İçeriğe Yönlendir

Opel Corsa 1.7 DTI Diriliş Öyküsü

Emre Öğüt

Recommended Posts

Mustafa Arıkan

Emre Allah kolaylık versin. Zoru başarıyorsun.

Akıllı vida benim araçta da vardı aldığımda. Zaten ilk iş tamponları boyatmıştım. Tampon braketi denilen parçayı orjinal olarak Doğuş’tan 24 liraya aldım :) Yani tek sebep para değil, ustaların veya kullanıcıların kolayına gidiyor. Basıp geçiyor vidayı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

İlk hali hırsız arabası gibiymiş, maşallah şuan süper olacak.

Peki zaten boyatacaktın, beyaz alıp boyatsan nasıl olurdu ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt
12 saat önce, Fırat Önal yazdı:

Emre hayırlı olsun. İnşallah motor sağlamdır. Araç çok yorgun duruyor. 

sağolasın Fırat abi motor sağlam yeni sayılır daha 20bin km de motoru

12 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

Hayırlı olsun, kolay gelsin, sonuç güzel olacak elbette ama başına iş almışsın :)

Şu tamponlara akıllı vida atmıyorlarmı bir sinir oluyorumki hiç sorma, bu nedir arkadaş...

biraz öyle oldu ama artık yapacak bişey yok:)

12 saat önce, Önder Özcan yazdı:

12 saat önce, Sani Gerşon yazdı:

Vay arkadaş, araba neymiş ya... Kasapların elinde ne olmuş öyle.

Hayırlı olsun. Kaç km'de bu araç? Kadranda sanki 317bin görüyorum ama. Direksiyon ve airbag değişimi de hiç fena olmaz.

km 320 ye yaklaştı ama dti lar için henüz bir şey değil

12 saat önce, Koray Demir yazdı:

Hayırlı olsun. Aşk mı desem Tutku mu bilemedim şimdi.

aşk tutku birazda macera severlik

12 saat önce, Tuna İşgören yazdı:

Emre aracın hayırlı olsun kaportadan ziyade arka tekerleklerde de problem var gibi.. bu araci aldığın kişi muhtemelen sana hayır duası etmiştir yoksa son sahibi olurdu gibi duruyor. Gelişmeleri merakla takip edicem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sağolasın Tuna abi tekerleklerde problem yok sadece sağ ön tekerde biraz yamukluk var halledeceğiz sırayla hepsini:)

11 saat önce, Erdem Dertsiz yazdı:

Allah kolaylık versin. Bunlara istanbulda apaçi tayfa biniyor malesef. Aşırı çiplenmiş vaziyette kara tren gibi dolaşıyorlar sonrada motorları bitiyor zaten. İşallah mekanik taraf üzmez. Güle güle kullan.

amin sağolun 1.7DTI yüklemeye elverişli en ucuz araçlardan birisi ondan dolayı..

11 saat önce, Evren Erakçora yazdı:

hayırlı olsun kaça aldınız?

teşekkürler fiyat bende kalırsa sevinirim

4 saat önce, Emre Şimşek yazdı:

Adam diriliş diyor siz ne bekliyordunuz :)

Gayet güzel başlanmış, kolay gele.

teşekkürler Emre abi mesajlara şaşırmadım çünkü forumdaki bir çok insan titiz araç 100bin km den fazla olmasın boyalı parçası olmasın vs gibisinden düşündükleri için garipsemedim, parçalara ayrılmış arabalar birleştirilip piyasaya sürülüyor hayata dönen ne araçlar var bir bilseler:)

4 saat önce, Arda Bülent Güzel yazdı:

Emre resmen ölüyü topraktan çıkarmışsın elektro şokla yaşatmaya çalışıyorsun şu anda. Motor sağlamsa kafa tutamayacağı araba Yok. Tam 2 sene pazarlama arabası olarak kullandım. Çok keyifli bazen ben bile düşünmüyor değilim keyif için

Sağolasın Arda abi Allahtan motor sağlam dediğin gibi keyifli bir araç bakalım Allah utandırmasın inşallah

1 saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı:

Gözü karartip almışsın. Hayırlı olsun. 

sağolasın Mustafa abi

2 saat önce, Mustafa Arıkan yazdı:

Emre Allah kolaylık versin. Zoru başarıyorsun.

Akıllı vida benim araçta da vardı aldığımda. Zaten ilk iş tamponları boyatmıştım. Tampon braketi denilen parçayı orjinal olarak Doğuş’tan 24 liraya aldım :) Yani tek sebep para değil, ustaların veya kullanıcıların kolayına gidiyor. Basıp geçiyor vidayı.

teşekkürler Mustafa abi arka tamponlara dişleri olmadığı ve oturtacak yer olmadığı için mecburen akıllı vida attık onun haricinde başka akıllı vida yok 

1 saat önce, Sami Demirpaz yazdı:

İlk hali hırsız arabası gibiymiş, maşallah şuan süper olacak.

Peki zaten boyatacaktın, beyaz alıp boyatsan nasıl olurdu ?

baya baya öyleydi doğru İstanbulda direk çevirmeye girdim zaten:) renk değişimi olunca sıkıntı oluyor maalesef canlı şahit oldum yapılı beyazdan dönme lacivert bir corsa vardı yok fiyatına gitti o yüzden bende o tarzda bir şeyi aklımdan sildim..

7 dakika önce, Yalçın Dağlıoğlu yazdı:

Hayırlı olsun.

teşekkürler

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

Emre arka tampon kalacak mı öyle?

Bence arka tamponu da braketleri ile birlikte değiştir.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt
2 saat önce, Zeki Yelboğa yazdı:

Hayırlı olsun. Allah kolaylık versin. 

Amin teşekkürler

2 saat önce, Mustafa Arıkan yazdı:

Emre arka tampon kalacak mı öyle?

Bence arka tamponu da braketleri ile birlikte değiştir.

tampon maalesef öyle kalacak abi ama tamponun tadilatı tam olarak bitmedi henüz

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Ölü dirilmiş de kalkıp yürümeye başlamış :) hayırlı olsun :) motora neler yapmayı düşünüyorsunuz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

emre haber verseydin keşke ben yapardım expertizini resimlerden direk :D hayırlısı olsun beleşe yakın almışsındır inşallah yoksa zarar ettirir adama bu araba  iyi gazlamalar :good1:

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt
5 saat önce, Ebrar Tüfek yazdı:

Ölü dirilmiş de kalkıp yürümeye başlamış :) hayırlı olsun :) motora neler yapmayı düşünüyorsunuz :)

teşekkürler hybrit turbo, big cooler, big enjektör, emme genişletme falan filan böyle planlarım var hepsi zamanla, sabırla ve tabiki parayla olacak sırayla :)

Bir saat önce, Ali Gök yazdı:

emre haber verseydin keşke ben yapardım expertizini resimlerden direk :D hayırlısı olsun beleşe yakın almışsındır inşallah yoksa zarar ettirir adama bu araba  iyi gazlamalar :good1:

sağolasın Ali abi bir dahaki İstanbul seferimde ararım artık:)

Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Emre Öğüt
aracımı sattım ama genede olan gelişmeleri paylaşayım.. :)

lZobZX.jpg
j6EQ6r.jpg Z3rO3a.jpg Y61O66.jpg 3zXpzA.jpg DDLyDO.jpg ED7yDA.jpg

final:)

g6N963.jpg r1qJ17.jpg lZobZJ.jpg LDJODj.jpg vP0JPv.jpg VDZ3Dn.jpg VDZ3Dn.jpg 5yAGLq.jpg Q2kpvV.jpg

aracımı 1 aya yakın zaman önce sattım 1.7 ler keyifli araçlar ama ucuz etin yahnisi yenmiyor.:)
toplama toplanmışını al diyorum herkeese davulun sesi uzaktan güzel geliyor:)

Özetle aracımın Aldığım zamanki ve sattığım zamanki halleri..
c34e54b4d0c631d4c7657a2032a7c31e.jpg
0bd2973ca56acac7d1c749b1a887cf51.jpg
3957af13dba54f3c88f0ee646a4fd940.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
(düzenlendi)

Emre sende çok yıkığını almıştın ya. İlk konu açtığında aklımdan geçen bu araba adam olmaz olsa bile bıktırır demiştim. :) 

tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Su renge bayiliyorum. Ama cok dikkat ceker cizerler diye hicbir aracima cesaret edemem.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt
On 10.11.2018 at 12:35, Mustafa Arıkan yazdı:

Emre sende çok yıkığını almıştın ya. İlk konu açtığında aklımdan geçen bu araba adam olmaz olsa bile bıktırır demiştim. :) 

aklımda farklı projeler vardı aslında Mustafa abi ama aracın masrafı beklediğimden fazla çıkınca yapacağım ekstraları rafa kaldırdım.. :)

adam oldu yani dört dörtlük olmadı ama oldu fakat gönlüm çoktan geçmişti.. şimdi aklımdakileri başka bir araca uygulayacağım ama zamanla :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...