İçeriğe Yönlendir

Fiesta VI - Stop Etme

Ramazan Ayçiçek

Recommended Posts

Ramazan Ayçiçek

Merhaba! Arkadaşlar son günlerde başıma birkaç kez aracımla Işık’lara gelip kırmızıda durduğumda aracım stop etti acaba neden kaynaklanabilir 1.4 Tdi 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

İlk marş düzgün mü, Rolanti düzgün mü ? Arıza lambası yanıyor mu ? Motor sıcak ve soğuk fark ediyor mu ?

Yakıtı nereden alıyorsunuz, aracın bakımları düzgün mü ? Koyduğunuz yağ nedir ?

Yorum bağlantısı
Ramazan Ayçiçek

İlk marş düzgün rolantidüzgün arıza lambası yanmıyor dün ilk 10 km de Işık’larda durdum stop etti daha sonra 40 km daha gittiğimde Işık’larda durdum yine stop etti yakıtı opet ten alıyorum  10 bin bakımı daha 3 bin km oldu yapılalı  ya benim tahminim yüksek hızla giderken aniden Işık’larda yavaşlayıp durduğumda oluyor bunun için motor ustasına mı yoksa elektrikçiye mi gitmem lazım

Yorum bağlantısı
Celal Aydın

İlginç bir arıza. Dizellerde pek görülen bir durum değil. Ford yetkili servisi veya sadece ford üzerine çalışan özel servise gidip durumu izah etmenizi öneririm.
Merak ediyorum, takipteyim.

Yorum bağlantısı
Ramazan Ayçiçek

Sağolun arkadaşlar ustaya gittiğimde sizleride bilgilendiririm inşallah önemli bişey değildir

Yorum bağlantısı
Celal Aydın
Hava akış metreden kaynaklı olabilir mi?

Sanmıyorum. Bendekinin fişini çekince stop etme olmuyor.
Ayrıca arıza lambası da yakar.
Yorum bağlantısı
Deniz Öztürk
(düzenlendi)

yapılması gerekenleri söylüyorum 

-Mazot filtresi kesinlikle değişecek bakımda değişildi ise hangi marka olduğunu belirtin bazıları hava yaptırabiliyormuş.

-Rail hattında ki mazot pompa müşürü çıkarılıp temizlenip takılacak

-Aracı lifte kaldırıp mazot pompa müşürünün soketi kontrol edilecek kopma yerine oturmama veya mazot kaçağı var mı bakılacak gerekirse soket değişecek.

tarihinde Deniz Öztürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...