Tuncay Arslan 6 Ocak 2019 Paylaş 6 Ocak 2019 İnşaata devam, az kaldı yakında taşınmayı umuyorum. Mutfak için çimstone tezgah, akrilik dolapta karar kıldık ama evye konusunda karar veremedik. Granit evye düşünüyoruz ama fiyatlar yüksek, Özellikle İzmir'de yakın zamanda yaptıran var mıdır, ne tavsiye edersiniz? Banyo için mermeriti yeterli gördük, bir de iç merdivenler için basamak açık renk alın koyu renk olarak mermer düşündük. Aslında merdiven için ince bir düzeltme şapı atıp çimento tozuyla pürüzsüzleştirip sonraya bırakmak istiyorum. Ekonomik bir çözüm önerisi olan var mıdır? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Ocak 2019 Paylaş 6 Ocak 2019 laminant özel merdiven var. kenarları yuvarlak. evyede teka pütürlü al geç. Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 6 Ocak 2019 Yazar Paylaş 6 Ocak 2019 2 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: laminant özel merdiven var. kenarları yuvarlak. evyede teka pütürlü al geç. Hemen bakıyorum Hocam. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Ocak 2019 Paylaş 6 Ocak 2019 http://www.alplam.com.tr/laminat-basamak Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 6 Ocak 2019 Paylaş 6 Ocak 2019 Çimstone ve Franke granit evye kullanıyorum. Granit evye ye gerek var mı bence yok. Tek göz büyük çelik evye al bence, alttan montaj olanlardan tavsiye ederim. Çimstone tezgahı aldığınız yer montajı yapsın. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Ocak 2019 Paylaş 6 Ocak 2019 2 dakika önce, Remzi Karaca yazdı: Çimstone ve Franke granit evye kullanıyorum. Granit evye ye gerek var mı bence yok. Tek göz büyük çelik evye al bence, alttan montaj olanlardan tavsiye ederim. Çimstone tezgahı aldığınız yer montajı yapsın. Eviniz müstakil ise iki gözlü evye alın ve küçük göz çıkışını ayrı bağlayıp bahçeye çiçeklere verin. Orada suyla durulama vs yaparken kullandığınız su bahçeye gidebiliyor. Kendime ait müstakil evim olursa öyle yapacağım. Alttan montajda damlalık olmaz. ben üstten montaj taraftarıyım. Arda bey bilir bu konuları. 4 Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 6 Ocak 2019 Paylaş 6 Ocak 2019 Eviniz müstakil ise iki gözlü evye alın ve küçük göz çıkışını ayrı bağlayıp bahçeye çiçeklere verin. Orada suyla durulama vs yaparken kullandığınız su bahçeye gidebiliyor. Kendime ait müstakil evim olursa öyle yapacağım. Alttan montajda damlalık olmaz. ben üstten montaj taraftarıyım. Arda bey bilir bu konuları.Çift göz alttan olanlar çok pahalıÇift göz de üstten montajı olanlar f/p 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ocak 2019 Paylaş 6 Ocak 2019 Biz ofise cimstone tezgah ve çift goz damlalikli evye koyduk. Ustten koyduk zira alttan konunca agirlikla bi sure sonra esmene yapiyor. 2 Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 6 Ocak 2019 Paylaş 6 Ocak 2019 Biz ofise cimstone tezgah ve çift goz damlalikli evye koyduk. Ustten koyduk zira alttan konunca agirlikla bi sure sonra esmene yapiyor. Ayıptır sorması evye'nin içine ne koyuyorsunuz [emoji28]Adam gibi montaj ile içi su doldurulsa bile sabit kalır. Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 6 Ocak 2019 Yazar Paylaş 6 Ocak 2019 Bir saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: http://www.alplam.com.tr/laminat-basamak Yarın telefonla görüşeyim, İzmir'deymiş hem. 34 dakika önce, Remzi Karaca yazdı: Çimstone ve Franke granit evye kullanıyorum. Granit evye ye gerek var mı bence yok. Tek göz büyük çelik evye al bence, alttan montaj olanlardan tavsiye ederim. Çimstone tezgahı aldığınız yer montajı yapsın. Bence de granit evye şart değil, ortada diyet var 30 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: Eviniz müstakil ise iki gözlü evye alın ve küçük göz çıkışını ayrı bağlayıp bahçeye çiçeklere verin. Orada suyla durulama vs yaparken kullandığınız su bahçeye gidebiliyor. Kendime ait müstakil evim olursa öyle yapacağım. Alttan montajda damlalık olmaz. ben üstten montaj taraftarıyım. Arda bey bilir bu konuları. Müstakil Hocam, bahçeden bol bol sebze gelir yıkamaya çok mantıklı. Bir defasında tezgaha frezeyle kanal açıp üstten granit evye montajı yapan ustaya şahit olmuştum. 12 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Biz ofise cimstone tezgah ve çift goz damlalikli evye koyduk. Ustten koyduk zira alttan konunca agirlikla bi sure sonra esmene yapiyor. Biraz matematik ve fizik bilen usta sorunu çözebilir Sani Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ocak 2019 Paylaş 6 Ocak 2019 Biraz matematik ve fizik bilen usta sorunu çözebilir Sani [emoji4]O zamam usta olmuyorlar ama iste 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Ocak 2019 Paylaş 6 Ocak 2019 53 dakika önce, Remzi Karaca yazdı: Ayıptır sorması evye'nin içine ne koyuyorsunuz Adam gibi montaj ile içi su doldurulsa bile sabit kalır. Pc yıkıyorlar ayakları ile 3 Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 Pc yıkıyorlar ayakları ile [emoji3]Virüs temizliği önemli [emoji2] Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 11 saat önce, Remzi Karaca yazdı: Ayıptır sorması evye'nin içine ne koyuyorsunuz Adam gibi montaj ile içi su doldurulsa bile sabit kalır. 10 saat önce, Servet Aydın yazdı: Pc yıkıyorlar ayakları ile Eski mutfağımızda mermer vardı ve mermer evyenin baskısına dayanamayıp kırılmış. Ondan sonra dikiş tutmaz oldu. Mermeri yenilemenin maliyetine, çimstone tezgahlı koca mutfağı yeniledik. Eski mutfağımız: Yeni mutfağımız: Bu arada, Buradaki evyeyi yanlış konumlandırmışlar, evye gördüğünüz gibi tezgahın kesim ekseninde değil. Tezgah yeniden kesildi ve evye yeniden konumlandırıldı. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 Biz ofise cimstone tezgah ve çift goz damlalikli evye koyduk. Ustten koyduk zira alttan konunca agirlikla bi sure sonra esmene yapiyor. Evyede mi yıkanıyonuz niye sarksın olm Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 9 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Evyede mi yıkanıyonuz niye sarksın olm 21 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Eski mutfağımızda mermer vardı ve mermer evyenin baskısına dayanamayıp kırılmış. Ondan sonra dikiş tutmaz oldu. Mermeri yenilemenin maliyetine, çimstone tezgahlı koca mutfağı yeniledik. Duygusal yönü ne kadar oldu ? Benim de mermer evye göçtü ama 10 tl lik mermer yapıştırıcı halletti. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 Bizim şimdiki evde tezgahlar fiber. Denişik bişey Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 Bizim şimdiki evde tezgahlar fiber. Denişik bişey Fiber derken nasıl bir malzeme merak ettim.Akrilik tezgah duydum Epoksi kaplama tezgah duydum ama Fiber hiç duymadım Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 2 dakika önce, Remzi Karaca yazdı: Fiber derken nasıl bir malzeme merak ettim. Akrilik tezgah duydum Epoksi kaplama tezgah duydum ama Fiber hiç duymadım Geri kalmışsın Remzi, ışık hızında pişiyor yemekler. 10 gps de hızı var yalnız pahalı aylık 7.500 Tl 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 35 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Para var huzur var 30 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Evyede mi yıkanıyonuz niye sarksın olm Bi yerde yıkadığımız yok, mermer kırılmış. Mermer yapıştırıcı da işe yaramaz diye 3 ustadan onay alınca, başka yollara başvurduk 14 dakika önce, Haşmet Güngör yazdı: Duygusal yönü ne kadar oldu ? Benim de mermer evye göçtü ama 10 tl lik mermer yapıştırıcı halletti. 9000TL'ye tezgah hariç mutfak mobilyası yapıldı. 2950'ye de tezgahı yaptırdık, evyesi hediye oldu. Gözüken ve gözükmeyen seramik içinse 1500TL işçilik dahil ödeme yaptık. Su tesisatının vanalarının değişimi, klima giderinin yerinin değişimi ve dışarıda t bağlantısının yapımı, yeni tezgah musluğu işçilik dahil 300TL, elektrik tesisatının komple yenilenmesi (mutfağa kalın kablo geliyordu ama içeride saç teli kalınlığındaydı kablolarımız) malzemeler dahil 1500TL'ye maloldu. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 Bence biri yıkanmış orada. Araştırılmalı. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ocak 2019 Paylaş 7 Ocak 2019 Şimdi, Mert Yeldan yazdı: Bence biri yıkanmış orada. Araştırılmalı. Mekana taşındığımızda mermer bu haldeydi de, evye sağlamdı. 6 senelik kullanım sonrası evyenin şükelası kaydı. Alta inen sular mobilyayı çürüttü falan. 15 kişilik ofis ve gördüğün gibi ev ortamı burası. Buna da şükür diyoruz Yorum bağlantısı
Recommended Posts