Volkan Ceneviz 8 Şubat 2018 Paylaş 8 Şubat 2018 Kötü bir boyacı düşünün iscilik vasat eski boya zimparalanmadan ustune boya atilirsa neler ile karsilir sonradan. Sanki ton farki zamanla degistigini goruyoruz boya zamanla kalkar kaybolur mu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2018 Paylaş 8 Şubat 2018 Zımparalanmadan verniği kazımadan boya atılır mı ki... Bilmiyorum ben ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Şubat 2018 Paylaş 8 Şubat 2018 İlk olmadı ikinci yıkamada dökülme başlar. Sonra da türlü çorbası gibi fena bir bulamaça dönüşür. Kaybolmaz yok olmaz Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 8 Şubat 2018 Paylaş 8 Şubat 2018 zimparalanmazsa yeni boya atma yapar ilerleyen zamanda Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 11 Şubat 2018 Yazar Paylaş 11 Şubat 2018 Bunlar gibi olur ve daha fazlası.][/url] bunun açıklaması eski boyada sertleştirici doğru oranda kullanılmadığından yeni boya altta ki boyayı katmanı bozup altına inmesinden olmuş. Yani öyle dedi Ne zaman sonra belli eder ya da olacaklar olu verir bu boyaya. Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 24 Şubat 2018 Paylaş 24 Şubat 2018 Takoz zımpara yapmadan hele bide kötü boyanmışsa hiç yeni boya atmayın daha iyi. folyo kaplama yapılır direkt eskinin üstüne mis gibi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Şubat 2018 Paylaş 24 Şubat 2018 Pas oksijenle büyüyen bir yapı. İyi zımpara atılmadıysa boya yüzeye değil pasa atılmış olur, pas da zamanla dökülür orası boyasız kalır. Sonra hava almaya devam edeceği için içten içten çürümeye devam eder. Daha geniş bir bölgede kabarcık kabarcık kalkar boya. Sonuç olarak eskisinden beter olur. Mesela ben mobilet jantlarına tam zımpara atamadan boya attım. Beni yeni jant alana kadar idare etsin yeter dedim. Bakalım ne kadar gidecek.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Şubat 2018 Paylaş 24 Şubat 2018 Bu tür şeyler için amatör kumlama aparatları var mı? (jant vs) bunların el tipi olanı: http://www.usel.com.tr/basincli-kumlama-makinasi-easy-blast/ Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Şubat 2018 Paylaş 24 Şubat 2018 takozla zımpara 5 TL. işçilik de ucuz olunca o tip kumlama ben göremdim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Şubat 2018 Paylaş 24 Şubat 2018 Çağlar bunlardan yok mu bizde? https://www.amazon.com/Portable-Blaster-Blasting-Gravity-Sandblast/dp/B01M0CRUUM Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Şubat 2018 Paylaş 24 Şubat 2018 Şimdi, Mehmet Ozyurek yazdı: Lazer kumlama gördüm geçen gün. 4 jantı kaça yaparlar Yorum bağlantısı
Recommended Posts