İçeriğe Yönlendir

Filbox

Erdem Bozkurt

Recommended Posts

Erdem Bozkurt

Hizmete geçtiğinden beri özellikle belgesel kanallar için aldığım filbox dükkanı kapatıyor bugun mesej geldi kullanmadığınız süre için para iadesi yapılacaktır diye,kurulumu ve kullanımı gayet basitti,modul sahibi olduk ama şimdi buna muadil belgesel izlemek için platform bulmam gerek....

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

FastPay 'de Digitürk kampanyası var. Aile paketi uyguna geliyor. Ben oraya transfer oluyorum.

Bu arada cihaz no'su dedikleri seri numarası mı acaba? 

Cihazın altında Seri No, Chip ID ve CDSN ID diye 3 farklı bilgi var. İade için Cihaz no istiyor. Müşteri hizmetleri de dükkanı kapatmış.

Bunlardan hangisini bildireceğiz acaba?

Yorum bağlantısı
A. Yıldırım Yıldız

Hadi buyur burdan yak. Elimde de acilmamis iki modul duruyor iyimi. Mutfak tvsinde kullaniyordum hanim geldiginde dizi acinca benim sigorta tablosundan duman cikmaya basliyor. Mutfak hayat kurtariyordu. Bitmesine 2 ay var. Bittikce kullanirim diyordum. Elimizdekileri ne yapacagiz acaba? Kucakta patlamasa bari. :-)

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

@A. Yıldırım Yıldız cihazlar bizde kalıyor. Yani mevcut yayınları elle ayarlayıp kullanabiliriz. 

Abonelik ücretinin kullanılmayan kısmını iade edeceklerini beyan ettiler ve iade için internet sitelerinden form doldurulmasını istiyorlar.

Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt
2 saat önce, Recep Selim Kaya yazdı:

FastPay 'de Digitürk kampanyası var. Aile paketi uyguna geliyor. Ben oraya transfer oluyorum.

Bu arada cihaz no'su dedikleri seri numarası mı acaba? 

Cihazın altında Seri No, Chip ID ve CDSN ID diye 3 farklı bilgi var. İade için Cihaz no istiyor. Müşteri hizmetleri de dükkanı kapatmış.

Bunlardan hangisini bildireceğiz acaba?

bugun internetten yaptım ikinci S/A ile başlayanı kabul etti 2 numara vardı bende ilk baş bilemedim nasıl olsa birini kabul edecek diye denedim :)  digiturk d-smart bunlara bulaşmak istemiyorum ama bakacağım artık bir alternatif,malesef şuan tv kanallarında kendi adıma izlenecek bişey olmadığı için en güzeli dolu dolu belgesel izlemek....

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

CDSN ID numarasını girdim ben de. Daha önce de lazım olmuştu bu numara hatırladım sonradan. Filbox Hemende kullanmıştım sanırım. Kısaca ne yazsan kabul ediyor gibi. 

Ben de belgesel için almıştım zamanında. Şu an Digiturk aile paketi işimi görecek gibi. Yeni sezonda futbol paketine geçerim diye düşünüyorum. Zaten niyetim vardı maç için. Filbox ‘ın dükkanı kapatması sebep olacak. 

Not: Bu arada bende Humax receiver var. Modül değil. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...