Hasan Karabekiroglu 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Şahane dayak yerdim ben, okulda iken dayaksız günüm geçmezdi, en sakin günde bir tokatım kesin vardı ama o öğretmenlerimin hiç birine kırılmadım darılmadım. Geçenlerde hastane de Daktilo Öğretmenimi gördüm sohbet ederken dedi ki "Hasan oğlum çok dövdük seni hakkını helal et" dedim hocam ne demek estağfurullah 2 6 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 3 gün okuldan kaçar sonra 2 gün de devamsızlık kağıdını getirecek olan postacıyı yakalamak için okuldan kaçardım Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Bir saat önce, Ahmet Gül yazdı: Ödev veriyorsun onu da anneler yapıyor zaten. Hatta 5. Sınıf öğrencisinin birine üç boyutlu bir insan maketi yap, vücut parçalarının üstüne isimlerini etiketle dedim, ödev elinde annesi geldi. Hocam elimizden geleni yaptık olmuş mu diyor 😀 Güzel olmuş elinize sağlık da elinden geleni çocuk yapsaydı daha bir iyi olurdu dedim. ilkokulda hocamız elbise askısı yapmamızı istemişti, dedem marangoz, rahmetlik dedim dülger, babam da işleri iyi bildiği halde dokunmamışlardı. Kendim yapmıştım. Okula kadar götürebildim, hocaya göstermek için tahtaya kalktığımda dağılmıştı Ama hocamız makası almıştı benden aferim Hakan diye. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Hahaha... bide o vardı dimi 20 gün devamsızlık hakkımız vardı bizim 20 günü tamamlarsan direk kaydını siliyorlardı, benim senenin başında 19.5 gün devamsızlığım olurdu, Sene sonuna yaklaşınca karneler dağıtılmaya 1-2 hafta kalınca dersler boş olurdu kimse gelmezdi sınıfa karne günü gelip karneyi alıp giderlerdi ben karne gününe kadar sınıf da aynı benim gibi tayfalar ile pineklerdim 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 7 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Hahaha... bide o vardı dimi 20 gün devamsızlık hakkımız vardı bizim 20 günü tamamlarsan direk kaydını siliyorlardı, benim senenin başında 19.5 gün devamsızlığım olurdu, Sene sonuna yaklaşınca karneler dağıtılmaya 1-2 hafta kalınca dersler boş olurdu kimse gelmezdi sınıfa karne günü gelip karneyi alıp giderlerdi ben karne gününe kadar sınıf da aynı benim gibi tayfalar ile pineklerdim O işi 1 kere ilk dönem bitmeden yaptım, lise 1 de, yediğimiz dayağı ben bilirim 😁 Sene sonuna kadar 20 olmadı. Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 16 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Şahane dayak yerdim ben, okulda iken dayaksız günüm geçmezdi, en sakin günde bir tokatım kesin vardı ama o öğretmenlerimin hiç birine kırılmadım darılmadım. Geçenlerde hastane de Daktilo Öğretmenimi gördüm sohbet ederken dedi ki "Hasan oğlum çok dövdük seni hakkını helal et" dedim hocam ne demek estağfurullah Kara kara kartallar karlı iyi tarlalar ararlar. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Okul hayatimin tamaminda öğretmenlerim beni anlatirken; Acaip yaramaz, zıpır, fırlama, hep bi Muziplik peşinde derlerdi fakat Çözemediğimiz bir durum var nasıl yapıyor bilmiyoruz ama her yönüyle mükemmel bir ögrenci derlerdi. Ama bu son cümle benim dayak yememi engellemezdi 😬 Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Küçük düşünüyoruz [emoji1]Hocanın şifreyi çalmış da olabilir, malum medya...Bizim lisede şifre SIR dı. Eminim şimdi de Okul123 diye şifre kullanan vardır.Ama çocuk gerçekten bu işi yaptıysa, Çocuğu hemen mevcut eğitim sisteminden uzaklaştırmak gerek bence [emoji41] 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 27 dakika önce, Remzi Karaca yazdı: Hocanın şifreyi çalmış da olabilir, malum medya... Bizim lisede şifre SIR dı. Eminim şimdi de Okul123 diye şifre kullanan vardır. Ama çocuk gerçekten bu işi yaptıysa, Çocuğu hemen mevcut eğitim sisteminden uzaklaştırmak gerek bence Muhtemelen şifre çaldı ama medyaya göre durum bu 😄 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 bizde notlari camasir suyuyla silerdi arkadaslar bende genelde 1-2 zayif olurdu onuda sene sonu hocalar sozlu notuyla gecirirlerdi karnede yazan devamsizlik bende 20 gun arkadagurubunda 22-23 degisiyor 6 kisilik guruptuk sagolsun hocalar topladi bizi cocuklar sizden biktik normalde devamsizliktan kaldiniz ama biz sizi bir yil daha cekemeyiz onun icin defolup gidin bir daha buraya adim atmayin demislerdi sene 94 orta son siniftaydim lisede ise 3 donem devamsizliktan uzaklastirma aldim sonrada okulu biraktim 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 18 Ocak 2019 Paylaş 18 Ocak 2019 Eskiden böyleydi ve o zamanlar daha güzeldi. [emoji4] Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Ocak 2019 Paylaş 21 Ocak 2019 Üniversitede okuyan bir öğrenci yıl sonu sınavlarına girmiş ve arkadaşına:Ben memleketime gidiyorum, sınavlar belli olduktan sonra bana sonuçlarıbildir, ancak telefona ben çıkarsam bana söylersin. Telefona annem çikarsa zayıfım olmaz da eğer bir tane olursa Ebubekir'in selâmi var, dersin. İki zayıf imkansız da eğer olursa Ebubekir'in Ömer'in selâmı var, dersin. Üç zayıf hiç olmaz da eğer olursa Ebubekir'in, Ömer'in, Osman'in selamı var dersin. Dört zayıf imkansız da eger olursa, Ebubekir'in, Ömer'in, Osman'in, Ali'nin selâmı var dersin, şeklinde konuşup memleketine gelir.Bir zaman sonra sınavlar belli olur, arkadası sınav sonuçlarını bildirmek için telefona sarılır, telefona öğrencinin annesi çikar.-"Teyze, oğlunuza söyleyin Ümmet-i Muhammed'in selâmı var" 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts