Mehmet Ozyurek 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 21 dakika önce, Ali Gök yazdı: içine küçük bir teneke sobaları var onu kuruyorlar . Odun sobası bulabilirim ama çadırım yok.. Yancı olurum.. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Odun sobası bulabilirim ama çadırım yok.. Yancı olurum.. niye artçı olmuyon..çadrıda yer var mı bakmak lazım. Tam da sigorta zamanı gel sen geelllll@Servet koş hu sene kaskolar bedave Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 2 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: @Servet koş hu sene kaskolar bedave Hıhı .bedava.. Senin kaskonun biteceği tarihi dört gözle bekliyorum.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 4 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: niye artçı olmuyon.. çadrıda yer var mı bakmak lazım. Tam da sigorta zamanı gel sen geelllll @Servet koş hu sene kaskolar bedave Üste para alalım la. Nasılsa kalacak dağın başında 1 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Hıhı .bedava.. Senin kaskonun biteceği tarihi dört gözle bekliyorum.. Adamıma dokanma. İkiye böler kaşkayı dağ başında Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 14 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Biz şortla gidiyoruz. Ne battaniyesi O zaman mavi don edineyim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Şimdi, Köksal Yılmaz yazdı: O zaman mavi don edineyim Şart 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Hıhı .bedava.. Senin kaskonun biteceği tarihi dört gözle bekliyorum.. bu sene kimseye tıklamadım hele.sen dağdan ineceğin zamanı da 4 gözle bekleyecek Adamıma dokanma. İkiye böler kaşkayı dağ başında söyleme öyle. deney yapacağız Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Kışın arabanın içinde yatmaki çadırda yatmaktan dahamı sıkıntılı. Onu ben anlayamadım. Üstümüze battaniye altımıza yorgan serip arabada yatamıyormuyuz. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 bence deneyerek test daha dogru olur. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 11 dakika önce, Ali Darbaz yazdı: Kışın arabanın içinde yatmaki çadırda yatmaktan dahamı sıkıntılı. Onu ben anlayamadım. Üstümüze battaniye altımıza yorgan serip arabada yatamıyormuyuz. Donarsın. İçine sığmaz isen yamuk yumuk uyku olur 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 7 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Donarsın. İçine sığmaz isen yamuk yumuk uyku olur Xtrail felan alsak. Cadira luzum yok icinde yatariz diye dusunuyordum. Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Liberty nin arka koltugunda yattim . Bacaklar kitlendi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Grand Palace çok keyifliydi enine boyuna yat ama battaniyeden gol yeyip üşüdüm. Decatlon'da satılan incecik havalı yatak var ondan alıp koyarsam sağlam bir yorganla süper olur gibi geliyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Liberty nin arka koltugunda yattim . Bacaklar kitlendiSürücü koltuğuna sığman mucize Xtrail felan alsak. Cadira luzum yok icinde yatariz diye dusunuyordum.Arka koltuklar yatınca dümdüz olması lazım aracın. Grand Palace çok keyifliydi enine boyuna yat ama battaniyeden gol yeyip üşüdüm. Decatlon'da satılan incecik havalı yatak var ondan alıp koyarsam sağlam bir yorganla süper olur gibi geliyor. Senin araç, lpg tankı olmasa iki kişi rahat sığar Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 2 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Sürücü koltuğuna sığman mucize Arka koltuklar yatınca dümdüz olması lazım aracın. Senin araç, lpg tankı olmasa iki kişi rahat sığar Tank yokki bende, hanımı tatile yollamışım gibi çift kişilik yatakta tek yattım. 😃 Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 2 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Tank yokki bende, hanımı tatile yollamışım gibi çift kişilik yatakta tek yattım. 😃 Biz telef olduk insan komsu yer var gel der 😂 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Adamıma dokanma. İkiye böler kaşkayı dağ başında Hımm. Çeşitli taahhütler hazır edeyim ben o zaman 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Yatma konusunda s-max i hatırladıkça hüzünleniyorum ama 4 çekeri yoktu. 2.2 santa fe olsa geniş geniş yatılır. Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Cadiri libertynin tavana kurduracaksiniz bana en son Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Ben Octavia'nın arka koltuğu yatırır bagaja doğru çift kişilik yatak yaparım... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Ben bunu alıp , Eşimle Mongol ralisine katılmayı çok isterdim.. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-logan-mcv-1.0-sce-ambiance-75-km-de-30-kasimda-alindi-634547354/detay Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Ben koltukları yatırınca 3+1 oluyor araç motor ısıtıcı da var hemen ısınıyor sabaha kadar çalıştırır kaloriferi de 23.3 derece yaptımmı tamam. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 8 dakika önce, Fatih Keskin yazdı: Ben koltukları yatırınca 3+1 oluyor araç motor ısıtıcı da var hemen ısınıyor sabaha kadar çalıştırır kaloriferi de 23.3 derece yaptımmı tamam. Zindan ormanlarına gidiyor musun ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts