İçeriğe Yönlendir

Samsun’ dan Yardımcı Olabilecek Var mı?

Hakan Gürsu

Recommended Posts

Hakan Gürsu

Arkadaşlar bi araç buldum ama Samsun'da bu araca bakmaya gidebilecek bi arkadaş varmı. Hele bide ben ekspertizde yaptırırım derse ne güzel olur. :)

FELEK 2.EL'DEN 2016 PEUGEOT 308 1.6 BlueHDI S&S CAM TAVAN A/T
İlan No: 608525766
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-felek-2.el-den-2016-peugeot-308-1.6-bluehdi-s-s-cam-tavan-a-t-608525766/detay

Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt
Arkadaşlar bi araç buldum ama Samsun'da bu araca bakmaya gidebilecek bi arkadaş varmı. Hele bide ben ekspertizde yaptırırım derse ne güzel olur. [emoji4]

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-felek-2.el-den-2016-peugeot-308-1.6-bluehdi-s-s-cam-tavan-a-t-608525766/detay
Felek otomotiv mitsubishi, ısuzu ve temsa yetkili satış ve servisi söylediklerinin haricinde birşey çıkacağını sanmıyorum, yarın müsait olursam size yardımcı olmaya çalışırım.
  • Beğen 8
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu
4 dakika önce, Mahmut Yurt yazdı:
10 dakika önce, Hakan Gürsu yazdı:
Arkadaşlar bi araç buldum ama Samsun'da bu araca bakmaya gidebilecek bi arkadaş varmı. Hele bide ben ekspertizde yaptırırım derse ne güzel olur. emoji4.png

Felek otomotiv mitsubishi, ısuzu ve temsa yetkili satış ve servisi söylediklerinin haricinde birşey çıkacağını sanmıyorum, yarın müsait olursam size yardımcı olmaya çalışırım.

Mahmut bey nası bi iyilik yaparsınız anlatamam. Telefonunuzu özelden yazarsanız bana yarın sizi arıyabilirmiyim.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt
Mahmut bey nası bi iyilik yaparsınız anlatamam. Telefonunuzu özelden yazarsanız bana yarın sizi arıyabilirmiyim.
Mesaj olarak gönderdim
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
(düzenlendi)

telefon numarasinin oldugu mesaji neolur neolmaz diye gizledim arkadaslar, bilginize.

tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Hakan bey fiyatta anlaştıysanız özel olmazsa merak ettim, malum biz de araç alma arefesindeyiz, pazarlık yüzdesi nedir öğrenmek istiyorum. 

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
3 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı:

Hakan bey fiyatta anlaştıysanız özel olmazsa merak ettim, malum biz de araç alma arefesindeyiz, pazarlık yüzdesi nedir öğrenmek istiyorum. 

Güzel di mi 308?

Yorum bağlantısı
Serkan Aktay

konuyu her okuyan benim gibi araca bakmıştır. Satıcı amma da bakan olmuş diyecektir :D

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Yeni 308 çok güzel bi araç her kullanan çok memnun.

Hakan al bunu sen denemesi bana kalsın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak
5 saat önce, Emre Şimşek yazdı:

Güzel di mi 308?

Bana bu segment artık hitap etmiyor, alıştık AliCan ‘a. Derli toplu güzel araç. 

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu
10 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı:

89'a bıraktı. 

1 saat önce, Fatih Keskin yazdı:

Yeni 308 çok güzel bi araç her kullanan çok memnun.

Hakan al bunu sen denemesi bana kalsın.

Bi aksilik olmazsa Cuma günü gidip alıcam Fatih.

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu
2 saat önce, Recep Demirci yazdı:

Şimdiden hayırlı olsun diyelim. Gayet güzel görünüyor.

Teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
telefon numarasinin oldugu mesaji neolur neolmaz diye gizledim arkadaslar, bilginize.
Olm niye sakladın. Belki sapıklık yapmak isteyen vardır. Gecenin bi köründe arar filan :ninja:
  • Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
13 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Olm niye sakladın. Belki sapıklık yapmak isteyen vardır. Gecenin bi köründe arar filan :ninja:

sende yok mu telefon numarası hayret sanki buraya bakıp arayacaksın 

hani yeni bir reklam var ya malum site ile ilgili burada ilanı yok ise, öyle bir satılık araba ilanı yoktur diye

sende de öyle telefon numarası sende yok ise kesin telefon kullanmıyordur.  :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Epeydir karadeniz yapmıyorum. Yoksa 50 kere çökmüştüm Mahmut çay içmeye geliyorum diye. İnşallah tanışırım gidersem :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt
Epeydir karadeniz yapmıyorum. Yoksa 50 kere çökmüştüm Mahmut çay içmeye geliyorum diye. İnşallah tanışırım gidersem default_smile.png
Her zaman beklerim karadenizin en güzel çayı bizde, mangalda yakarız oldu bitti işte
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
44 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

nolur ne olmaz diye sakladim 😁

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
47 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Samsuna pide yemeye mi gidiyoruz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Her zaman beklerim karadenizin en güzel çayı bizde, mangalda yakarız oldu bitti işte
En güzel çay? Çok iddialı gördüm sizi bayım
nolur ne olmaz diye sakladim [emoji16]
Hep senin başının altından çıkıyor bunlar
Samsuna pide yemeye mi gidiyoruz.
Acilmiş önemliymiş
  • Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
2 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Acilmiş önemliymiş

bursa da iskender yiyesim var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
2 saat önce, Servet Aydın yazdı:

Ben gördüm ama söylemem :D 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
bursa da iskender yiyesim var
Osmangazi köprüsü girişinde bekliyorum
Ben gördüm ama söylemem [emoji3] 
Pis
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...