Cemal İhsan Erden 26 Nisan 2018 Paylaş 26 Nisan 2018 Arkadaslar 2000 flair 1.25 e bakim seti almak istiyorum , orjinal parcalari nasil temin edebilirim ,kodlarini bilen varmi acaba? Yorum bağlantısı
Cemal İhsan Erden 26 Nisan 2018 Yazar Paylaş 26 Nisan 2018 ford yedek parçacıdan?Internet uzerinden alacagim , iki turde yazilmis ;filtre motor ustunde olan vede sol far altinda olan diye ,pek anlamadigim icin motor aksamindan tereddutte kaldim ,kendim alirsam daha uyguna gelir diye dusunmustum , birde otosanin urettigi urunler nasildir ? Bikac sitede orjinal markalarda vardi fiyatlari daha yuksek , otosan yeterlimidir ? Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 27 Nisan 2018 Paylaş 27 Nisan 2018 (düzenlendi) Piyasa da bu araç icin orijinal ürün olarak sadece Otosan ürünleri var. Diğerlerine denk gelmedim. ( Hava filtresi, yağ filtresi,polen filtresi olarak) Yan sanayiler kalitesiz. Otosan ürünleri ise pahalı değil en fazla 5 lira oynar. Motor resmi atarsan hava filtre nerede söyleyebilirim. Yağ olarak ise motorcraft yağ almayin. Tam sentetik bir yağ seçin. 27 Nisan 2018 tarihinde Tolgahan Doğru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cemal İhsan Erden 27 Nisan 2018 Yazar Paylaş 27 Nisan 2018 Piyasa da bu araç icin orijinal ürün olarak sadece Otosan ürünleri var. Diğerlerine denk gelmedim. ( Hava filtresi, yağ filtresi,polen filtresi olarak) Yan sanayiler kalitesiz. Otosan ürünleri ise pahalı değil en fazla 5 lira oynar. Motor resmi atarsan hava filtre nerede söyleyebilirim. Yağ olarak ise motorcraft yağ almayin. Tam sentetik bir yağ seçin.Bu sekilde , net degilse daha net cekebilirim Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 28 Nisan 2018 Paylaş 28 Nisan 2018 Hava filtre motorun üstünde bujiler motocraft polen filtren sıcak su haznesinin arkasında siyah kutu içerisinde ama internetten alırsan uyumsuz olursa uğraşırsın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts