiç böyle bir ses yok. Ilk kez duydum garip geldi. Sis farının laneti olabilir mi? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Ocak 2018 Paylaş 18 Ocak 2018 Kolekşında çift kilit yoktu di mi? Focuslarsa bu kilit arızası (artık arıza mı nalet mi bilemem ) var. Semaxı bilmem, belki daha arızalanma zamanı gelmemiştir. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Ocak 2018 Yazar Paylaş 18 Ocak 2018 Geniş bir vakit bulursam sokeyim ama yaza anca bulurum heralde daha üst torpido kapağını tamir edeceğim Yorum bağlantısı
Aydın Sert 19 Ocak 2018 Paylaş 19 Ocak 2018 11 saat önce, Önder Özcan yazdı: Önder abi tam ben yazacaktım ben de aynı dertten muzdaribim diye Bu arada benim açmış olduğum konuda bir üye çift kilitlemede ikinci dişlinin aşınıp sıyırdığını söylemişti fakat mesajı silinmiş sanırım. Ne kendim sökebildim ne de söktürebildim fırsat bulup da. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Ocak 2018 Yazar Paylaş 19 Ocak 2018 6 dakika önce, Aydın Sert yazdı: Bu arada benim açmış olduğum konuda bir üye çift kilitlemede ikinci dişlinin aşınıp sıyırdığını söylemişti fakat mesajı silinmiş sanırım. Ne kendim sökebildim ne de söktürebildim fırsat bulup da. Kulak alışıyor mu zaman geçtikçe? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Ocak 2018 Paylaş 19 Ocak 2018 26 dakika önce, Aydın Sert yazdı: Bu arada benim açmış olduğum konuda bir üye çift kilitlemede ikinci dişlinin aşınıp sıyırdığını söylemişti fakat mesajı silinmiş sanırım. Ne kendim sökebildim ne de söktürebildim fırsat bulup da. Şikayetler hep sol arka kapı tarafına yoğunlaşıyor. Hep o kapının kilidinin bozulma ihtimali düşük, orda merkezi kilitle ilgili ne var acaba. 20 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Kulak alışıyor mu zaman geçtikçe? Hayır Yorum bağlantısı
Aydın Sert 19 Ocak 2018 Paylaş 19 Ocak 2018 Bir saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Kulak alışıyor mu zaman geçtikçe? Hayır abi. Kesinlikle alışmıyor. Bu sebeple bazen çift kilit yapmıyorum. Çok sinir bozucu Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Ocak 2018 Yazar Paylaş 19 Ocak 2018 2 dakika önce, Aydın Sert yazdı: Hayır abi. Kesinlikle alışmıyor. Bu sebeple bazen çift kilit yapmıyorum. Çok sinir bozucu Milletin içinde çift kilitlemeye utanıyor insan Yorum bağlantısı
Aydın Sert 19 Ocak 2018 Paylaş 19 Ocak 2018 4 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Milletin içinde çift kilitlemeye utanıyor insan Aynen abi. Otoparkta falan duyan insanlar şöyle bir bakıyor. He insanların bakması çok mu önemli, değil ama ben çok takıntılıyım, rahatsız oluyorum. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Ocak 2018 Paylaş 19 Ocak 2018 1 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Milletin içinde çift kilitlemeye utanıyor insan Tirent Fokuz alsaydın sen de, çift kilit yok Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Ocak 2018 Yazar Paylaş 19 Ocak 2018 5 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Tirent Fokuz alsaydın sen de, çift kilit yok Ruhsat çıkıyor mu tirentlere, oyuncak kategorisinde değil di mi 1 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 19 Ocak 2018 Paylaş 19 Ocak 2018 Kanka o ses normal değil. Bende ki öyle ses çıkarmıyor. Kazıklamışlar sizi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Ocak 2018 Paylaş 19 Ocak 2018 Dişli son noktada atıyor. Kilit sıkışıyor, dişli sıyırıyor, sonlama svici görmüyor motor kilitlemek için zorlanıyor 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Ocak 2018 Yazar Paylaş 19 Ocak 2018 Dişli son noktada atıyor. Kilit sıkışıyor, dişli sıyırıyor, sonlama svici görmüyor motor kilitlemek için zorlanıyor Bana balık ver veya gidip balıkçı bulayım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ocak 2018 Paylaş 20 Ocak 2018 Yaptırana kadar kullanma bence. Kilitli kalabilir. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ocak 2018 Paylaş 20 Ocak 2018 Bana balık ver veya gidip balıkçı bulayım. Yeni kilit al 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Ocak 2018 Yazar Paylaş 21 Ocak 2018 Yarışmadan kazandığım kalwax hediyesini de yeğene verdim araba hediyesi olsun diye. Yorum bağlantısı
Recommended Posts