İçeriğe Yönlendir

Mahallemin Ağır Abisi :) Avensis T25

Murat Azalma

Recommended Posts

Murat Azalma
(düzenlendi)

Llgq00.jpg

16DA0B.jpg

r58bva.jpg

nQmqoN.jpg

V9XJRB.jpg

v68B7A.jpg

Zamanında ae101'e binerken hayalini kurduğum arabadır kendileri.

Yaklaşık 1 sene önce aldım. Çalıştığım firmaya takasa getirmişti amca bey.

Avensis T25 1.6 Comfort 2009 model 50xxx kmde 

Araç 1.6 110 Bg 150 Nm tork 5 ileri manuel LPG'li . yaklaşık 1300 kg 

Aracın bana göre artıları ;

içi geniş , diz mesafesi çok iyi ve şaft tünel çıkıntısı çok aşağıda. Bagaj 500 ltr üzerinde. 

modeline göre güvenlik yeterli seviyede . Diz hava yastığı dahil 7 hava yastığı var.

yine donanım olarak , alüminyum alajım 16 jantlar , çift bölge dijital klima (arka ayaklara üfleme de mevcut) , sis farları , kapı eşik kromları , mercekli ön farlar , far - yağmur sensörü , otomatik kararan iç dikiz aynası , katlanır ayna(düğme ile manuel) gibi özellikleri var.

Aracın bana göre eksileri ;

o dönem bluetooth veya usb olmasa da aux koyulabilirdi ( makyajla mp3 çalar cd gelmiş fakat 2007 focusumda aux vardı bunda da olmalıyıdı.)

aynalar elektrikli katlanır ama kilide bağlı değil , tuşa aracı kapatmadan basmanız gerekli ( çok zor değildi capon abey)

şanzıman 6 ileri olabilirdi. 

genel olarak araç ,  LPG'de ekonomik , kalkışlarda yeterince atak , ara hızlanmalarda ağır kalan , sürerken güven veren , izolasyonu gayet iyi olan , hemen hemen günümüz standart C segmenti boyutları ile aynı ölçülerde , bagajı çok iyi olan bir otomobil. özellikle uzun yola giderken çok keyif veriyor. 

Yorumlarınızı , tavsiyelerinizi bekliyorum :) 

resimleri de iliştirdim . inşallah doğru yapmışımdır.

tarihinde Murat Azalma tarafından düzenlendi
  • Beğen 21
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
22 dakika önce, Murat Azalma yazdı:

o dönem bluetooth veya usb olmasa da aux koyulabilirdi

HAyırlı olsun aracınız. Double din android güzel gider bu japona :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Azalma
11 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı:

Maşallah

Çok teşekkürler

10 dakika önce, Cem Dilmen yazdı:

Allah kazasız belasız günlerde binmeyi nasip etsin inşallah...

Amin teşekkür ederim hepimize inşallah.

5 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

HAyırlı olsun aracınız. Double din android güzel gider bu japona :)

Aslında bir kaç defa direkten döndü ama o tuşların görüntüsü sanki daha güzel gibi geldi. bir de şöyle birşey var ama bir türlü bulamadım. servisten de getiremiyoruz. ama çok güzel 

toyota-avensis-navigasyon-fiyatlari.jpg

Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan

Güzel günlerde binmenizi dilerim, aux olmamasına çok şaşırdım 2006 fiesta comfortumda bile vardı aux girişi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

aracınız hayırlı olsun

Pendik Dumankayada mısınızı 

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
13 dakika önce, Murat Azalma yazdı:

o tuşların görüntüsü sanki daha güzel gibi

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Azalma
14 dakika önce, Eray Çalışkan yazdı:

Güzel günlerde binmenizi dilerim, aux olmamasına çok şaşırdım 2006 fiesta comfortumda bile vardı aux girişi.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. aynen en azından aux koyulabilirdi. gerçi cd changer girişinden aparat taktım ama orjinal gibi olmuyor.

11 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

aracınız hayırlı olsun

Pendik Dumankayada mısınızı 

Teşekkür ederim. Evet pendik dumankayada çalışıyorum. yolunuz düşerse bir kahve içmeye beklerim :) 

9 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı:

Güzel araba hayırlı olsun

Teşekkür ederim sağolun.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

:nazar:

Tek kusuru olan araç. Mercek yansıtıcı plastik ve hemen kararıyor. Farları açılıp düzgün mercek takılması şart. Oem far alınsa dahi bir iki sene içinde işi bitiyor. Hele xenon filan daha fena. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Azalma
7 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

bunların içinde de çeşitleri varmış sanırım. işlemcisi ram miktarı android sürümü gibi galiba. en iyisi hangisi acaba?

Yorum bağlantısı
Yücel Metin

Bayi çalışanlarını kıskandığım zamanlar oluyor. (Şimdi olduğu gibi)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Azalma
6 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

:nazar:

Tek kusuru olan araç. Mercek yansıtıcı plastik ve hemen kararıyor. Farları açılıp düzgün mercek takılması şart. Oem far alınsa dahi bir iki sene içinde işi bitiyor. Hele xenon filan daha fena. 

Evet Servet abi. ben led ampul taktım ama yinede aydınlatma zayıf. orjinal far yarım rektefiye parasına çıkıyor. iyi bir yer bulup yaptırmak lazım ama ancak bahar aylarına .

4 dakika önce, Yücel Meta yazdı:

Bayi çalışanlarını kıskandığım zamanlar oluyor. (Şimdi olduğu gibi)

Fiyat anlamında söylediyseniz , bende bayiden takasları alan aracıya komisyon verdim :) ama temiz araba düşüyor anlamında ise , yılda bir en fazla iki tane denk gelir.  genelde 0 araba alarak ellerinde ki patlak arabaları bayiye vermeye çalışırlar. çünkü bayiler fiyat öldürüyor , arabası temiz olan elden rahat ve daha iyi fiyata satıyor . Temiz araba düşünce haber ver dersen hemen haber ederim size de :) 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
8 dakika önce, Murat Azalma yazdı:

bunların içinde de çeşitleri varmış sanırım. işlemcisi ram miktarı android sürümü gibi galiba. en iyisi hangisi acaba?

Ram'i ve işletim sistmei versiyonu en yüksek olana yönelin, yeterli. Geri kalan aynı zaten :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Azalma
9 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

Ram'i ve işletim sistmei versiyonu en yüksek olana yönelin, yeterli. Geri kalan aynı zaten :)

Teşekkür ederim :) bahar planlarına ekledim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)
43 dakika önce, Murat Azalma yazdı:

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. aynen en azından aux koyulabilirdi. gerçi cd changer girişinden aparat taktım ama orjinal gibi olmuyor.

Teşekkür ederim. Evet pendik dumankayada çalışıyorum. yolunuz düşerse bir kahve içmeye beklerim :) 

Teşekkür ederim sağolun.

kısmet, inşallah diyelim, bizde sizi toplantılara bekleriz  :) 

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Azalma
6 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

bizde sizi toplantılara bekleriz  :) 

olduğu vakit özellikle bu yakın çevrede kesinlikle geleceğim :) toplantıları takip edebileceğim bir yer var mı?

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

ölümsüz arabalardan bence. ikinci elde fiyatları da çok uygun. korolla alacağıma bunu alırım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Azalma
4 dakika önce, Dogan Arsiray yazdı:

ölümsüz arabalardan bence. ikinci elde fiyatları da çok uygun. korolla alacağıma bunu alırım.

Corolla ile neredeyse aynı veya  ucuz 2.eli.  ben manuel vites kullanmayı sevdiğim için bana değil ama genelde corolla otomatik vites seçeneği için tercih ediliyor.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
(düzenlendi)
13 dakika önce, Murat Azalma yazdı:

olduğu vakit özellikle bu yakın çevrede kesinlikle geleceğim :) toplantıları takip edebileceğim bir yer var mı?

helva şenlikleri yapacaklar bence kaçmaz. oyunlar şarkılar türküler göbekler. gerçek anlamda göbek. şişlik anlamında. :):)

tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Azalma
5 dakika önce, Dogan Arsiray yazdı:

helva şenlikleri yapacaklar bence kaçmaz

kaçmayacak inşallah.Eli boş gitmemek lazım ,  araba kokusu anahtarlık filan götürmeli giderken :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Azalma
4 dakika önce, Dogan Arsiray yazdı:

bence Talcid götürmek lazım :D

:D helvalar midemize mi oturacak :D 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...