Selçuk Keleş 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Herşeyin bir heyecanı bi atraksiyonu vardı. Zayıf notların üzerine düşen su damlaları, 3'ü 9 yapmalar falan. Şimdi her şey ortada ve notlar zaten biliniyor malumun ilanı gibi. Nerde o eski heyecanlar. Karne hediyesinin ne kıymeti kaldı ? 2000'li yıllar çok sıkıcı ya üzülüyorum şu anki uyuşturulmış nesile 11 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Her nasılsa bize karne vermediler... yada çantama koymuştum bulamıyorum. vs... 1 1 Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Ah aaah nerede o eski karne operasyonları Bir dönem 3 ten 9 lar Sonraki dönem 1 den 4 ler Öğrenciler değiştirmesin diye notların üzerine bant yapıştırıldığını hatırlıyorum [emoji4] Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Ocak 2019 Yazar Paylaş 18 Ocak 2019 3 dakika önce, Remzi Karaca yazdı: Ah aaah nerede o eski karne operasyonları Bir dönem 3 ten 9 kar Sonraki dönem 1 den 4 ler Öğrenciler değiştirmesin diye notların üzerine bant yapıştırıldığını hatırlıyorum 1'den 7'yi zorlasaydınız keşke ama 4 de idare eder daha risksiz Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Lise 1 sanırım, karnemde 7 tane zayıf vardı, telefonda babama 5 zayıfım var ama düzeltirim demiştim. Akşam babam eve gelip karneyi görünce, lem hani 5 zayıftı, daha karnendeki zayıfları bile sayamıyorsun diye bi araba laf işitmiştim:) 2.dönemde zayıfsız karne getir, bilgisayar alacağız dediler. Kasıp zayıfsız karne getirdim, 486 dx 2 66 'ma kavuşmuştum, sene 93.. Vay be ne güzel günlerdi.. 5 1 6 Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 1'den 7'yi zorlasaydınız keşke [emoji4] ama 4 de idare eder daha risksiz 5 lik sistem de 1 den 4 yapma muhabbeti vardı Şimdi 100 lük sistem [emoji3526] dedeler torunlarının karnesine bakarken zorlanıyor 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Çamaşır suyunun faydaları vardı o yıllar, kibrit çöpüne pamuk sarar, çamaşır suyuna batırıp dolma kalem mürekkebini siler, üzerinde oynardık. Boş karne satılırdı kapıda el altından, isteyen ondan alır, isteyen çamaşır suyuyla müdahale ederdi.. Baya baya örgütlü suç işliyormuşuz yahu.. 3 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Ben bunlarla hiç uğraşmadım, karnem hep iyi olurdu. Lisede bir arkadaş öğretmen olan ablasından fazla taktir/teşekkür kağıtlarını almıştı ve parayla satıyordu. İmza falan hepsi sahte, mühür yerine de dmo silgisini basıp hafif oynattın mı tamamdır. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Şimdi derim ama inanmaz kimse Hiç karne notumu değiştirmedim... 1 Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Şimdi derim ama inanmaz kimse Hiç karne notumu değiştirmedim...Niye inanmayalım yaaBen de hiç değiştirmedim, ama karneyi bizim sınıfa özel geç dağıttıklarını hatırlıyorum [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 7 dakika önce, Kemal Korkmaz yazdı: Şimdi derim ama inanmaz kimse Hiç karne notumu değiştirmedim... Ben de hiç değiştir(e)medim karnemi. Arkadaşlara yataklık ettim ama. Annem ağır ceza hakimi yahu, sıkar biraz karnede oynama yapmak😬 2 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Ortaokulda bir arkadaş karne notunu değiştireyim derken karneyi deldi. Son çare karneyi çamura atmak oldu. Tabi kimse yemedi. 1 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 12 dakika önce, Cem Işık yazdı: Ben de hiç değiştir(e)medim karnemi. Arkadaşlara yataklık ettim ama. Annem ağır ceza hakimi yahu, sıkar biraz karnede oynama yapmak😬 Evrakta Sahtecilik, Cürüm işlemek için örgüt kurmak, Yardım ve yataklık, Nitelikli dolandırıcılık, bunlardan yargılanmak var..😁 2 Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Herşey değiştiNe karneler eski karne,Ne öğrenciler eski öğrenci,Ne de hocalar eski hoca... 4 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Şimdiki nesil gamsız. On zayıfı var ne değiştirmeye yelteniyor ne endişe etmeye. Bizim zamanımızda çamaşır suyu satışlarında patlama olurdu karne günü 😀 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Çil çil koyacam şimdi pekiyi leri ama server çökebilir Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Her karne günü köpekler bana saldırır, karneyi savunma silahına çevirir kullanırdım. Rakamları gören kuçular ağlar ben ağlardım 2 4 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 İşim olmazdı üç kaatla hileyle ilk okulu zaten geç, yukarılarda da hep teşekkür gelirdi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Valla anneleri günde 9 defa bakıyor notlarına e-Okul'dan İsterlerse oynasınlar notlarla 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 (düzenlendi) 28 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Valla anneleri günde 9 defa bakıyor notlarına e-Okul'dan İsterlerse oynasınlar notlarla Bu kötü oluyor çocuk için, bizimkisi sınavdan sonra soruyor kaç boş var kaç soru filan alacağı notu bile önceden tahmin ediyorlar...Çocukdan çok anneleri okuyor okulu 18 Ocak 2019 tarihinde Hasan Karabekiroglu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Ödev veriyorsun onu da anneler yapıyor zaten. Hatta 5. Sınıf öğrencisinin birine üç boyutlu bir insan maketi yap, vücut parçalarının üstüne isimlerini etiketle dedim, ödev elinde annesi geldi. Hocam elimizden geleni yaptık olmuş mu diyor 😀 Güzel olmuş elinize sağlık da elinden geleni çocuk yapsaydı daha bir iyi olurdu dedim. 3 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Şimdi ne sınıfta kalırım korkusu var ne de öğretmen veli korkusu valla. Ben karnede oynama değil derslerden düşük not almaya korkardım aile korkusundan. Babam birşey demezdi ama bakışları ile yere gömerdi o yetiyordu. 1 Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Babam birşey demezdi ama bakışları ile yere gömerdi o yetiyordu.Bir an geçmişim canlandı gözümde... Eskiden büyüklerin bakışları yeterdi. Şimdi aynı etkiyi yapmak için dilimizde tüy bitiyor... Yorum bağlantısı
Recommended Posts