Bülent Tarakçı 15 Eylül 2018 Paylaş 15 Eylül 2018 Bildiğimiz hayvan olandan değil. Perde olandan Şaka bir yana, internetten aldım. Buraya yazma sebebim ise, belediyesinin adında "Büyük" yazan, aslında kendisi küçük, yaşadığım şehir Ordu gibi illerde oturan arkadaşlara alternatif alışveriş seçenekleri olduğunu hatırlatmak içindir. Buradaki perdecilerin 1500 TL den aşağıya fiyat vermedikleri perdeleri internetten 800 TL ye aldım. Demek ki bizim perdecilerin birçoğu da internetten sipariş veriyor ve adına "Ticaret" diyerek bizi söğüşlüyorlar. Perdeler geldi. Hanım çok sevindi, gayet güzel oldu 4 Yorum bağlantısı
İlyas Demirbaş 15 Eylül 2018 Paylaş 15 Eylül 2018 Mutfağa mı aldınız ölçüler neydi peki? Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 15 Eylül 2018 Paylaş 15 Eylül 2018 Gümüşhanede doğu görevini yaparken bursa ile fiyat farkını görünce her şeyi ben de internetten almıştım. (Buzdolabı, çamaşır makinası, tv dolabı, kitaplık,gardrop vs) Yarı yarıya mal etmek mümkün. Elinize sağlık Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 15 Eylül 2018 Yazar Paylaş 15 Eylül 2018 8 dakika önce, İlyas Demirbaş yazdı: Mutfağa mı aldınız ölçüler neydi peki? Salona aldım. Toplamda 15 metrekare civarı tuttu. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 15 Eylül 2018 Paylaş 15 Eylül 2018 4 yıl önce aynı durumda bende zebra perde alırken perdecilerin verdiği fiyatın neredeyse yarı fiyatına internetten almıştım. Hala da kullanırız. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Eylül 2018 Paylaş 15 Eylül 2018 Zebra yazıcı da var Algıda seçicilik benimki https://www.zebra.com/tr/tr.html Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 15 Eylül 2018 Paylaş 15 Eylül 2018 Başlığı görünce benim aklımdan da arkadaşın zebra için pijama masrafı olmayacak diye geçti. 😂 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 15 Eylül 2018 Paylaş 15 Eylül 2018 Ben de cocugun odasina internetten aldim bursa dan geldi. Reklam olmasin diye adini vermiyorum Yorum bağlantısı
Arif Aykın 15 Eylül 2018 Paylaş 15 Eylül 2018 (düzenlendi) 1 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Zebra yazıcı da var Algıda seçicilik benimki https://www.zebra.com/tr/tr.html Güle güle kullanın. Valla abi ne yalan söyleyeyim bir ara ondan sandım 5 adet mevcut elimizde 😀😀😀 Perdelerinizi güle güle kullanın. 15 Eylül 2018 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selim Kaya 15 Eylül 2018 Paylaş 15 Eylül 2018 Trabzon 'da yol üstünde Zorlu Taç var. Epey uygundu fiyatları. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 15 Eylül 2018 Paylaş 15 Eylül 2018 Mağazada ürünü beğenip isim kod vs bilgilerini alıp siparişi internetten verenlerdenim. Fiyat abartı olmayınca mağazadan alışveriş yapıyorum ama bazen zıvanadan çıkıyor şu esnaf arkadaşlar. 2 ay önce 7₺ den aldığım balata spreyine salı günü 15₺ verdim, yağcımla olan ilişkimi ivedi olmadıkça tek taraflı fes ettim. Bu arada internette toplu alımlarda (30adet) yine 7₺. Tek tek alırsam. 10₺. Perdeleriniz hayırlı olsun, güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Eylül 2018 Paylaş 15 Eylül 2018 Yanılıyorsunuz arkadaşlar, bizim esnafımız kesinlikle böyle fırsatçı falan değildir. Hiç öyle fahiş fiyata mal satar mı? 2 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 15 Eylül 2018 Paylaş 15 Eylül 2018 53 dakika önce, Gökhan Albayrak yazdı: Mağazada ürünü beğenip isim kod vs bilgilerini alıp siparişi internetten verenlerdenim. Fiyat abartı olmayınca mağazadan alışveriş yapıyorum ama bazen zıvanadan çıkıyor şu esnaf arkadaşlar. 2 ay önce 7₺ den aldığım balata spreyine salı günü 15₺ verdim, yağcımla olan ilişkimi ivedi olmadıkça tek taraflı fes ettim. Bu arada internette toplu alımlarda (30adet) yine 7₺. Tek tek alırsam. 10₺. Perdeleriniz hayırlı olsun, güle güle kullanın. 10 liradan satmayı teklif ederdim ben balata spreylerini o esnafa. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 16 Eylül 2018 Paylaş 16 Eylül 2018 2 saat önce, Recep Selim Kaya yazdı: 10 liradan satmayı teklif ederdim ben balata spreylerini o esnafa. Bence senin ne yapmak istediğini anlamaz Yorum bağlantısı
Selim Kaya 16 Eylül 2018 Paylaş 16 Eylül 2018 Anlamazsa vururum yüzüne zaten. Yüksek bir ihtimal bu teklifi reddedecek. Yani ona gelişi 10 liranında altında olduğunu itiraf edecek. Yakın zamanda ihtiyacım olan bir parçayı 3 ayrı dükkanda 1, 1.5 ve 2 kat fiyatlar ile buldum. İnternette en uygunu 70 liraya bulduğum km sensörüne en iyi fiyat veren sadece ford parçası satan bir yer oldu ve 85 lira ile gayet makul bir rakama aldım. Bu adam da para kazanıyor, diğerleri de. Hele hele artık silecek lastiği satmadığını beyan eden bir yer var ki burada. Zaten bileniyordum adama. Artık dükkanına uğramamak farz oldu. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Eylül 2018 Paylaş 16 Eylül 2018 N11 de Golf satisi oluyordu araba satisi da internet uzerinden olsa da keske yari fiyatlarina bulabilsek 😁 1 Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 17 Eylül 2018 Paylaş 17 Eylül 2018 (düzenlendi) adamlara sorunca internette daha ucuz diyorsun adamlar diyorki ''internet ile dükkanı kıyaslama abi, biz kira veriyoruz adam çalıştırıyoruz fln filan'' banane kardeşim ben cebimden çıkan paraya bakarım sende internet fiyatının çok üzerinde fahiş satma belki senden de alırım, ben hep internetten alışveriş yapıyorum çok nadir mağzadan alışveriş yapıyorum,kıyafet fln ancak, internetten yapılan alışverişin mağzaya göre çok artısı var, öncelikle fiyat sonra iade kolaylığı,mağzada 2 side yok aldın mı iş bitti, iade etmek istesen görerek aldınız muhabbeti var,mağza insiyatifine kalıyor olay. Geçenlerde elektrikli süpürge alacaktım mediamrkt e gittik beğendi hanım bitane 799tl fiyatı var, ben kaça aldım, 539 tl. Mediamrtk deki elaman onlar yenilenmiş cihaz fln oluyor + orjinal servisi bakmaz dedi, aldım hem orjinal rowenta bakıyor hemde bana cihaz sıfır gibi geldi. Bu arada bende geçen hafta store perde aldım bakalım bizimki de güzel olacakmı 17 Eylül 2018 tarihinde Mesut Eyibil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Eylül 2018 Paylaş 17 Eylül 2018 On 15.09.2018 at 20:04, Bülent Tarakçı yazdı: Bildiğimiz hayvan olandan değil. Perde olandan Şaka bir yana, internetten aldım. Buraya yazma sebebim ise, belediyesinin adında "Büyük" yazan, aslında kendisi küçük, yaşadığım şehir Ordu gibi illerde oturan arkadaşlara alternatif alışveriş seçenekleri olduğunu hatırlatmak içindir. Buradaki perdecilerin 1500 TL den aşağıya fiyat vermedikleri perdeleri internetten 800 TL ye aldım. Demek ki bizim perdecilerin birçoğu da internetten sipariş veriyor ve adına "Ticaret" diyerek bizi söğüşlüyorlar. Perdeler geldi. Hanım çok sevindi, gayet güzel oldu Abi sitenin linkini bırakır mısın, bana da lazım olacak yakında(perde işinden çok tırsıyorum). Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Eylül 2018 Paylaş 17 Eylül 2018 On 15.09.2018 at 21:12, Sani Gerşon yazdı: Zebra yazıcı da var Algıda seçicilik benimki https://www.zebra.com/tr/tr.html Güle güle kullanın. Yazıcıların gıralı. Sanayi tipi bizde 24 saat durmadan çalışıyor. 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 17 Eylül 2018 Paylaş 17 Eylül 2018 On 15.09.2018 at 21:12, Sani Gerşon yazdı: Zebra yazıcı da var Algıda seçicilik benimki https://www.zebra.com/tr/tr.html Güle güle kullanın. benim aklıma ilk gelen de bu oldu. 1 Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 17 Eylül 2018 Yazar Paylaş 17 Eylül 2018 Paylaşmak bilgiyi artırır sözü ne kadar doğru. Bende sayenizde "zebra" kelimesinin bilişimle olan bağlantısını öğrenmiş oldum. Bir saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Abi sitenin linkini bırakır mısın, bana da lazım olacak yakında(perde işinden çok tırsıyorum). Sevgili Köksal; Ben "www.eperde.com" dan aldım. Gittigidiyor mantığı ile çalışıyorlar. Perdeler plastik poşete sarılmış, plastik poşetlerde hep birlikte mukavva koliye konulmuştu ve itina ile bantlanmıştı. Kolide de ezik falan yoktu. Yani paketleme konusunda özenli davranmışlardı (Benim aldığım perdeler Elegance marka). Diğer markalar aynı hassasiyeti gösterir mi bilemiyorum. Açıklama kısmını iyi deklare etmek gerekiyor (Ebatlar, zincir yönü ve tek ray üzerinde birkaç perde vs.). Birde "www.enmodaperde.com" adlı bir site var. Telefon açıp görüştüm. Perde rayı denilen kısım 3 metrenin üzerine çıkarsa sıkıntı olur, aksi takdirde problem olmaz dendi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts