Erman Uzun 6 Şubat 2018 Paylaş 6 Şubat 2018 Okulda benim mondeonun aynısı bşr hoca arkadaşta daha var daha öncede bir iki sorunu için buraya danışmıştık dizel otomatik 2005 mondeo ondaki araçta gaza basınca pervane sesi geliyor gazı bırakınca kesiliyor bu ses ne olabilir Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Şubat 2018 Paylaş 6 Şubat 2018 4 dakika önce, Erman Uzun yazdı: Okulda benim mondeonun aynısı bşr hoca arkadaşta daha var daha öncede bir iki sorunu için buraya danışmıştık dizel otomatik 2005 mondeo ondaki araçta gaza basınca pervane sesi geliyor gazı bırakınca kesiliyor bu ses ne olabilir Turbonun basınç hortumu da patlak olabilir. Aynı zamanda hava sesi de geliyor mu ? Yorum bağlantısı
Erman Uzun 6 Şubat 2018 Yazar Paylaş 6 Şubat 2018 48 dakika önce, Cem Işık yazdı: Turbo palinin sesidir o Normal mi ki benimkinde pek duymuyorum 45 dakika önce, Serkan Toker yazdı: Turbonun basınç hortumu da patlak olabilir. Aynı zamanda hava sesi de geliyor mu ? Hava sesi yokmuş basınç hortumu o sesi yapar mı Yorum bağlantısı
Bekir Memur 6 Şubat 2018 Paylaş 6 Şubat 2018 Bu tür sorularda ses kaydı olmadan birşey söylemek hiç doğru birşey değil öncelikle konuya ses kaydı eklerseniz daha isabetli tahmin yapabiliriz. 1 Yorum bağlantısı
Erman Uzun 6 Şubat 2018 Yazar Paylaş 6 Şubat 2018 Bir saat önce, Bekir Memur yazdı: Bu tür sorularda ses kaydı olmadan birşey söylemek hiç doğru birşey değil öncelikle konuya ses kaydı eklerseniz daha isabetli tahmin yapabiliriz. Arkadaşın aracı bir söyleyeyim belki ses kaydı yapra Yorum bağlantısı
Recommended Posts