İçeriğe Yönlendir

Türkiye'de Otomobil Kültürü

Selim Bilgin

Recommended Posts

Metin Akbal
10 dakika önce, Murat Öngür yazdı:

So souverän wie Sie

Ab € 30.690,- 

So souverän wie Sie

Ab € 33.780,- 

Aufregend innovativ

Ab € 25.490,- 

Beliebtester seiner Klasse.

Ab € 19.378,- 

bizim ülkeden başka hiç bir ülke bu paraları hiç bir araca vermiyor.

2 Sene önce peugeot cio su Tr ye geldiğinde Türkiye çok zengin ülke ! bu fiyatlara bizim arabalar fransada 1 satmaz demişti.

Murat bey siz beni doğruluyorsunuz şu an :) Attığınız fiyatlar başlangıç fiyatları ve Türkiye de Passat 158 binden başlıyor :)

Tiguan 168 bin den başlıyor.

En ucuz Caddy 89 bin lira.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
1 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Geçenlerde netflixte bir belgesel izlemiştim üç bölümlük, İtalya, Fransa ve Almanyada çekilmişti bölümleri. Her ülkenin kendi marka araçları ile trafikte kurallara uyma ve araç tarzlarını inceliyordu. İtalya bazı yönleri ile bize benziyordu ama emniyet şeridi ayısı görmedim, şehiriçinde kimin nereye dalacağı belli olmuyordu diyeyim. Fransızlar biraz daha iyi olsa da yine de beklediğimiz Avrupa!medeniyetinde değildi. Almanlar ise tamamen kurallara uygun, ahlaklı araç kullanıyorlardı. Hele İtalyada Lambo ile turlarken konuk İtalyan kişi "altında lambo var, tüm yollar senin" diyordu.

İki hafta önce Belçika ve Fransa'ya gitmiştim. Belçika bize anlatılan, herkesin kurallara uyduğu ülkeydi. Ama Fransa ise bize benzeyen ülkeydi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Öngür
(düzenlendi)
5 dakika önce, Metin Akbal yazdı:

Murat bey siz beni doğruluyorsunuz şu an :) Attığınız fiyatlar başlangıç fiyatları ve Türkiye de Passat 158 binden başlıyor :)

Tiguan 168 bin den başlıyor.

En ucuz Caddy 89 bin lira.

Şuan acil işim var konu kapanmazsa konusuruz yine  :) 

tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
2 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı:

İtalya bazı yönleri ile bize benziyordu ama emniyet şeridi ayısı görmedim, şehiriçinde kimin nereye dalacağı belli olmuyordu diyeyim. 

Cenova'da havaalanından araba kiralayıp şehre indim ve deyim yerindeyse afalladım. Yıllardır İstanbul'da araba kullanmama rağmen alışmam zaman aldı. Çok hızlı ve keskin araba kullanıyorlar. Acayip dar yerlere çat çat park ediyorlar, takdir ettim. Ralli geçmişi çok sağlam bir millet oldukları belli. :) 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...