İçeriğe Yönlendir

B Ehliyetiyle Kullanılabilen Motosiklet

Efe Serhan Oğuz

Recommended Posts

Adem Kazıl

bende honda today var 50cc eşim için almıştım yeni tip B ehliyeti ile kullanabiliyor çok pratik ve keyifli yakmıyor kokluyor,

ayda bi depoyu dolduruyoruz iki kişi bile çekiyor canavar,

Bodrum gibi trafiğin sorun olduğu biyerde işimizi çok rahat görüyor,

kombine fren sistemi var ani fren yaptığınızda önden kayıp düşmüyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

50 cc simson skutırımız var, MZ dir esasında, 4 vites manuel ayaktan klasik, 2 kişi bin( 200 kg.), yanlarda 2 heybe ve tam dolu pazara git gel,  1. vitese attınmı çıkmadığı yer yok,  yakıt zaten koy unut, ehliyet gerekmez, polis yinede arada bir soruyor ama hacim bilmediğinden, çıkarıp A2 (yenisi A oluyor) gösterince ses etmiyorlar :) 

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Hayrettin Bahadır

Bende Kuba Dragon 50 cc var. B Sınıfı ehliyet yeterli, ayrıca mtv ve trafik sigortasından muaf. Yakıt desen yok gibi. Şehiriçi kullanıma uygun. Otobanda denedim 80km/hz rahatlıkla yapıyor biraz vibrasyon sıkıntısı var sadece.
4zYqZ7.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Ali Gürsoy

Güzel faydalı bir başlık olmuş. Ben de motoran Allegro 50 cc almak istiyorum. Bilen duyan kullanan var mı? İki gün de elimizde kalır öı?

Yorum bağlantısı
Adem Kazıl
On 27.05.2018 at 17:08, Hasan Ali Gürsoy yazdı:

Güzel faydalı bir başlık olmuş. Ben de motoran Allegro 50 cc almak istiyorum. Bilen duyan kullanan var mı? İki gün de elimizde kalır öı?

kayınço geçen yıl sıfır aldı alır almaz oturma yeri kilitlenmediğini fark etti servis çözemedi kendisi tamir etti üretim hatası varmış, birde 1. ayında hız göstergesi bozuldu, kesinlikle bi honda veya yamaha değil benim 2006 honda today daha çok güven veriyor sağlamlık bakımından.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Hiç başınıza geldimi, eski A2 ehliyetle polis çevirmesinde " sen bu motora binemezsin ceza..." diyen A2 nin eski (yenisi A olan) yani tüm hacimleri kapsayan ehliyet olduğunu anlatamadığınız polise denk geldinizmi?  bunu derdimizi anlatabiliyormuyuz diye soruyorum bu arada.....

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...