Mert Yeldan 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 Forumu adamın üzerine yapmışlar [emoji3] 4 7 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 Servet abi sen çok değiştin bu aralar... Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 Ya bende öyle okudum. dedim servet "yeni yaşına alışamadı revizyona girdi " Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 Sitenin hızı da artar inşallah, sayfa geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum sürekli F5 yapmak zorunda kalıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 Bundan sonra aidat alacam. Ödeme yapmayan kapının önüne. Bi Servet kaç para harcıyor biliyonuz mu 2 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Nisan 2018 Yazar Paylaş 6 Nisan 2018 7 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Bundan sonra aidat alacam. Ödeme yapmayan kapının önüne. Bi Servet kaç para harcıyor biliyonuz mu Bir oturuşta 5 kilo et yediğine göre günlüğü 5000 avro kadardır heralde. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 Artık avro karşılığı tl de alırım. Üzmem kimseyi. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 Benim gold üye olurken verdiğim 5000 avro burada da geçerli heralde. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Nisan 2018 Yazar Paylaş 6 Nisan 2018 Geçen ben de bi 10 bin avro vermiştim, poritfbank gibi olmasın sonu 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 hey maşallah Abime.Maşallah inşallah ile ödenmiyor personel maaşları cicim. Sıfır araba aldın, ''0aazv'' vergisi alayım senden Benim gold üye olurken verdiğim 5000 avro burada da geçerli heralde.Gitti anam o. Yeniden kayıt açıyorum. Artık forumun patronu benim. Bıyıklıya dedim ki kuala lumpur da boya çok ucuz. Bastı gitti 4.09 dan 400 dolar alıyorum yeter mi ?Hesap no veriyorum Geçen ben de bi 10 bin avro vermiştim, poritfbank gibi olmasın sonuÇatalbank kurdum. Oraya aldım paraları Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 Forum gayet güzel oldu. Sayfa geçişleri hissedilir derecede hızlanmış. Elinize sağlık. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 Servet abi mi taşınıyor. Yükseklere taşın bari 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 Servet abi mi taşınıyor. Yükseklere taşın bari [emoji3] Hakket taşınıyorum [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 Yeni server altyapımız yeni ve daha güçlü donanım, daha güncel ve optimize edilmiş yazılım ve saldırı vb. karşı daha güçlü güvenlik özelliklerine sahip. Bundan sonrasını da izleyip forumun yine sağlıklı biçimde işlemesini sağlayacağız. Önümüzdeki günlerde versiyon güncellemesi de yapılacak. Server altyapısının hızlıca hazırlanması, fiyatlandırılması konusundaki yardımlarından dolayı @Sani Gerşon ve server barındırma hizmetlerinden sorumlu ekip arkadaşı Murat Can'a teşekkür ediyoruz. Emmi kesenin ağzını iyice açtı, aganın eli tutulmaz 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 Emeği geçen katkısı bulanan herkese çok teşekkür ediyorum.. Çok güzel oldu. Ellerinize sağlık.. 6 dakika önce, Selçuk Keleş yazdı: Emmi kesenin ağzını iyice açtı, aganın eli tutulmaz Her şey üyelerimiz için 6 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 Emeği geçen katkısı bulanan herkese çok teşekkür ediyorum.. Çok güzel oldu. Ellerinize sağlık.. Her şey üyelerimiz için [emoji4] Tamam da bana ödemeyi kim yapacak. İsim hakkım kullanılıyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 1 dakika önce, Servet Aydın yazdı: 4 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Her şey üyelerimiz için Tamam da bana ödemeyi kim yapacak. İsim hakkım kullanılıyor Forumu senin adına yapmışız ya fark etmeden.. Daha ne istiyon.. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 5 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Emeği geçen katkısı bulanan herkese çok teşekkür ediyorum.. Çok güzel oldu. Ellerinize sağlık.. Her şey üyelerimiz için Bize kampanya diye kepir.... yaptığın sigortalar bu muydu 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Nisan 2018 Paylaş 6 Nisan 2018 4 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Tamam da bana ödemeyi kim yapacak. İsim hakkım kullanılıyor Abi sen şimdi server kirası olarak ilk aşamada 10.000 avro gönder, gerisini daha sonra hallederiz yabancı değilsin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts