İçeriğe Yönlendir

55.000 liraya sunrooflu araç tavsiyesi

Emrah Taşpınar

Recommended Posts

Emrah Taşpınar

iyi akşamlar 55000 liraya sunrufllu olmak şartıyla hangi aracı tavsiye edersiniz çok km yapmadıgım için yakıt farketmez şimdiden teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Ali Gök
(düzenlendi)

Bi ara hyundai sonata bakiyordum . Sunroof deri hepsi vardi ful donanimli onlar 2. Elde pek arayani yok o ayri

jeep grubunda sunroofsuz araba cok nadir

captiva larda hepsi sunrooflu

Titx mondeo bulunabilir

ilk aklima gelenler...

tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emrah Taşpınar

malum sitedede sürekli bakınıyorum ama karar veremiyorum bir türlü sonata veya jeep tarzı bakmıyorum , 2008 ve 2011 mondeo  kullanmış biri olarak mondeolara gönlüm kayıyor fakat onlarında piyasası uçmuş gibi geliyor birde makyajlı olsun istiyorum işin açıgı , galiba çok şey istiyorum

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
(düzenlendi)

Gunumuz piyasasi bayagi yuksek.. Alternatifler bence bayagi az sayilabilir..

Megane serilerinde,hyundai i 30 larda,citroen picassolarda sunroof bayagi kullanislidir..

Yorum bağlantısı
Emrah Taşpınar
7 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı:

tek kriter sunroof mu? segment?

gönlümden geçen c veya d ama ufaklıgın tek kriteri sunruff , mondeomu çok seviyordum fakat ev için satmak zorunda kaldım 2017 agustosta , evi filan aldıktan sonra linea aldım şimdi ona biniyorum ama ufaklıgı memnun edemiyorum illa üstü açılan araba diye tutturuyor birde ekranı olacakmış :D  , eldeki imkanları zorlayarak sunruflu araç arayışına girdim binada birkaç kişide var sunruflu araç etkileniyor ister istemez

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

multimedya ekranlı Cmax olabilir o bütçede sunruuflu ve geniş iç hacimli

Yorum bağlantısı
Emrah Taşpınar
19 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı:

multimedya ekranlı Cmax olabilir o bütçede sunruuflu ve geniş iç hacimli

ekranı kendimde alırım abi çok sorun degilde cmax lere içim ısınmıyor nedense sedan kasa seviyorum , gözüm hep mondeo arıyor aslında onlarında olmuşken makyajlısı olsun diyorum makyajsız kasanın bagaj kapagı bi garip geliyor , makyajlı selective baya yüksek fiyatları galiba makyajsız mondeo alacagım bu gidişle

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Çok güzel bir Astra H görmüştüm 100.000 km Cam tavanlı 1.3 dizel. 53.000 yazıyordu. Verilir mi bilmem ama bence iyi bir alternatif.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

sunroof olmazsa olmaz bir şey değil bence en iyi yönü arabayı dışarıdan güzel göstermesi

Yorum bağlantısı
Recep Demirci

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2010-mazda-3-oto-deri-sunroof-592779993/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2008-bakimli-elegance-otomatik-601761862/detay

Sunroof en önemli kriter ise yukarıdaki temsili ilanlardaki modeller uygun olabilir. Aşırı derecede yükselen bir 2. el piyasası var. Bu modellerde bile hasar kaydı yüksek olan araçlar göze çarpıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

t30 kasa xtrail 2.0 alsanıza. fiyatları makul. temizi denk gelirse, sürüş kalitesi çok yüksek çok konforlu araçtır. motor çok performanslı değil ancak yeterli. kocaman sun roof vardır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Taşpınar
2 saat önce, Fatih Evcin yazdı:

Çok güzel bir Astra H görmüştüm 100.000 km Cam tavanlı 1.3 dizel. 53.000 yazıyordu. Verilir mi bilmem ama bence iyi bir alternatif.

H kasaya o kadar veremem galiba bi üst kasası olsaydı iyiymiş

2 saat önce, Emre Öğüt yazdı:

sunroof olmazsa olmaz bir şey değil bence en iyi yönü arabayı dışarıdan güzel göstermesi

Benim içinde önem arzetmiyo aslında linea idare ediyor şimdilik yürütme maliyeti vergisi yakıtı uygun ama ufaklığa söz geçmiyor illa sunruf ve ekranlı araba istiyor 

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak
4 saat önce, Emre Öğüt yazdı:

Güzel görünümüne ek olarak sigara dumanını da güzel çekiyor, sıcak hava tahliyesinde çok etkili ve perdeyi açınca iç ortamı ferahlatıyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt

Alfa romeo 159 1.9 JTD Distinctive  Plus bakabilirsiniz. sunroff, dizel, otomatik, ekran takılabilir veya takılı alınabilir. Performans, yol tutuş, donanım zenginliği D segment ve güncel çizgileri ile ihtiyacınızı her türlü karşılar. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

Hocam Honda fd6 kasa civic inde Premium ve elegance lerin çoğu sunrooflu. Astra H kasa ların da cosmo paketlerin çoğu sunroof lu. hatta cam tavanlı.

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Makyajlı FD6 kasa Civic 'de Premium-Elegance farkı sadece sunroofdur. Premium 'da sunroof malesef yok.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt
3 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı:

Güzel görünümüne ek olarak sigara dumanını da güzel çekiyor, sıcak hava tahliyesinde çok etkili ve perdeyi açınca iç ortamı ferahlatıyor.

arabada sigara içmem ve içirtmem ondan o konuda tecrübem yok.:)

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak
50 dakika önce, Emre Öğüt yazdı:

arabada sigara içmem ve içirtmem ondan o konuda tecrübem yok.:)

Milli maç sonunda konvoyda çok işe yarıyor. Gerçi milli başarı olmadığı için çok da gerek kalmadı bunada.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Gök
(düzenlendi)

Milli takim ve 3 buyukler bitik

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
On 07.09.2018 at 16:55, Gökhan Albayrak yazdı:

Milli maç sonunda konvoyda çok işe yarıyor. Gerçi milli başarı olmadığı için çok da gerek kalmadı bunada.

On 07.09.2018 at 20:57, Ali Gök yazdı:

Milli takim ve 3 buyukler bitik

Sayenizde milli takım gaza geldi :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök
4 saat önce, Selçuk Bakış yazdı:

Sayenizde milli takım gaza geldi :D

ciddiye alma hiç maltayyla beraber kalırlar yarın 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...