Mehmet Kazancıoğlu 27 Kasım 2018 Paylaş 27 Kasım 2018 (düzenlendi) Uçtu site açılmıyor 27 Kasım 2018 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Kasım 2018 Paylaş 28 Kasım 2018 sanki biz değilde başkaları da abartı galiba. adam iki kuruş hayır yapacak iki gündür sitesi kapalı yazık. bir daha denemez böyle bir şeyi her halde. gerçi bu yıl 3. dağıtım galiba Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Kasım 2018 Paylaş 28 Kasım 2018 Satış daha başlamamış galiba. Siteye girebiliyorum ama alışveriş kısmı yok. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Kasım 2018 Yazar Paylaş 28 Kasım 2018 Size de bişey göstermeye gelmiyor 2 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 28 Kasım 2018 Paylaş 28 Kasım 2018 Bende almayı çok istedim okula ama maalesef bende alamayanlardanım. Site açılıyor bende ama satın al butonu yok. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Kasım 2018 Paylaş 28 Kasım 2018 Demiştim, çok yoğun bir sipariş aşaması olacak. Almaya kararlı olanlar sürekli denesin. Tüm Türkiye şu anda bu siteye abanıyor resmen. Yorum bağlantısı
Tahir Ak 28 Kasım 2018 Paylaş 28 Kasım 2018 en son bu çıktı Sistemlerimize aşırı yüklenilmesi sebebi ile Ücretsiz Adore Kedi Evi Kampanyası'nı geçici olarak durdurmak zorunda kaldığımızı üzülerek bildiririz. Öngörülebilir rakamların çok üzerinde gelen yoÄŸun hayvan sevginizi karşılayabilmek icin altyapı güçlendirme çalışmalarımız devam ediyor. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Kasım 2018 Yazar Paylaş 28 Kasım 2018 Aynen, ben de onu yapıştırayım dedim Sistemlerimize aşırı yüklenilmesi sebebi ile Ücretsiz Adore Kedi Evi Kampanyası'nı geçici olarak durdurmak zorunda kaldığımızı üzülerek bildiririz. Öngörülebilir rakamların çok üzerinde gelen yoğun hayvan sevginizi karşılayabilmek icin altyapı güçlendirme çalışmalarımız devam ediyor. Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 28 Kasım 2018 Paylaş 28 Kasım 2018 Aynen yaaa ben de bizim okulun kedisi var 5 tane de yavrusuyla birlikte okul bahçesinde bakıyoruz onun için baktım ama hata verdi site Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 28 Kasım 2018 Paylaş 28 Kasım 2018 Bu da bizim ev. Bakalim kiraci bulabilecekmiyiz 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Kasım 2018 Paylaş 28 Kasım 2018 arkadaşlar çizimlerini yaptım birazdan paylaşacağım koçtaş veya bunun gibi parça kesen yerlerde kestirip montajını kendiniz yapabilirsiniz. Kesim adetleri Alt üst 2 adetÖn 1 adetArka 1 adetYan 2 adetolarak kesririlecektir. 4 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 28 Kasım 2018 Paylaş 28 Kasım 2018 21 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: arkadaşlar çizimlerini yaptım birazdan paylaşacağım Sen ne güzel çizmişsin öyle. Kaybolma yanaş bakim bi sen tatlı şey Lazımsın yakın günlerde bana Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Kasım 2018 Paylaş 28 Kasım 2018 10 dakika önce, Hakan Tarım yazdı: Sen ne güzel çizmişsin öyle. Kaybolma yanaş bakim bi sen tatlı şey Lazımsın yakın günlerde bana hele de bakem ne çizecez Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 28 Kasım 2018 Paylaş 28 Kasım 2018 3 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: hele de bakem ne çizecez Yakındır kulağını çınlatmam İç hacim milimetrik olmalı, et payı vs.leri çıkınca falan yani ezkuu sistem öyle kolay kurulmuyor 😛 1 Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 28 Kasım 2018 Paylaş 28 Kasım 2018 Arkadaşlar, abilerim, kardeşlerim. Diyelim ki kendimiz tasarlamak istiyoruz, altı cm lik paliüretan straforlar var sert olanından. Hem kesip biçmesi kolay hem hava koşullarına dayanıklı hem de kış için sıcacık, hem de çok ucuza mal edilebiliyor. Biz hafta sonları öğrenci arkadaşlarla genellikle bu malzemeden yapıyoruz, maket bıçağı ve bir parça yeterli. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Kasım 2018 Paylaş 28 Kasım 2018 Şimdi, Tuncay Arslan yazdı: Arkadaşlar, abilerim, kardeşlerim. Diyelim ki kendimiz tasarlamak istiyoruz, altı cm lik paliüretan straforlar var sert olanından. Hem kesip biçmesi kolay hem hava koşullarına dayanıklı hem de kış için sıcacık, hem de çok ucuza mal edilebiliyor. Biz hafta sonları öğrenci arkadaşlarla genellikle bu malzemeden yapıyoruz, maket bıçağı ve bir parça yeterli. Biz yaptık (bayağı profesyonel de oldu, sundurmalı falan ) ancak su almasını geçtim, 1 sene zor dayandı patilere 1 Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 28 Kasım 2018 Paylaş 28 Kasım 2018 Yaramaz oluyorlar çok kampüste mimarlık fakültesinden hurdaya çıkan plastik kartonlarla güçlendirme yapıyoruz, malzeme sıkıntısı olmadığından kolay bizim evler biraz Yorum bağlantısı
Recommended Posts