İçeriğe Yönlendir

Arabanızı Nasıl Yıkıyorsunuz?

Mehmet Göktürk

Arabanızı Nasıl Yıkıyorsunuz İşaretleyiniz (birden çok seçenek işaretlenebilir)  

131 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Eren Gökmen
11 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

gidiyor bencede, etmen ise sensin ister inan ister inanma, düşündüğün gerçekten istediğinse birşeyler oluyor, hissettiğini bir şekilde yansıtırsın:)

gelelim yıkamaya, araba elle yıkanır ve  kurulanır, özel şampuan ve yıkama için mf eldiven yada benzeri birşey ve baba bir kurulama bezi şarttır, başka şekilde araba gıcır olmaz, olur demeyin boşa ısrar etmeyin, el değecek o arabaya :)

Istedigim degil aslinda ama arabayi yikiyorum. Sonra araba daha iyi gidiyor gibi oluyor. Aklimda yikadigim yok ama...( belki bilinc alti :) ) oyle giderken olur ya hani bugun araba daha iyi gidiyor dersin o his iste :D

Belki de dpf rejenerasyonu hep tam ben yikadiktan sonra bitiyor :p

Kurulamayi genelde yolda surerek yapiyorum. Musluk suyu pek kirecli degil iz birakmiyor. Bazen kuyu suyunu kullaniyorum o iz birakiyor mesela onu silmek gerekiyor mecbur.

Eldivensiz yikarsam bosa ugrasmis oluyorum. Kisin makinede yikatiyorum zaten. Cizik falan yapmiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...