İçeriğe Yönlendir

Otomobilde Sigara Kokusundan Nasıl Kurtulunur?

Emre Akbas

Recommended Posts

Emre Akbas

Merhaba

2000 model Focus marka aracım var Beş altı aydır aracı kullanmıyordum araca Uzun zaman sonra özellikle Güneş altındayken bindiğimde daha önce fark etmediğim araçta inanılmaz bir sigara kokusu var ben sigara kullanmıyorum ama Benden önceki sahibi Muhtemelen hep kullanmış bu denli farkı yeni hissettim bu sigara kokusundan Nasıl kurtulabilirim Normalde aracı ilk aldığımda koltukları ve zemin halısını halı yıkama makinesi ile yıka Mıştım onlar da problem olmaz ama sanırım tavan döşemesine sigara kokusu sinmiş bundan nasıl kurtulabilirim?

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Aracınızın yaşı gereği döşemelerinde başka kirler de vardır. Öncelikle koltuk döşemelerini bir döşemecide söktürüp çamaşır makinesinde narin yıkama yaptırın. Güzelce kurutup tekrar taktırın. Bu kokuyu büyük ölçüde giderecektir. Tavanı silmeye niyet ederseniz sarkma konusunda çok dikkatli olun. Tavan ıslanırsa sarkar zira..

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Bence tavana parfüm. Diğer yerler tekrar yıkanmalı. Emre abinin dediği çok mantıklı. Ayrıca kendiniz taban halısını yıkayacaksanız otomobil döşemeleri için olan temizleyicilerden alın. Bende atas detap var memnunum tabi başka markalar da var. 

Yorum bağlantısı
Sinan Kaya

benim eski aracımı alırken ondan önce sahibi de sigara iciyormuş üç defa detaylı temizlik yaptırdım sigara kokusu icin dedi ben sigara içmiyorum ne olur sende icme diyerek satmışdı adam:D:D.Bende ilk başta icmedim ama içilmeyecek gibi degil dedim içmiştim bende sonra alan da isterse ... içsin işiniz zor yani içilen evden bile kokusu cıkmıyor araba daha zor 

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Gunesli bir havada butun kapilarini ac havalandir birkac saat..Arac golgede olmasin... en iyi cozum bu. test edilmis onaylanmistir ?

Yorum bağlantısı
Kani Kaya

tavandan , tavana bütün kumaşlar temizlenecek, plastik aksam ve klima kanalları..ardından ozonla dezenfekte..edilirse misss

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Caner Göktaş

Koltuklara ve  tavana o sigara kokuları sinmiştir. Onun dışında plastik yüzeylere zifti yapışmıştır. Aracın içinde metal, plastik yüzeyleri güzelce temizleyin bez ile. Ardından koltukları sulu bir makine yardımı ile yıkamanız gerek.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Tavana su değdirmeyin.. 

Yüzeysel silmelisiniz.. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...