Ertan Çabuk 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Kışın arabanın içinde yatmaki çadırda yatmaktan dahamı sıkıntılı. Onu ben anlayamadım. Üstümüze battaniye altımıza yorgan serip arabada yatamıyormuyuz. araç içi sıkıntıdır. uygun ekipman lazım. sac çok üşütür insanı... Hımm. Çeşitli taahhütler hazır edeyim ben o zaman et bence de. Zindan ormanlarına gidiyor musun ?köprüyü geçsin de... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Jeepler, 4x4ler kendimi çok kötü hissettim.. Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Kangoo da butun koltuklari yatirinca 2.40 m mesafe var. Çook yattim:) 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 5 dakika önce, Ali Gürbüz yazdı: Kangoo da butun koltuklari yatirinca 2.40 m mesafe var. Çook yattim:) Şu arabanın 4x4 olanını getirmedi reno. Yıkar geçerdi otomotivi 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Araziye Pheh Outlander gidermi.. Ada öyle süper kullanıyorki, bildiğin benzini yalıyarak gidiyor Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Aralık 2018 Paylaş 15 Aralık 2018 17 saat önce, Servet Aydın yazdı: Şu arabanın 4x4 olanını getirmedi reno. Yıkar geçerdi otomotivi 500L de aynı bu şekilde ön koltuk dahil yatıyor, cam tavanın perdeyi de açtık mı miss Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Aralık 2018 Paylaş 15 Aralık 2018 Kamping araçlarda twingo liste başı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Aralık 2018 Paylaş 15 Aralık 2018 cam tavanın perdeyi de açtık mı miss [emoji4] Ooo fantazinin dibi. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Aralık 2018 Paylaş 15 Aralık 2018 2 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Ooo fantazinin dibi. Bütün iş servisten anahtarı alabilmekte 5 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Kamping araçlarda twingo liste başı Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Aralık 2018 Paylaş 15 Aralık 2018 Koltuğu yatırmak için özel anahtar mı lazım? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Aralık 2018 Paylaş 15 Aralık 2018 Koltuğu yatırmak için özel anahtar mı lazım? Yok araba serviste [emoji1] servisten bir ayrılamıyor kerata.Geçen yine bir kazamız oldu, çıktıktan sonra detayları konusunda paylaşacağım. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Aralık 2018 Paylaş 15 Aralık 2018 Yok araba serviste [emoji1] servisten bir ayrılamıyor kerata.Geçen yine bir kazamız oldu, çıktıktan sonra detayları konusunda paylaşacağım.Geçmiş olsun, normalde trafikte fark edilen aracın riski az olmalı, demek ki nazar kat sayısı daha yüksek. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Aralık 2018 Paylaş 15 Aralık 2018 Geçmiş olsun, normalde trafikte fark edilen aracın riski az olmalı, demek ki nazar kat sayısı daha yüksek. Mıknatıs gibi mübarek, gerçi bu kazada farkedilmediği için oldu ama [emoji1] sağolasın. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 17 Aralık 2018 Paylaş 17 Aralık 2018 Yok araba serviste [emoji1] servisten bir ayrılamıyor kerata.Geçen yine bir kazamız oldu, çıktıktan sonra detayları konusunda paylaşacağım.Geçmiş olsun selçuk kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Aralık 2018 Paylaş 17 Aralık 2018 Geçmiş olsun selçuk kardeşimTeşekkür ederim Arda Abi, sağolasın. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Aralık 2018 Paylaş 17 Aralık 2018 On 15.12.2018 at 19:16, Selçuk Bakış yazdı: Mıknatıs gibi mübarek, gerçi bu kazada farkedilmediği için oldu ama sağolasın. geçmiş olsun Selçuk, bak bu araba sana bir şey anlatıyor, tekerim yamuk düzelt diyor, sen anlamıyorsun. şimdi emmiden aktif forum üyelerinin adreslerini adreslerini iste hatta sitickır konusunda toplu olarak emmi ye gelen adresleri al sıra herkese tatlı gönder başka türlü hep servis hep servis 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Aralık 2018 Paylaş 17 Aralık 2018 geçmiş olsun Selçuk, bak bu araba sana bir şey anlatıyor, tekerim yamuk düzelt diyor, sen anlamıyorsun. şimdi emmiden aktif forum üyelerinin adreslerini adreslerini iste hatta sitickır konusunda toplu olarak emmi ye gelen adresleri al sıra herkese tatlı gönder başka türlü hep servis hep servis [emoji4] Şimdik şöyle yapalım, ben arabayı satayım konu kapansın [emoji1]Teşekkür ederim Abi sağolasın Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Aralık 2018 Paylaş 17 Aralık 2018 4 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Şimdik şöyle yapalım, ben arabayı satayım konu kapansın Teşekkür ederim Abi sağolasın cip al cip 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Aralık 2018 Paylaş 17 Aralık 2018 14 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Şimdik şöyle yapalım, ben arabayı satayım konu kapansın Teşekkür ederim Abi sağolasın ikici bir yaklaşımda zaten aracın parası tatlılara ancak yeter yani benim önerimde o idi ama sen kökten çözüm bulmuşsun. tabi buda değişik bir yaklaşım ancak bu sonrasında alacağın bütün araçlar içinde geçerli olacak. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Aralık 2018 Paylaş 17 Aralık 2018 2 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ikici bir yaklaşımda zaten aracın parası tatlılara ancak yeter yani benim önerimde o idi ama sen kökten çözüm bulmuşsun. tabi buda değişik bir yaklaşım ancak bu sonrasında alacağın bütün araçlar içinde geçerli olacak. tatlıyı bırak da cip alalım sanada Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Aralık 2018 Paylaş 17 Aralık 2018 9 dakika önce, Ali Gök yazdı: tatlıyı bırak da cip alalım sanada Alacam Ali alacam ama biraz zamanı var biraz bul benim araba fiyatına bir tane alayım Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Aralık 2018 Paylaş 17 Aralık 2018 3 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Alacam Ali alacam ama biraz zamanı var biraz bul benim araba fiyatına bir tane alayım Yaza mis gibi alınır . Şimdi elinde hurda jeep olan altın fiyatı istiyot kış gelidi ya. yazın hem honda çok para eder hem cipler ucuzlar buluruz bitane 👍 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Aralık 2018 Paylaş 17 Aralık 2018 cip al cipYarı cip sayılır ama cipde aklımda bunun borcunu bitireyim, inşallah sırada o var [emoji4] ikici bir yaklaşımda zaten aracın parası tatlılara ancak yeter yani benim önerimde o idi ama sen kökten çözüm bulmuşsun. tabi buda değişik bir yaklaşım ancak bu sonrasında alacağın bütün araçlar içinde geçerli olacak. [emoji4] Yani ancak kurtaracak [emoji1] Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Aralık 2018 Paylaş 17 Aralık 2018 20 dakika önce, Ali Gök yazdı: Yaza mis gibi alınır . Şimdi elinde hurda jeep olan altın fiyatı istiyot kış gelidi ya. yazın hem honda çok para eder hem cipler ucuzlar buluruz bitane 👍 tamam bakalım kısmet Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Aralık 2018 Paylaş 17 Aralık 2018 Ben bu adamı anlamadım. adam günde 16 saat dreksiyon sallıyor. Gece arabasında uyuyor. Ne hasta oluyor nede başka bişey. Ben evde yattığım yerde faranjit oluyorum. Siyonistler havamıza mikrop sallıyor dediklerinde inanmamıştım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts