İçeriğe Yönlendir

Adore Mobilyadan Kedi Evi Kampanyası

Köksal Yılmaz

Recommended Posts

Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

Uçtu site açılmıyor 

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

sanki biz değilde başkaları da abartı galiba.

adam iki kuruş hayır yapacak iki gündür sitesi kapalı yazık. bir daha denemez böyle bir şeyi her halde. gerçi bu yıl 3. dağıtım galiba  

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Satış daha başlamamış galiba. Siteye girebiliyorum ama alışveriş kısmı yok. 

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Bende almayı çok istedim okula ama maalesef bende alamayanlardanım. Site açılıyor bende ama satın al butonu yok. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Demiştim, çok yoğun bir sipariş aşaması olacak. Almaya kararlı olanlar sürekli denesin. Tüm Türkiye şu anda bu siteye abanıyor resmen.

Yorum bağlantısı
Tahir Ak

en son bu çıktı

Sistemlerimize aşırı yüklenilmesi sebebi ile Ücretsiz Adore Kedi Evi Kampanyası'nı geçici olarak durdurmak zorunda kaldığımızı üzülerek bildiririz. Öngörülebilir rakamların çok üzerinde gelen yoğun hayvan sevginizi karşılayabilmek icin altyapı güçlendirme çalışmalarımız devam ediyor.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Aynen, ben de onu yapıştırayım dedim :)

Sistemlerimize aşırı yüklenilmesi sebebi ile Ücretsiz Adore Kedi Evi Kampanyası'nı geçici olarak durdurmak zorunda kaldığımızı üzülerek bildiririz.
Öngörülebilir rakamların çok üzerinde gelen yoğun hayvan sevginizi karşılayabilmek icin altyapı güçlendirme çalışmalarımız devam ediyor.

Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

Aynen yaaa ben de bizim okulun kedisi var 5 tane de yavrusuyla birlikte okul bahçesinde bakıyoruz onun için baktım ama hata verdi site :(

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

arkadaşlar çizimlerini yaptım birazdan paylaşacağım

koçtaş veya bunun  gibi parça kesen yerlerde kestirip montajını kendiniz yapabilirsiniz. 

Kesim adetleri

Alt üst 2 adet

Ön 1 adet

Arka 1 adet

Yan 2 adet

olarak kesririlecektir.2b9ba9c7b7f9555dc920a2532a452894.jpg3f965bbaf4f93e2b61839389ff78e5c4.jpg5f5e3f16ed3bc920f6679d40a9618af2.jpg576cc6c4f6c2f37450c6ce1d46e75026.jpgd390a07141f93c459b250e5a35f20e0f.jpgece5cca7b0d5a63c253f5fa16f614d38.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Hakan Tarım
21 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

arkadaşlar çizimlerini yaptım birazdan paylaşacağım

Sen ne güzel çizmişsin öyle. Kaybolma yanaş bakim bi sen tatlı şey :D Lazımsın yakın günlerde bana :D :D :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
10 dakika önce, Hakan Tarım yazdı:

Sen ne güzel çizmişsin öyle. Kaybolma yanaş bakim bi sen tatlı şey :D Lazımsın yakın günlerde bana :D :D :D

hele de bakem ne çizecez :) 

Yorum bağlantısı
Hakan Tarım
3 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

hele de bakem ne çizecez :) 

Yakındır kulağını çınlatmam :D İç hacim milimetrik olmalı, et payı vs.leri çıkınca falan yani :D ezkuu sistem öyle kolay kurulmuyor 😛

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Arkadaşlar, abilerim, kardeşlerim. Diyelim ki kendimiz tasarlamak istiyoruz, altı cm lik paliüretan straforlar var sert olanından. Hem kesip biçmesi kolay hem hava koşullarına dayanıklı hem de kış için sıcacık, hem de çok ucuza mal edilebiliyor.

Biz hafta sonları öğrenci arkadaşlarla genellikle bu malzemeden yapıyoruz, maket bıçağı ve bir parça yeterli.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Şimdi, Tuncay Arslan yazdı:

Arkadaşlar, abilerim, kardeşlerim. Diyelim ki kendimiz tasarlamak istiyoruz, altı cm lik paliüretan straforlar var sert olanından. Hem kesip biçmesi kolay hem hava koşullarına dayanıklı hem de kış için sıcacık, hem de çok ucuza mal edilebiliyor.

Biz hafta sonları öğrenci arkadaşlarla genellikle bu malzemeden yapıyoruz, maket bıçağı ve bir parça yeterli.

Biz yaptık (bayağı profesyonel de oldu, sundurmalı falan :) ) ancak su almasını geçtim, 1 sene zor dayandı patilere :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Yaramaz oluyorlar çok :) kampüste mimarlık fakültesinden hurdaya çıkan plastik kartonlarla güçlendirme yapıyoruz, malzeme sıkıntısı olmadığından kolay bizim evler biraz :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...