İçeriğe Yönlendir

Focus 2.5 - Merkezi Kilit Sesi

Köksal Yılmaz

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

Selamlar, yeni makinenin kilidinden çift kilitlemede videodaki gibi cırtlama şeklinde bir ses geliyor. Tek kilitlemede ses yok. Ses sol arkadan geliyor gibi. Neden yapar acaba fikirlerinizi bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Murat Kansu

Sol arka kapıda daha önce boya hasar vs oldumu yoksa hatasızmı benim satmış olduğum fucus,unda sağ arka kapıda aynı şey oluyordu aldığım kişi eski bir kilit arzası uzun bir zaman aldığı içinde yaptırmaya gerek görmemiş bende o şekilde kullanmıştım bir süre sonra ses bana fabrikasyon gelmeye başlamıştı biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Köksal o çift kilitleme sesi f 2,5 ların hepsinde var. Benimkinde de vardı. Öyle kullanacaksınız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Köksal o çift kilitleme sesi f 2,5 ların hepsinde var. Benimkinde de vardı. Öyle kullanacaksınız.
Benim focus collection dı onda yoktu ama s max de var hiç böyle bir ses yok. Ilk kez duydum garip geldi. Sis farının laneti olabilir mi?
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Kolekşında çift kilit yoktu di mi? Focuslarsa bu kilit arızası (artık arıza mı nalet mi bilemem :hahahoho:) var. Semaxı bilmem, belki daha arızalanma zamanı gelmemiştir.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Geniş bir vakit bulursam sokeyim ama yaza anca bulurum heralde daha üst torpido kapağını tamir edeceğim :D

Yorum bağlantısı
Aydın Sert
11 saat önce, Önder Özcan yazdı:

Önder abi tam ben yazacaktım ben de aynı dertten muzdaribim diye :) 

Bu arada benim açmış olduğum konuda bir üye çift kilitlemede ikinci dişlinin aşınıp sıyırdığını söylemişti fakat mesajı silinmiş sanırım.

Ne kendim sökebildim ne de söktürebildim fırsat bulup da.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
6 dakika önce, Aydın Sert yazdı:

Bu arada benim açmış olduğum konuda bir üye çift kilitlemede ikinci dişlinin aşınıp sıyırdığını söylemişti fakat mesajı silinmiş sanırım.

Kulak alışıyor mu zaman geçtikçe?

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
26 dakika önce, Aydın Sert yazdı:

Şikayetler hep sol arka kapı tarafına yoğunlaşıyor. Hep o kapının kilidinin bozulma ihtimali düşük, orda merkezi kilitle ilgili ne var acaba.

20 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Hayır :)

Yorum bağlantısı
Aydın Sert
Bir saat önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Hayır abi. Kesinlikle alışmıyor. Bu sebeple bazen çift kilit yapmıyorum. Çok sinir bozucu:angry:

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
2 dakika önce, Aydın Sert yazdı:

Hayır abi. Kesinlikle alışmıyor. Bu sebeple bazen çift kilit yapmıyorum. Çok sinir bozucu:angry:

Milletin içinde çift kilitlemeye utanıyor insan

Yorum bağlantısı
Aydın Sert
4 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Aynen abi. Otoparkta falan duyan insanlar şöyle bir bakıyor. He insanların bakması çok mu önemli, değil ama ben çok takıntılıyım, rahatsız oluyorum.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
1 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Tirent Fokuz alsaydın sen de, çift kilit yok :D

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
5 dakika önce, Önder Özcan yazdı:

Tirent Fokuz alsaydın sen de, çift kilit yok :D

Ruhsat çıkıyor mu tirentlere, oyuncak kategorisinde değil di mi :D

• Beğen 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Kanka o ses normal değil. Bende ki öyle ses çıkarmıyor. Kazıklamışlar sizi :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Dişli son noktada atıyor. Kilit sıkışıyor, dişli sıyırıyor, sonlama svici görmüyor motor kilitlemek için zorlanıyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Dişli son noktada atıyor. Kilit sıkışıyor, dişli sıyırıyor, sonlama svici görmüyor motor kilitlemek için zorlanıyor
Bana balık ver veya gidip balıkçı bulayım.
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Bana balık ver veya gidip balıkçı bulayım.
Yeni kilit al
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Yarışmadan kazandığım kalwax hediyesini de yeğene verdim araba hediyesi olsun diye.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...