İçeriğe Yönlendir

Yeni Gözdem Kia Cerato Concept Plus

Ahmet Çankaya

Recommended Posts

Ahmet Çankaya

Bir süredir ilgilendiğim ve kardeşimin yoğun tavsiyesiyle aldığım yeni aracımı siz değerli forum dostlarımla da paylaşmak istedim.

Olumlu olumsuz her türlü yorum ve geyikleri merakla bekliyorum😉

jg1qLW.jpg

0RN07L.jpg

Rr9gJn.jpg

ZXQ5Lo.jpg

P167q8.jpg

• Beğen 13
Yorum bağlantısı
Yücel Metin

Güzel günlerde kazasız belasız binmeniz dileğiyle.

Dizel otomatik ise tadından yenmez. Fordun focus  MK3  kasada atladığı konuyu (arka yolcu diz mesafesi) atlamayan geniş, ferah, yapısıyla  sevdiğim bir araç

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt

Hayırlı olsun. Güzel araçtır vesselam. Benim tek sevmediğim yönü o ortadaki ekran olmuştu. Maşşallah güzel günlerde kullanın inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya
16 dakika önce, Yücel Meta yazdı:

Dizel otomatik ise tadından yenmez. Fordun focus  MK3  kasada atladığı konuyu (arka yolcu diz mesafesi) atlamayan geniş, ferah, yapısıyla  sevdiğim bir araç

evet dizel otomatik. DCT çift kavramalı 7 ileri...

diz mesafesi gerçekten başarılı.

ayrıca focus 3 te ön konsol şeklinden dolayı bir darlık sözkonusu bana göre. cerato da ön koltuklar da daha geniş hissettiriyor...

17 dakika önce, Dogan Arsiray yazdı:

elantra ile aynı herhalde temeli.

evet kardeş araçlar...

3 dakika önce, Hacı Şenyurt yazdı:

Hayırlı olsun. Güzel araçtır vesselam. Benim tek sevmediğim yönü o ortadaki ekran olmuştu. Maşşallah güzel günlerde kullanın inşallah.

ekran kenar kısmında ki düğmeler sebebiyle biraz küçük, aynı zamanda dokunmatik.

2017 den sonra etrafındaki düğmeler iptal edilerek ekran büyüdü ancak 2017 modellerin çoğunluğunda klima manuel hale gelmiş, koltuk ısıtması kaldırılmış..

concept plus ta ön koltuk ısıtması, sunroof standart...

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Maşallah 

Çok severek uzaktan ilgilendigim araçtır kendisi 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya
28 dakika önce, Dogan Arsiray yazdı:

1 milyon km yapınca yenisini veriyorlamış :)

denesek mi acaba😕

13 dakika önce, Fikri Keleş yazdı:

Maşallah 

Co severek uzaktan ilgilendigim araçtır kendisi 

c-max i satınca nasip olur inşaallah...

bu arada sizin c-max nasıl satılmadı hala anlayabilmiş değilim. ama vardır bir hayır...

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Ben de elantra kullanıyorum. Karşımdan gelen her cerato'yu da elantra zannediyorum. Benimki otomatik kullanımı da zevkli, aracınız hayırlı olsun. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Yakışıklı Kerata :)

Maaşallah hayırlı uğurlu olsun. Direksiyonda düğme koyacak yer kalmamış.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gedik

Kokpit ve direksiyon tasarımı çok hoşuma gidiyor. Tam bir aile arabası bence. Güzel günlerde kullanın hayırlı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu
(düzenlendi)

Çok güzel araba güle güle kullanın. Tam bir konfor arabası, dizel otomatik olması ise kaymaklı ekmek kadayıfı.

tarihinde Hakan Gürsu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yusuf Berke

Aracınız hayırlı olsun. Kokpiti gerçekten çok hoş. Güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çok şık.. güle güle kullan :)

Söyleyecek bir şey yok.. 

Seviyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Arkadaşa aldıramadığım araçtır. Aynı paraya gitti boş paket trend focus aldı. Dedim gel etme bak koltuk ısıtmasına kadar var. Dopdolu araç. Tipi desen yakışıklı. Motoru sorunsuz. Şanzımanı iyi. İhh beğendiremedim. Size hayırlı olsun. Bence güzel tercih. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir

Hayırlı olsun. Güzel araç. Ben de niyetlenmiştim 1 sene önce aracı alırken, kısmet olmadı. 2017 sonrası teybinden bulursanız tam olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı

Ben çok beğendim. Güle güle kullanın. Elentra dan daha şık duruyor. Ceed de İ30 dan daha güzel duruyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...