Mehmet Muhip Yılmaz 6 Haziran 2018 Paylaş 6 Haziran 2018 Kapıcı varsa kafalanır emlakçının işi biter Kapıcı yoksa mutlaka binada bir yaşlı amca-teyze ev sahibini tanır, bu sayede ev sahibine ulaşılır Emlakçı, galerici, telefoncu gibi şahıslardan daimi uzak dururum 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Haziran 2018 Paylaş 6 Haziran 2018 Kapıcı varsa 500 ateşleyin ertesi güne hallolur 1 Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 6 Haziran 2018 Paylaş 6 Haziran 2018 Artık emlakcılar da önce gorevliyi bağlıyor gidip soruyorsun ben bilmiyorum emlakci ile görüşün diyorlar 1 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 7 Haziran 2018 Yazar Paylaş 7 Haziran 2018 Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi ve taktikler için. Emlakçılardan yana epey dertliymiş forum, bunu da görmüş olduk. Almayı düşündüğüm evde ev sahibinin kendisi oturuyormuş. Bugün gittim görüştüm. Emlakçıyla da sözleşme vs yokmuş. Dolayısıyla direkt ev sahibiyle pazarlık aşamasındayız şu an. Yâ nasip. Tekrar teşekkür ederim cevaplar için. 4 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 8 Haziran 2018 Paylaş 8 Haziran 2018 (düzenlendi) Emlakçı ile sizin bir sözleşmeniz yok. Satıcıyla doğrudan muhatap olup satın alıyorsunuz. Emlakçı her hangi bir hizmet vermiyor. Bu durumda emlakçı sizden bir talepte bulunamaz. Fakat satıcı ile sözleşmesi varsa, satıcıdan talebi olabilir, ona da yok dediğinize göre bir problem yaşanmayacak demektir. Hayırlı olsun. Güle güle oturun 8 Haziran 2018 tarihinde Rıdvan Ergün tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts