Emrah Taşpınar 6 Eylül 2018 Paylaş 6 Eylül 2018 iyi akşamlar 55000 liraya sunrufllu olmak şartıyla hangi aracı tavsiye edersiniz çok km yapmadıgım için yakıt farketmez şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Eylül 2018 Paylaş 6 Eylül 2018 (düzenlendi) Bi ara hyundai sonata bakiyordum . Sunroof deri hepsi vardi ful donanimli onlar 2. Elde pek arayani yok o ayri jeep grubunda sunroofsuz araba cok nadir captiva larda hepsi sunrooflu Titx mondeo bulunabilir ilk aklima gelenler... 6 Eylül 2018 tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emrah Taşpınar 6 Eylül 2018 Yazar Paylaş 6 Eylül 2018 malum sitedede sürekli bakınıyorum ama karar veremiyorum bir türlü sonata veya jeep tarzı bakmıyorum , 2008 ve 2011 mondeo kullanmış biri olarak mondeolara gönlüm kayıyor fakat onlarında piyasası uçmuş gibi geliyor birde makyajlı olsun istiyorum işin açıgı , galiba çok şey istiyorum Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Eylül 2018 Paylaş 6 Eylül 2018 (düzenlendi) Gunumuz piyasasi bayagi yuksek.. Alternatifler bence bayagi az sayilabilir.. Megane serilerinde,hyundai i 30 larda,citroen picassolarda sunroof bayagi kullanislidir.. 6 Eylül 2018 tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emrah Taşpınar 6 Eylül 2018 Yazar Paylaş 6 Eylül 2018 7 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: tek kriter sunroof mu? segment? gönlümden geçen c veya d ama ufaklıgın tek kriteri sunruff , mondeomu çok seviyordum fakat ev için satmak zorunda kaldım 2017 agustosta , evi filan aldıktan sonra linea aldım şimdi ona biniyorum ama ufaklıgı memnun edemiyorum illa üstü açılan araba diye tutturuyor birde ekranı olacakmış , eldeki imkanları zorlayarak sunruflu araç arayışına girdim binada birkaç kişide var sunruflu araç etkileniyor ister istemez Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Eylül 2018 Paylaş 6 Eylül 2018 multimedya ekranlı Cmax olabilir o bütçede sunruuflu ve geniş iç hacimli Yorum bağlantısı
Emrah Taşpınar 6 Eylül 2018 Yazar Paylaş 6 Eylül 2018 19 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: multimedya ekranlı Cmax olabilir o bütçede sunruuflu ve geniş iç hacimli ekranı kendimde alırım abi çok sorun degilde cmax lere içim ısınmıyor nedense sedan kasa seviyorum , gözüm hep mondeo arıyor aslında onlarında olmuşken makyajlısı olsun diyorum makyajsız kasanın bagaj kapagı bi garip geliyor , makyajlı selective baya yüksek fiyatları galiba makyajsız mondeo alacagım bu gidişle Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 7 Eylül 2018 Paylaş 7 Eylül 2018 Çok güzel bir Astra H görmüştüm 100.000 km Cam tavanlı 1.3 dizel. 53.000 yazıyordu. Verilir mi bilmem ama bence iyi bir alternatif. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 7 Eylül 2018 Paylaş 7 Eylül 2018 sunroof olmazsa olmaz bir şey değil bence en iyi yönü arabayı dışarıdan güzel göstermesi Yorum bağlantısı
Recep Demirci 7 Eylül 2018 Paylaş 7 Eylül 2018 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2010-mazda-3-oto-deri-sunroof-592779993/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2008-bakimli-elegance-otomatik-601761862/detay Sunroof en önemli kriter ise yukarıdaki temsili ilanlardaki modeller uygun olabilir. Aşırı derecede yükselen bir 2. el piyasası var. Bu modellerde bile hasar kaydı yüksek olan araçlar göze çarpıyor. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Eylül 2018 Paylaş 7 Eylül 2018 t30 kasa xtrail 2.0 alsanıza. fiyatları makul. temizi denk gelirse, sürüş kalitesi çok yüksek çok konforlu araçtır. motor çok performanslı değil ancak yeterli. kocaman sun roof vardır. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Taşpınar 7 Eylül 2018 Yazar Paylaş 7 Eylül 2018 2 saat önce, Fatih Evcin yazdı: Çok güzel bir Astra H görmüştüm 100.000 km Cam tavanlı 1.3 dizel. 53.000 yazıyordu. Verilir mi bilmem ama bence iyi bir alternatif. H kasaya o kadar veremem galiba bi üst kasası olsaydı iyiymiş 2 saat önce, Emre Öğüt yazdı: sunroof olmazsa olmaz bir şey değil bence en iyi yönü arabayı dışarıdan güzel göstermesi Benim içinde önem arzetmiyo aslında linea idare ediyor şimdilik yürütme maliyeti vergisi yakıtı uygun ama ufaklığa söz geçmiyor illa sunruf ve ekranlı araba istiyor Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 7 Eylül 2018 Paylaş 7 Eylül 2018 4 saat önce, Emre Öğüt yazdı: sunroof olmazsa olmaz bir şey değil bence en iyi yönü arabayı dışarıdan güzel göstermesi Güzel görünümüne ek olarak sigara dumanını da güzel çekiyor, sıcak hava tahliyesinde çok etkili ve perdeyi açınca iç ortamı ferahlatıyor. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt 7 Eylül 2018 Paylaş 7 Eylül 2018 Alfa romeo 159 1.9 JTD Distinctive Plus bakabilirsiniz. sunroff, dizel, otomatik, ekran takılabilir veya takılı alınabilir. Performans, yol tutuş, donanım zenginliği D segment ve güncel çizgileri ile ihtiyacınızı her türlü karşılar. 3 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 7 Eylül 2018 Paylaş 7 Eylül 2018 Hocam Honda fd6 kasa civic inde Premium ve elegance lerin çoğu sunrooflu. Astra H kasa ların da cosmo paketlerin çoğu sunroof lu. hatta cam tavanlı. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 7 Eylül 2018 Paylaş 7 Eylül 2018 Makyajlı FD6 kasa Civic 'de Premium-Elegance farkı sadece sunroofdur. Premium 'da sunroof malesef yok. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 7 Eylül 2018 Paylaş 7 Eylül 2018 3 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı: Güzel görünümüne ek olarak sigara dumanını da güzel çekiyor, sıcak hava tahliyesinde çok etkili ve perdeyi açınca iç ortamı ferahlatıyor. arabada sigara içmem ve içirtmem ondan o konuda tecrübem yok.:) Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 7 Eylül 2018 Paylaş 7 Eylül 2018 50 dakika önce, Emre Öğüt yazdı: arabada sigara içmem ve içirtmem ondan o konuda tecrübem yok.:) Milli maç sonunda konvoyda çok işe yarıyor. Gerçi milli başarı olmadığı için çok da gerek kalmadı bunada. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Eylül 2018 Paylaş 7 Eylül 2018 (düzenlendi) Milli takim ve 3 buyukler bitik 8 Eylül 2018 tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Eylül 2018 Paylaş 11 Eylül 2018 On 07.09.2018 at 16:55, Gökhan Albayrak yazdı: Milli maç sonunda konvoyda çok işe yarıyor. Gerçi milli başarı olmadığı için çok da gerek kalmadı bunada. On 07.09.2018 at 20:57, Ali Gök yazdı: Milli takim ve 3 buyukler bitik Sayenizde milli takım gaza geldi 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 11 Eylül 2018 Paylaş 11 Eylül 2018 Ümit vaad ediyor, gençler 70 ‘ler sonu Trabzonspor gibiydi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Eylül 2018 Paylaş 11 Eylül 2018 4 saat önce, Selçuk Bakış yazdı: Sayenizde milli takım gaza geldi ciddiye alma hiç maltayyla beraber kalırlar yarın 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts