Tufan Caliskan 5 Nisan 2018 Paylaş 5 Nisan 2018 Ford'un internet sitesinde güzel tekstil ürünleri, model araçlar, anahtarlıklar vs. vs. birçok güzel ürün var. Otomotiv sitesinde böyle bir satış ilk kez gördüm ve taktir ettim ta ki fiyatları görünceye kadar. Sanki ÖTV'li fiyatlarmışçasına geldi bana; 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Nisan 2018 Paylaş 5 Nisan 2018 Mazda otomotiv, Mazda forumda en güzel araç fotoları olanlara hediye etti beğeni sayısına göre 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Nisan 2018 Paylaş 5 Nisan 2018 24 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Mazda otomotiv, Mazda forumda en güzel araç fotoları olanlara hediye etti beğeni sayısına göre Tebrikler Mazda'ya. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Nisan 2018 Paylaş 5 Nisan 2018 43 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Mazda otomotiv, Mazda forumda en güzel araç fotoları olanlara hediye etti beğeni sayısına göre Bizim de Mazda bölümümüz var, nerede onlar Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Nisan 2018 Paylaş 5 Nisan 2018 Bizim de Mazda bölümümüz var, nerede onlar Genel müdür ile Burak ikili diyaloglarda çok iyiler. Adam foruma gönül vermiş birisi. Üyelerde mazda'ya. Biz de yok böyle şeyler 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 5 Nisan 2018 Paylaş 5 Nisan 2018 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: 1 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Bizim de Mazda bölümümüz var, nerede onlar Genel müdür ile Burak ikili diyaloglarda çok iyiler. Adam foruma gönül vermiş birisi. Üyelerde mazda'ya. Biz de yok böyle şeyler Napak abi mazda mı alalım şimdi , ford club iken yine iyiydik , küçük gruplar daha bağlı olur birbirine . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Nisan 2018 Paylaş 5 Nisan 2018 masdalara haztayım Lc waikiki de naylon yağmurluk 150 TL 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Nisan 2018 Paylaş 5 Nisan 2018 Genel müdür ile Burak ikili diyaloglarda çok iyiler. Adam foruma gönül vermiş birisi. Üyelerde mazda'ya. Biz de yok böyle şeyler Valla biz de gönül verdik de. Otosana forum varlığını bile gösteremedik. Her altı ayda bir mail atışımızda aldığımız cevap şu oldu. [emoji23] 4 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Nisan 2018 Paylaş 5 Nisan 2018 Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Valla biz de gönül verdik de. Otosana forum varlığını bile gösteremedik. Her altı ayda bir mail atışımızda aldığımız cevap şu oldu. Bunun sonundaki gibi bi karşılama olmadı di mi? 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Nisan 2018 Paylaş 5 Nisan 2018 Valla biz de gönül verdik de. Otosana forum varlığını bile gösteremedik. Her altı ayda bir mail atışımızda aldığımız cevap şu oldu. [emoji23]Olmuyor ise zorlamanın alemi yoktu, isabetli oldu masdalara haztayım Lc waikiki de naylon yağmurluk 150 TL300 den aşağı satmam Yorum bağlantısı
Bekir Memur 5 Nisan 2018 Paylaş 5 Nisan 2018 (düzenlendi) tabikide özel tüketim çuval neyimize yetmiyor 5 Nisan 2018 tarihinde Bekir Memur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 Forum şanslı olsaydı Mazda olarak doğardı Neyse biz de uygun fiyata yelek yaptırdık çok güzel bir hatırası oldu. İsim de değişince bulunmaz oldu.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 Bu tip lisanlı ürünler her zaman pahalıdır. Ben de bunun önde cebi olmayanı var, servisteki dostlar hediye etmişlerdi. Ne de olsa üstünde adımın soyadımın baş harfleri var. Scania mağazasına bakarım mesela arada bir kelepir bir şey denk getirmek için, henüz sezon sonu indirimi yakalayamadım.. https://shop.scania.com/en/men/shirts-sweaters/ Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 2 saat önce, Serkan Toker yazdı: Bu tip lisanlı ürünler her zaman pahalıdır. Ben de bunun önde cebi olmayanı var, servisteki dostlar hediye etmişlerdi. Ne de olsa üstünde adımın soyadımın baş harfleri var. Scania mağazasına bakarım mesela arada bir kelepir bir şey denk getirmek için, henüz sezon sonu indirimi yakalayamadım.. https://shop.scania.com/en/men/shirts-sweaters/ Demek gizli gizli vag mağazaları geziyorsun Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 9 dakika önce, Nihat Palolu yazdı: Demek gizli gizli vag mağazaları geziyorsun Scania daha yeni vag bünyesine girdi ya.. Bende yeleği falan var ayrıca, Ankaradaki yetkili servisin elebaşı kuzenim olur.. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 10 dakika önce, Serkan Toker yazdı: Scania daha yeni vag bünyesine girdi ya.. Bende yeleği falan var ayrıca, Ankaradaki yetkili servisin elebaşı kuzenim olur.. Man'da da var mı kuzenin, Ankara deyince birden aklıma geliverdi, vag oranın da ortağı 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 3 dakika önce, Nihat Palolu yazdı: Man'da da var mı kuzenin, Ankara deyince birden aklıma geliverdi, vag oranın da ortağı İki tane hem de, ne lazım ? 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 1 dakika önce, Serkan Toker yazdı: İki tane hem de, ne lazım ? Şimdilik bir şey lazım değil 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts