İbrahim Salman01 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 Merhaba arkadaşlar Opel Astra 2007 1.3 kullanıyorum ve de sorunsuz bir şekilde kullanıyorum başıma şöyle bir olay geldi durduk yere aracımın aküsü bitti değiştirdim sonra yeni akü de bitti ustaya götürdüm kaçak var dedi dabildan yaptirdim biraz bindim yine bi sabah uyandimda akü bitik ve yine götürdüm kaçak var yaptım dedi dün akşam arabayı getirdim evin önüne park ettim sabah aracın başına vardım kapılar bile açılmıyor ne yapmam nereye gitmem lazım bana bı yardımcı olun arkadaşlar neden kaynaklanıyor olabilir Yorum bağlantısı
İbrahim Salman01 26 Aralık 2018 Yazar Paylaş 26 Aralık 2018 Ustami anlamıyor diyorsunuz Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 Kacak olayini nasil bir tespit etti? Ayrica aracinizda yarim saat sonra tum elektrik aksamlarina giden enerji kesiliyor. Yorum bağlantısı
İbrahim Salman01 26 Aralık 2018 Yazar Paylaş 26 Aralık 2018 Alpay sümer ölçerek tesbit etti ama halen sorun neden devam ediyor esas sorun ne Vede ne enerjisi neden kesiliyor biraz daha açık anlatirmisiniz Alpay sümer Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 (düzenlendi) 3 saat önce, İbrahim Salman01 yazdı: Alpay sümer ölçerek tesbit etti ama halen sorun neden devam ediyor esas sorun ne Vede ne enerjisi neden kesiliyor biraz daha açık anlatirmisiniz Alpay sümer Olcerek tespitten kasit nedir? ucunda lamba takili bir kontrol kalemiyle mi olcum yapti? Astra da guvenlik geregi araci kilitlemeden sonra,veya herhangi bir akim ceken uniteye enerji akisini yarim saat sonra kapatiyor.aku koruma amaclidir. Tum ekipmanlari (sonradan takilanlar- orjinal ekipmanlar) hepsi tek tek kontrol edilmeli.Aku sarj ediyormu diye bakilmalidir. aracinizda double ekran varmis gizli menuye giremezsiniz diye dusunuyorum ama olaki izin veriyorsa bakmaniza, gizli menuden aku voltaj kontrolunu kendinizde yapabilirsiniz.Aku sarj ediyormu diye.. Cok dusuk ihtimaldir ama Aldiginiz aku arizali olabilir, tam doldurmuyor olabilir,kacak olabilir, double ekran yeni takildiysa baglantilari hatali olabilir, (Yanlis yerden enerji alinmis olabilir), akü kutup basi eskimis,gevsemis yada kablosu yipranmis olabilir, Ama sahsi gorusum sorun kacak degil gibi gorunuyor. 26 Aralık 2018 tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Aralık 2018 Paylaş 29 Aralık 2018 Kaçağın yeri tespit edilecek.. Bunun en basit yolu, kaçak oluştuğu sırada, sigorta kutusundan sigortaları tek tek söküp denemek.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts