Mehmet Ozyurek 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 21 dakika önce, Metin Akbal yazdı: E hadi 1 haftadir burdayim ben gidisimi mi bekliyonuz Mersine geç oradan.. 1 saat önce, Ertan Çabuk yazdı: Anca kuru gürültü. 15 tatilde kızılcahamam diyoruz Mantıklı.. Güzel bir bölgesel olabilir. Toplanılır. Devam eden trophy'ye devam eder.. Edemeyen yancı olur, olamayan geri döner.. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 17 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Mersine geç oradan.. Mantıklı.. Güzel bir bölgesel olabilir. Toplanılır. Devam eden trophy'ye devam eder.. Edemeyen yancı olur, olamayan geri döner.. Yancımı, ... En sevdiğim şey 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 28 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Çadırı olan gelsin Aynı çadırda koyun koyuna yatsak abi?😅 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 Ben çadırımı bulayım en iyisi, oda başımızla oynak beyimiz kim olacak Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 Uzakdoğu sporu öğreteceğim size yavru kurtlarım benim 2 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 Uzakdoğu sporu öğreteceğim size yavru kurtlarım benim Çekirge çekirgee [emoji16] Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 Mantıklı.. Güzel bir bölgesel olabilir. Toplanılır. Devam eden trophy'ye devam eder.. Edemeyen yancı olur, olamayan geri döner.. Ulusalı bölgesel i bilmem. Teklif ve şartlar ortada. trophy öncesi de trophy sonrası da olabilir. trophy sonrası olursa veya öncesi ekip halinde güzel bir piknik (soğuksu milli parkında) vs yapılır. çadırı ve kışın dağda kalacak ekipmanı olan veya ekipmanı temin ederim ben diyenler adrenalini yaşamak isterse yancı olur. Ancak arabalar dolu olacağı için yancı sayısı çok olamayacaktır. Ama sizin peşinizden gelirim diyen kaldığım yerde çekip çıkartırsınız beni nasılsa diyen şehir cipi (mesela kaşkay veya tuster gibi ama 4x4 olan) arkadaşlara da kapımız açık. Araç ve lastik sağlam olmalı. Dağ yollarında muhtemelen iyi bir kar örtüsü olacak... Aynı çadırda koyun koyuna yatsak abi?[emoji28]ha 3 ha 4 ne farkeder.... [emoji41][emoji869] Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 52 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Uzakdoğu sporu öğreteceğim size yavru kurtlarım benim servet abi neden sakladın Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 Aklıma geldi sorayım. Böyle toplu halde lift felan kiralayıp, araçlarımıa toplu bakım yapacak bir tampon partysi yapamazmıyız. Bir birimizin lastik balata debriyaj motor yağ değişimi yapar. İşi bilmeyenlerde mangal köfte felan felan yapar. İşi bilenleri doyurur. Benim bagaj kapağı ayarı bozuldu. Ön arka tampon simetrileri kaydı. Söküp geri takmak gerekiyor. Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 8 dakika önce, Ali Darbaz yazdı: Aklıma geldi sorayım. Böyle toplu halde lift felan kiralayıp, araçlarımıa toplu bakım yapacak bir tampon partysi yapamazmıyız. Bir birimizin lastik balata debriyaj motor yağ değişimi yapar. İşi bilmeyenlerde mangal köfte felan felan yapar. İşi bilenleri doyurur. Benim bagaj kapağı ayarı bozuldu. Ön arka tampon simetrileri kaydı. Söküp geri takmak gerekiyor. köfte varken araba sökmeye kim uğraşır yahu senin tamponu ayarlarız önünü az dışarda bırak gerisi liberty ve kaskocun arasında dialoga kalsın 2 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 köfte varken araba sökmeye kim uğraşır yahu [emoji3] senin tamponu ayarlarız önünü az dışarda bırak gerisi liberty ve kaskocun arasında dialoga kalsın [emoji3] iki liberty ile aracın boyunu bile uzatıp kısaltırız 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 4 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: 7 dakika önce, Ali Gök yazdı: köfte varken araba sökmeye kim uğraşır yahu senin tamponu ayarlarız önünü az dışarda bırak gerisi liberty ve kaskocun arasında dialoga kalsın iki liberty ile aracın boyunu bile uzatıp kısaltırız i 10 u i 30 yapalım mı dua alırız hemde 2 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 28 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: Çadırı ve kışın dağda kalacak ekipmanı olan veya ekipmanı temin ederim ben diyenler adrenalini yaşamak isterse yancı olur. Kanmayın bu laflara, o soğukta çadırda yatan sabah kıçını bulamaz 🙄 Arabada uyuduk sabah üşüdük çadırda bizi hacamat eder soğuk. Birde karşı obanın çadırına sabah köpek işiyordu, kenardan domuzlar geçti felan. Ben çadırda yatmam en azından. Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 5 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Kanmayın bu laflara, o soğukta çadırda yatan sabah kıçını bulamaz 🙄 Arabada uyuduk sabah üşüdük çadırda bizi hacamat eder soğuk. Birde karşı obanın çadırına sabah köpek işiyordu, kenardan domuzlar geçti felan. Ben çadırda yatmam en azından. doğal gazlı evde tv karşısında aşkı memnu izlerken kullanılacak baddaniyeyle gelirsen üşürsün tabi bendeki neneden kalma yün baddaniyelerle gelecen terleyip atlet değişecen Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 i 10 u i 30 yapalım mı dua alırız hemde [emoji3] i 5 yapalım var mı i 5 Kanmayın bu laflara, o soğukta çadırda yatan sabah kıçını bulamaz [emoji849] Arabada uyuduk sabah üşüdük çadırda bizi hacamat eder soğuk. Birde karşı obanın çadırına sabah köpek işiyordu, kenardan domuzlar geçti felan. Ben çadırda yatmam en azından. soğukta arabada kalınmaz altın kuraldır. Kimse söylemedi mi size..Ekipman demek aşkı memnu battaniyesi demek değil kuzum.. doğal gazlı evde tv karşısında aşkı memnu izlerken kullanılacak baddaniyeyle gelirsen üşürsün tabi bendeki neneden kalma yün baddaniyelerle gelecen terleyip atlet değişecenAdam demiş bak... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 (düzenlendi) 23 dakika önce, Ali Gök yazdı: i 10 u i 30 yapalım mı dua alırız hemde Sen o işler yerine şurayı bir keşfe çık .. https://goo.gl/maps/FSYMKb3RUrx https://goo.gl/maps/L5Kft31DzXQ2 https://goo.gl/maps/T2k3u3ew9w42 13 Aralık 2018 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 3 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: i 5 yapalım var mı i 5soğukta arabada kalınmaz altın kuraldır. Kimse söylemedi mi size.. Ekipman demek aşkı memnu battaniyesi demek değil kuzum..Adam demiş bak... Kar üstüne çadır mı kuracağız ? Aşkı memnu battaniyesi hanım kazığı oldu 😂 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 Şimdi, Köksal Yılmaz yazdı: Webastolu arabası olan yok mu? O nasil soru servet abi gormedeb sil hemen😬 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 4 saat önce, Servet Aydın yazdı: Çadırı olan gelsin Kızılay dan istesek olur mu ? Gerçi orası da biraz karışık şu aralar.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 5 dakika önce, Ali Gök yazdı: O nasil soru servet abi gormedeb sil hemen😬 Tamam işte görsün davet etsin gece yatıya Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 Etmez.... zabaaa kadar iç organlarınız bile donar... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Aralık 2018 Paylaş 13 Aralık 2018 3 saat önce, Ali Gök yazdı: servet abi neden sakladın Neyi sakladım, öylemiymişim Allah Allah 3 saat önce, Sami Demirpaz yazdı: Kanmayın bu laflara, o soğukta çadırda yatan sabah kıçını bulamaz 🙄 Arabada uyuduk sabah üşüdük çadırda bizi hacamat eder soğuk. Birde karşı obanın çadırına sabah köpek işiyordu, kenardan domuzlar geçti felan. Ben çadırda yatmam en azından. Çadırda donla atletle oturacağız 2 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Webastolu arabası olan yok mu? Kaşınma 2 saat önce, Ali Gök yazdı: O nasil soru servet abi gormedeb sil hemen😬 Fluanceyi ikiye böleceğim onu istiyor 2 saat önce, Kemal Korkmaz yazdı: Kızılay dan istesek olur mu ? Gerçi orası da biraz karışık şu aralar.. Dört çeker al önce 2 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Etmez.... zabaaa kadar iç organlarınız bile donar... Fakirler gelmesin öğkk Yorum bağlantısı
Recommended Posts