Hakan Yavaş 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 SRC belgesi için 2003 yılından önce ehliyet alanlar için; E devletten SRC 2-4 başvurusu yapılabiliyor. Herhangi bir belge istemiyor. Sadece başvuru sonrası Halkbank yada Vakıfbank atm lerinden harç yatırılması gerekiyor. Bilgilerinize. 1 Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 SRC belgesi için 2003 yılından önce ehliyet alanlar için; E devletten SRC 2-4 başvurusu yapılabiliyor. Herhangi bir belge istemiyor. Sadece başvuru sonrası Halkbank yada Vakıfbank atm lerinden harç yatırılması gerekiyor. Bilgilerinize.Belge başına 22₺ isteniyor galiba Yorum bağlantısı
Aydın Sert 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 Evet. SRC1-2-3-4 belgelerine başvuru yapabiliyorsunuz. Ben bir abim için hem SRC-2 hem de SRC-4 e başvuru yaptım. SRC-2/Yurtiçi insan taşımacılığı SRC-4/Yurtiçi eşya taşımacılığı 1 ve 3 Uluslararası için. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 bende 40 tl ödedim 2 ve 4 için Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 (düzenlendi) Bu belgeler ile kaç kişiye kadar, yada kaç tona kadar taşınır? Vize süresi var mı? Yarın Kangoo ya bindiğimde, ticari araç olduğu için "Nerede SRC belgen?" demesinler. Böyle bir kanun çıkarmasınlar. Malum zor dönemden geçiyoruz, para yok. 26 Aralık 2018 tarihinde Bülent Tarakçı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 bende 40 tl ödedim 2 ve 4 için Önceden başvurmuştum ama hala yatırımadım.Vakıf web den almıyormuşŞubeye gitmek gerekiyor [emoji19] Bu belgeler ile kaç kişiye kadar, yada kaç tona kadar taşınır? Vize süresi var mı? Yarın Kangoo ya bindiğimde, ticari araç olduğu için "Nerede SRC belgen?" demesinler. Böyle bir kanun çıkarmasınlar. Malum zor dönemden geçiyoruz, para yok. Mevcut ehliyetiniz hangi sınıf ise buda aynı sınıfa kadarEski B ehliyetliler için src2 minibüs ve src4 kamyonetKangoo için sorma hakları var ama bildiğiniz gibi soran yok. Her an akıllarına gelebilir, alçak sesle konuşalım... [emoji4] Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 E tipi ehliyet almak istesem kursu mursu vs kaca gider? Kamyonum olmasi sart mi? Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 Nasıl yaptınız ödemeyi.?Ben atm den ödeyemeyince pes etmiştim. Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 E tipi ehliyet almak istesem kursu mursu vs kaca gider? Kamyonum olmasi sart mi? Çok para... Şart değil, sonuçta B ehliyet aldığımızda arabamız da yoktu [emoji4]Ayriyeten artık E yok (galiba), Kamyon için C yeterli, Otobüs için D ydi (galiba), gerçi son düzenleme ile DE çıktı birde vagonlu otobüs mü neydi.Sadece para para para ve direksiyon sınavı ile alınabiliyor, eskiden bir daha yazılı sınav vardı. Sanki kurallar değişiyor gibi... Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 Ne kolaymış. E-Devlet ten başvur. Parayı yatır. Belgeyi yazıcıdan al. Yarın bankaya gideyim. 44 TL yi ödeyeyim. Amatör yat kaptanlığı belgesini de 32 TL ye veriyorlardı. Hala devam ediyor mu bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 Ne kolaymış. E-Devlet ten başvur. Parayı yatır. Belgeyi yazıcıdan al. Yarın bankaya gideyim. 44 TL yi ödeyeyim. Amatör yat kaptanlığı belgesini de 32 TL ye veriyorlardı. Hala devam ediyor mu bilemiyorum. Amatör Denizci devam ediyor yalnız 5 yıl süreli belge Hiç kullanmak nasip olmadan süresi dolan tanıdığım var. Ankara'da deniz olmadığını hesaba katmamış [emoji3] Amatör Denizci Belgesi almak isteyen arkadaşlar bulunduğunuz yere en yakın liman başkanlığına;1 adet fotoğraf,1 adet kimlik fotokopisi,Sürücü belgesi fotokopisi,32,10 TL lik belge harcı makbuzunuz ile başvuruda bulunuyorsunuz, liman başkanlığının verdiği dilekçeyi doldurup getirdiğiniz evraklarla müracaat ediyorsunuz, 1 günde 3 saatlik bir eğitim veriyorlar (internette eğitim dokümanları bulunuyor), eğitimin ardından yapılan 50 soruluk kolay bir sınavla (yanlış doğruyu götürmüyor, 30 soru bilmek gerekiyor) belgenizi alıyorsunuz.Bu belge ile 24 metreye kadar olan ticari olmayan tekne ve yatları kullanabiliyorsunuz. Konu farklı bir yere gitti. Buradan bölünüp yeni başlık açılabilir. Karar yetkili arkadaşların... 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 6 saat önce, Hakan Yavaş yazdı: SRC belgesi için 2003 yılından önce ehliyet alanlar için; E devletten SRC 2-4 başvurusu yapılabiliyor. Herhangi bir belge istemiyor. Sadece başvuru sonrası Halkbank yada Vakıfbank atm lerinden harç yatırılması gerekiyor. Bilgilerinize. Src belgesi kapıya mı gelecek ? sınav vs varmı? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 para tokatlamak için bahane. devlet hangi masrafı etti de para karşılığı bu belgeyi veriyor. para neyin masrafı yahut karşılığı? 1 Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 Src belgesi kapıya mı gelecek ? sınav vs varmı?Parayı verince direk çıktı alabiliyorsunuzPostacıları yormanın alemi yok [emoji847] Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 6 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: para tokatlamak için bahane. devlet hangi masrafı etti de para karşılığı bu belgeyi veriyor. para neyin masrafı yahut karşılığı? Src ilk çıktığından beri sistem böyle kağıt kart parası diyorlar. Normal almaya kalksan 1000 TL civarı hepsini alsan 1500 TL'ye mal oluyordu bir kaç ay önce. Benim anlamadığım ve asıl sinir olduğum nokta şu; Dünyanın parasını ödeyip tır ehliyeti alıyorsun ama kullanamıyorsun Madem öyle 2 kat paraya ver ama tek belge yetsin kullanım için. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 Bugün radyolarda her şeye doktor raporu istenmesi ve hastanelerin yüzde 30 zamanının bu belgelere gitmesi konusu vardı. Oysa bi tane 1 yıl geçerli Sağlık A belgesi bir de 5 yıl geçerli C belgesi yaparsın. İş ilanlarında, ehliyette, havuz spor kulübü başvurusunda, her yerde bu belgeyi bi tane elinde varsa e-devletten kullanabilirsin. Sağlık raporları zaten birkaç tür. Tanımlarsın kapsayıcı, felanca belge yeterli dersin adamın elinde varsa çıkarır verir. Yabancı dil belgesi gibi. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 Nasıl bir tesadüf. Öğretmenler odasında otururken bu konu açıldı. Hemen başvurdum ve onay mesajı geldi .Yarin da gidip bankadan ücreti yatiracagim. Şunu da söyleyen bir arkadaşım oldu.bu belgeyi bedava veriyorlar sonra şu kadar yıllık vergisi var...olur mu olur.SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 Bir gün lazım olursa diye mi alıyorsunuz bu belgeyi? 1 Yorum bağlantısı
Mahir Yıldız 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 bu şartlar ile bedava olmuş ben kaç sene önce şoförler odasından aldığım evrağı doldurup src2 ve 4 için banka kuyruğu bekleyip para yatırdım resim ve ssk dökümü toparlayıp evrakları ankara ya iadeli taahütlü göndermiştim 4 ay sonrada src belgeleri gelmişti şimdi atm den para yatır yazıcıdan evrağı al imkanı olan hiç beklemeden alsın 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 27 Aralık 2018 Paylaş 27 Aralık 2018 13 saat önce, Bülent Tarakçı yazdı: Bu belgeler ile kaç kişiye kadar, yada kaç tona kadar taşınır? Vize süresi var mı? Yarın Kangoo ya bindiğimde, ticari araç olduğu için "Nerede SRC belgen?" demesinler. Böyle bir kanun çıkarmasınlar. Malum zor dönemden geçiyoruz, para yok. Sırf bu nedenle başvurdum ve aldım. SRC 2 - SRC 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Aralık 2018 Paylaş 27 Aralık 2018 benim var o src lerden. taa ne zaman almıştım. ne işe yarıyor hiç bir fikrim yok. ne soran oldu ne bakan. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Aralık 2018 Paylaş 27 Aralık 2018 Saçmalık.. Kim rantlanıyor bilmiyorum ama.. Almak bu kadar kolay ise başka bir işe yarayacağını sanmıyorum.. Ayrıca, herkesin dediği gibi.. Ehliyet varken ne gerek var bu belgelere.. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 27 Aralık 2018 Paylaş 27 Aralık 2018 Tır şoförlerinden SRC belgelerini sorarlar yolda yoksa ceza kesilir hem sürücüye hem araç sahibine, ayrıca ağır vasıta şöförleri arasında SRC 5 i olanlar kıymetlidir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts