Gökhan Çoşkun 19 Ocak 2018 Paylaş 19 Ocak 2018 iyi günler Kan grubunu gösteren kartım yok kaybettim sanırım. Ama eski ehliyetim de kan grubum yazıyor,ehliyeti alırken beyan etmiştim. Yeni ehliyet başvurusunda kan grubu kartı istiyorlar mı tekrardan? Kan verme konularında fobim var.kan tutuyor beni çünkü. zor geliyor yeniden kan vermek. Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan 19 Ocak 2018 Paylaş 19 Ocak 2018 21 dakika önce, Gökhan Çoşkun yazdı: iyi günler Kan grubunu gösteren kartım yok kaybettim sanırım. Ama eski ehliyetim de kan grubum yazıyor,ehliyeti alırken beyan etmiştim. Yeni ehliyet başvurusunda kan grubu kartı istiyorlar mı tekrardan? Kan verme konularında fobim var.kan tutuyor beni çünkü. zor geliyor yeniden kan vermek. bende araştım 1 hafta once kan gurubu kartı yoksa beyanla kangurubunu yazıyorlarmış sıkıntı olmuyormuş 1 Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 19 Ocak 2018 Paylaş 19 Ocak 2018 Geçen hafta ehliyeti aldım ,kan grubu için sözlü beyan yeterli. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Ocak 2018 Paylaş 19 Ocak 2018 Eski ehliyetimde kan grubum yazmıyordu. 2013 de A2 ehliyeti de işletmek için ehliyeti yeniletirken kan grubu kartımı da dosyaya koymuştum, gidiş o gidiş. Boş yere kartımdan oldum. Herhangi bir kağıda yazıp versem ya da kartın fotokopisini çeksem de olurmuştu aslında. Umuyorum kart diye ısrar etmezler. 1 Yorum bağlantısı
Bekir Memur 20 Ocak 2018 Paylaş 20 Ocak 2018 Bir kere tespit etmişler zaten devamlı yapmazlar. Ayrıca herhangi bir devlet hastanesine gidince laboratuvar kısmından kolaylıkla tespit yapıyolar, 1 parmağı delip antijen denilen tepkime gösteren sıvılara damlatıyolar orada hemen tespiti yapıyolar yani öyle damardan iğne olayları felan yok basit birşey, cihazla kan şekeri ölçmek gibi birşey. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Aralık 2019 Paylaş 20 Aralık 2019 Hala geçerli mi bu uygulama? Eski ehliyette yazan kan grubu geçerli mi? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Aralık 2019 Paylaş 20 Aralık 2019 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hala geçerli mi bu uygulama? Eski ehliyette yazan kan grubu geçerli mi? 1 ay olmadı ehliyeti yeniledim, kan grubu kartı istemediler. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 20 Aralık 2019 Paylaş 20 Aralık 2019 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hala geçerli mi bu uygulama? Eski ehliyette yazan kan grubu geçerli mi? Ehliyet yenileme için ise beyan yeterli. Benimde yenilemem gerekiyor da sağlık raporu almak için üşeniyorum 20 Aralık 2019 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Tamer 2 Ocak 2020 Paylaş 2 Ocak 2020 kan grubumu biliyorum ama nasıl kanıtlayacağım? sağlık ocağından mı öğreneceiz? Yorum bağlantısı
Recommended Posts