Çağlar Bayur 26 Eylül 2018 Paylaş 26 Eylül 2018 3 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Osmangazi köprüsü girişinde vapurda tost da bedava püfür püfür deniz havası bol azot oksijen sonrası bedava E5 dururken.... martılara da simit atarız Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 26 Eylül 2018 Paylaş 26 Eylül 2018 vapurda tost da bedava püfür püfür deniz havası bol azot oksijen sonrası bedava E5 dururken.... martılara da simit atarızDonmayın da... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Eylül 2018 Paylaş 26 Eylül 2018 Şimdi, Ertan Çabuk yazdı: 1 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: vapurda tost da bedava püfür püfür deniz havası bol azot oksijen sonrası bedava E5 dururken.... martılara da simit atarız Donmayın da... sıkı giyindik, yünlü içlik.. 14 C buralar fena Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 26 Eylül 2018 Paylaş 26 Eylül 2018 Kaban falan da alın. maazallah, çarpar hava.Bak imla kurallarına da uydum. İki konuyu da cevapladım aslında... sıkı giyindik, yünlü içlik.. 14 C buralar fena Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Eylül 2018 Paylaş 26 Eylül 2018 1 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: Bak imla kurallarına da uydum. İki konuyu da cevapladım aslında... Bak, aslında imla kurallarına da uydum. İki konuyu da cevapladım. Doğrusu bu. 3 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: Kaban falan da alın çakmaklıktan şarjlı battaniye var Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 26 Eylül 2018 Paylaş 26 Eylül 2018 Belki ben devrik cümle kurmayı seviyorum? çakmaklıktan şarjlı battaniye var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Eylül 2018 Paylaş 26 Eylül 2018 3 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: Belki ben devrik cümle kurmayı seviyorum? Ben belki devrik cümle okuyacam diye beyni yakıyorum yazık bana.... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Eylül 2018 Paylaş 26 Eylül 2018 vapurda tost da bedava püfür püfür deniz havası bol azot oksijen sonrası bedava E5 dururken.... martılara da simit atarızFakirler biner feribota Donmayın da...Bana bişey olmaz. Gebzeliyiz biz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Eylül 2018 Paylaş 26 Eylül 2018 4 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Gebzeliyiz biz sert oldu bu, önce deniz i anlat usulca Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Eylül 2018 Paylaş 26 Eylül 2018 Bayramda gelince gördü. Ne kaa büyük göl dedi. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Eylül 2018 Paylaş 26 Eylül 2018 (düzenlendi) Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Hep senin başının altından çıkıyor bunlar cok mu saglamciyim ne 😬 26 Eylül 2018 tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 26 Eylül 2018 Yazar Paylaş 26 Eylül 2018 Valla arkadaşlar Cuma sabahına uçak biletini aldım. Otobüs 125 tl Uçak 157 tl. :). Cuma günü ekspertize sokup bişey çıkmazsa alıp dönücem. İnşallah. Mahmut kardeşime şimdiden çok teşekkür ederim. Bugün sağolsun gitti baktı arabaya. İşinin gücünün arasında başını ağrıttım telefonda. 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt 26 Eylül 2018 Paylaş 26 Eylül 2018 2 dakika önce, Hakan Gürsu yazdı: Valla arkadaşlar Cuma sabahına uçak biletini aldım. Otobüs 125 tl Uçak 157 tl. :). Cuma günü ekspertize sokup bişey çıkmazsa alıp dönücem. İnşallah. Mahmut kardeşime şimdiden çok teşekkür ederim. Bugün sağolsun gitti baktı arabaya. İşinin gücünün arasında başını ağrıttım telefonda. Rica ederim, dediklerimin dışında bir şey çıkacağını sanmıyorum, aynı kasayı sıfır alıp kullanan birisi olarak söylüyorum çok keyifli bir araç, şimdiden hayırlı olsun. 3 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 26 Eylül 2018 Yazar Paylaş 26 Eylül 2018 6 dakika önce, Mahmut Yurt yazdı: Rica ederim, dediklerimin dışında bir şey çıkacağını sanmıyorum, aynı kasayı sıfır alıp kullanan birisi olarak söylüyorum çok keyifli bir araç, şimdiden hayırlı olsun. Bende çıkacağını sanmıyorum. Ordakiler bana güven verdi açıkcası. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 26 Eylül 2018 Yazar Paylaş 26 Eylül 2018 3 saat önce, Servet Aydın yazdı: Olm niye sakladın. Belki sapıklık yapmak isteyen vardır. Gecenin bi köründe arar filan Görüntülü arasınlar, sürpriz yapıcam. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Eylül 2018 Paylaş 26 Eylül 2018 Görüntülü arasınlar, sürpriz yapıcam. [emoji4]Yemezler anam 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 27 Eylül 2018 Paylaş 27 Eylül 2018 Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt 28 Eylül 2018 Paylaş 28 Eylül 2018 Hakan Şuan yoldadır, aracı aldı hayırlı olsun tekrardan, en kısa zamanda konusunu açıp resimleri paylaşırsın. Ben sadece plakayı paylaşıyorum. 13 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 28 Eylül 2018 Paylaş 28 Eylül 2018 Hayırlı olsun Hakan kazasız cezasız kullan . 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 28 Eylül 2018 Yazar Paylaş 28 Eylül 2018 6 saat önce, Mahmut Yurt yazdı: Hakan Şuan yoldadır, aracı aldı hayırlı olsun tekrardan, en kısa zamanda konusunu açıp resimleri paylaşırsın. Ben sadece plakayı paylaşıyorum. Şansıma güzel harfler denkk geldi, noterdeki kadın gecen hafta BOG verdil dedi. İyiki olmamış. Arabanın konusunu en kısa zamanda açıcam. 3 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: sırf plakasına alnır bu araba Valla iyi denk geldi abi. 3 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Vaay plaka müthişmiş.. BOG dan 1 hafta ile yırtmışım abi. 2 saat önce, Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun Hakan kazasız cezasız kullan . Çok sağol Abi. Amin. 46 dakika önce, Mahir Yıldız yazdı: hayırlı olsun Teşekkürler çok sağolun. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Eylül 2018 Paylaş 28 Eylül 2018 Pide yok çay yok selfie yok olmamış 4 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Eylül 2018 Paylaş 29 Eylül 2018 Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz. Pide zaten Corum da yenir bari Terme pirinci olaydi. Gerci pirincte Osmanciktan alinir [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts