İçeriğe Yönlendir

2011 Focus Sw 1.6 Otomatik

Doğan Arşiray

Recommended Posts

Çağlar Bayur

son 1 ayda çok şey değişti hızlıca, 2006 larda piyasada olmayana garip gelebilir, alışılır hep alışıldı.

ilandaki araç boyasız! 89bin km ! otomatik ve SW.. ve titanium. sıfırı az satılan ve temizi çok az kalmış bir model.

Uzun yol seyahati için bence iyi seçim değil. Şehir içinde konforlu bir aile aracı.

,En düşük rakamı da 55 bin den aaşğı böylesi bulunmaz artık, yani 56-58 bandında alan da satan da memnun olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

focus 1 den gelen motor şanzıman, az kaçar çok yakar, zart zurt arıza yapmaz. klasik türbinli. 4 ileri

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

3 sene önce 1.6 dizel manuel vites bakmıştım,

aynı renk, collection paketti sanırım. 41.000tl istemişti, 106.000km

iyi prim yapmış,

genel olarak hoş bir araç, severim...

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

Otomatik olması şart. Passat Jetta vs  almam şirkete. VW nin güvenilmez olduğuna dair bir ön yargı var bende. Zamanında haklı olarak oluşan tabi.  Ayrıca parçaları daha pahalı. Şirket aracı olmaz ondan. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Şirket aracım Focus 3 kasa 1.6 otomatik benzinli. Bazen 1 tl yakıyor km'de. Bazen 75 80 kuruş. Uzunyolda 50 kurus altına düşmüyor.

Uzunyolda berbat araç.

Sürekli vites büyültüp küçültüyor karar veremiyor, ne yapacağını şaşırıyor. Bu arada aynı şanzıman değil tabi ama yine de bilginiz olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
24 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı:

Şirket aracım Focus 3 kasa 1.6 otomatik benzinli. Bazen 1 tl yakıyor km'de. Bazen 75 80 kuruş. Uzunyolda 50 kurus altına düşmüyor.

Uzunyolda berbat araç.

Sürekli vites büyültüp küçültüyor karar veremiyor, ne yapacağını şaşırıyor. Bu arada aynı şanzıman değil tabi ama yine de bilginiz olsun.

Sami yavaş. Bahsettiğin aracı kullanıyorum son 1 yılı aşkın süredir, şirket aracı değil tabi. Şehir içi çok yakıyor denebilir ama kıyaslamayı muadilleriyle yapmak gerek, tsi lerle(turbo yani) değil. Adamlar zaten sürekli vites değiştirsin, her tür hızda uygun vitesle gitsin diye kafa yoruyorlar 6 vites yapıyorlar. Aksi halde bir önceki otomatik gibi 4 vites olurdu.

Tek kriter yakıtsa lpg seçeneği var.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
5 saat önce, Önder Özcan yazdı:

Sami yavaş. Bahsettiğin aracı kullanıyorum son 1 yılı aşkın süredir, şirket aracı değil tabi. Şehir içi çok yakıyor denebilir ama kıyaslamayı muadilleriyle yapmak gerek, tsi lerle(turbo yani) değil. Adamlar zaten sürekli vites değiştirsin, her tür hızda uygun vitesle gitsin diye kafa yoruyorlar 6 vites yapıyorlar. Aksi halde bir önceki otomatik gibi 4 vites olurdu.

Tek kriter yakıtsa lpg seçeneği var.

Kıyaslama yapmadım ki ben. Tamam berbat demem iyi olmamış ama uzun yolda 100'e sabitleyip gidiyorum sürekli vites küçültüyor araba bağırıyor sonra büyütürüyor vs arabanın içindekiler bile ne gaz veriyorsun diyor arabada belirgin bir fark yaratıyor.  TVCT motor lpg ye uyar o konu ayrı. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
7 saat önce, Önder Özcan yazdı:

Sami yavaş

sami nin gündelik arabası 4.6 lt.... rölantide bile focustan hızlı adam

Bir saat önce, Sami Demirpaz yazdı:

Kıyaslama yapmadım ki ben. Tamam berbat demem iyi olmamış ama uzun yolda 100'e sabitleyip gidiyorum sürekli vites küçültüyor araba bağırıyor sonra büyütürüyor vs arabanın içindekiler bile ne gaz veriyorsun diyor arabada belirgin bir fark yaratıyor.  TVCT motor lpg ye uyar o konu ayrı. 

motor yapalım bitmiş o piston gel sen gelll

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...