Harun Kocaçalışkan 28 Mayıs 2018 Paylaş 28 Mayıs 2018 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar, Dün arabayı kilitlerken farkettim ki arka kapım kilitlenmiyor. Ne kumandadan, ne anahtardan ne de içeriden herhangi bir şekilde kilitlenmiyor. Ben de döşemeyi söküp biraz inceledim ancak vakit darlığı sebebiyle kilidi sökmedim. Sorum şu ki kapının içindeki kilitleme butonuna basamıyorum. İleri gitmiyor. Bazı arkadaşlar bu telin ucunda bir aktüatör olduğunu o yüzden elektronik motorsal bir arıza varsa bu tuşu ileri itemeyeceğimi söylediler. Ancak youtube'de gördüğüm videolara baktığımda bu telin manuel bir kilitleme teli olduğunu düşündüm. Yani arabada elektrik yoksa bile her türlü bu butona basabilmem gerekiyor sanırım. Acaba bu konuyla ilgili bir tecrübesi olan var mıdır? Ayrıca bizim kapının iç kilit mekanizması focus 1 ler ile aynıymış bunu da öğrenmiş olduk. Evet basamadığım düğme bu. Dışarı çekebiliyorum ama içeri basamıyorum. 28 Mayıs 2018 tarihinde Harun Kocaçalışkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 28 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2018 (düzenlendi) Hallettim. Önce sağ kapının kablosunu söktüm ve elle kilitlemenin elektriksel bir bağlantısı olmadığını anladım. Sonra da sol kapının iç kapı kolunu kapıdan sökerek düz bir şekilde tutup zorla bastırarak kilitlemeyi sağladım. Sonra da kilidi wd40 manyağı yaparak baya bi aç kapa yaptım. Şu an bir sorun kalmadı. 28 Mayıs 2018 tarihinde Harun Kocaçalışkan tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mayıs 2018 Paylaş 28 Mayıs 2018 17 dakika önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: Sonra da kilidi wd40 manyağı yaparak 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Mayıs 2018 Paylaş 29 Mayıs 2018 (düzenlendi) Wd-40 kim buldu @Tahir İlter O olmasa vay halimize [emoji23] geçmiş olsun. 29 Mayıs 2018 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 29 Mayıs 2018 Paylaş 29 Mayıs 2018 8 dakika önce, Mehmet Kaya yazdı: Wd-40 kim buldu @Tahir İlter O olmasa vay halimize geçmiş olsun. Her derde deva. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts