Akın Çoban 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 Merhaba arkadaşlar. Biz 3 kişilik bir aileyiz. İstanbulda yaşıyoruz. Araç almayı düşünüyoruz. 2007 Fort fiesta van almak istiyorum fiyatı uygun geldi. Ortalama fiyatları 17 000 ile 21 000 arası. Özellikle bu araçtan kullananlar varsa. Nasıl bir araçtır. Tavsiye edermisiniz, sık arıza çıkarır mı. Alırken nelere dikkat etmeliyim. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 Fiesta vanın otomobil ruhsatlı olanı yok benim bildiğim varsa van muamelesi görecektir(satarken) Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 13 dakika önce, Akın Çoban yazdı: Merhaba arkadaşlar. Biz 3 kişilik bir aileyiz. İstanbulda yaşıyoruz. Araç almayı düşünüyoruz. 2007 Fort fiesta van almak istiyorum fiyatı uygun geldi. Ortalama fiyatları 17 000 ile 21 000 arası. Özellikle bu araçtan kullananlar varsa. Nasıl bir araçtır. Tavsiye edermisiniz, sık arıza çıkarır mı. Alırken nelere dikkat etmeliyim. Teşekkürler Merhabalar Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Sormuş olduğunuz araçlar kamyonet olarak geçer yıllık muayene yaptırırsınız, ticari olduğu için hız sınırları ve köprü geçişlerinde bazı engeller olabilir Ayrıca genelde yük atılarak kullanılmıştır. Temizi denk gelirse yüzünüzü güldürür. 4 yıl binek TDCI modelini kullandım kronik bir arıza yaşamadım. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 Van araçların üretim amaçları zaten ticari kullanım. Bunların arasından ezilmemişini, 200-300k km yapmamışını bulmak sanırım oldukça zor olur. Otomobil ruhsatlı olmadığından diğer sıkıntılar da olacak. Muayene, otoyol-köprü kullanımı, hız sınırı. vb 1 Yorum bağlantısı
Akın Çoban 24 Ekim 2018 Yazar Paylaş 24 Ekim 2018 Teşekkürler. Km genelde 200 000 üzerinde. Temizini buluruz inşallah Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 Merhaba arkadaşlar. Biz 3 kişilik bir aileyiz. İstanbulda yaşıyoruz. Araç almayı düşünüyoruz. 2007 Fort fiesta van almak istiyorum fiyatı uygun geldi. Ortalama fiyatları 17 000 ile 21 000 arası. Özellikle bu araçtan kullananlar varsa. Nasıl bir araçtır. Tavsiye edermisiniz, sık arıza çıkarır mı. Alırken nelere dikkat etmeliyim. Teşekkürler Motor temiz ve bakımlı olmalı yoksa masraflı olur. Yorum bağlantısı
Akın Çoban 24 Ekim 2018 Yazar Paylaş 24 Ekim 2018 Kayınpederler izmir de sık sık gidiyoruz. Arada bir memlekete de gideriz, ekonomik olur diye düşündük.araba konusunda hiç bilgim yok ilk olacak nasip olursa. Sizlerin değerli fikirlerini almak istedim. Sağolun Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 orjinal km leri bunların en az 300-400 bin km dir oda en az yıllarca şirket aracı olarak kullanılmış ezilmiş araçlar.. kadrandaki yazan km ye bakarak alınacak bir araç değil Yorum bağlantısı
Selim Kaya 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 Pejo 206 tarafında daha temiz ve nispeten daha uygun fiyatlıları var. Alternatif olarak düşünülebilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 3 kişi 2 koltuğa binemeyecek? biri açıkta kalacak? Yorum bağlantısı
Ferhat Fırtına 25 Ekim 2018 Paylaş 25 Ekim 2018 öğrencilik zamanımda çok bakıp araştırmıştım (fiesta van, palio van, 206 van) tabi o yıllarda 8 - 9 bin liraydı hep içimde kalmıştı o zamanlar yıpranmamış bulmak biraz daha kolaydı şimdi o kadar kolaymı bilmiyorum. ama motorları gidişleri çok güzel özellikle şehir içinde kanımca dizel motorlarda o kadar yüksek km arabalar bir süre sonra sorun cıkartacaktır diye tahmin ediyorum bu benım kendı şahsi fikrim yada önyargımdır bilemiyorum. umarım gönlünüze göre bir araba bulabilirsiniz Yorum bağlantısı
Akın Çoban 25 Ekim 2018 Yazar Paylaş 25 Ekim 2018 Herkese değerli yorumlarından dolayı teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts