İçeriğe Yönlendir

Mondeo MK4 Sis Farı

Alişan YILMAZ

Recommended Posts

Alişan YILMAZ

Merhabalar, iyi akşamlar.
Uzun bir süredir aşağıdaki sis farından arıyorum,Türkiye'de bir tane araçta gördüm onun da önceki sahibinden kalmış muhtemelen ülke dışından giren bir araç, yurt dışı mk4 mondelarda bu şekilde ama ülkemizde dışında camlı farklı bir sis var. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim yoksa ebay üzerinden alacağım galiba.
zjpa8g.jpg

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

zevk meselesi tartışılmaz ama, boş kasa araçlara sonradan ekleme sis farı gibi duruyor..

aşağıdaki fotoğraftaki sis farı daha iyi bence..

265026ee-094f-4ef8-9ff7-4452b07c1c1c_for

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Mustafa bey'e katılıyorum. İlla değişiklik yapılacaksa, sis farında karartma uygulanabilir. Reflektör harici krom kısımlar güzel karartılabilir bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

bu iki araç farklı yıllara ait. ilk resim 2007-2011 arası ikincisi ise makyajlı kasaya ait. sizin aradığınız sis farına hiç rastlamadım. Ford servislerinde sis farı olan arçlar için gündüz ledli orjinal parçalar var onlara da bakmanızı tavsiye ederim.

11 saat önce, Alişan YILMAZ yazdı:

Merhabalar, iyi akşamlar.
Uzun bir süredir aşağıdaki sis farından arıyorum,Türkiye'de bir tane araçta gördüm onun da önceki sahibinden kalmış muhtemelen ülke dışından giren bir araç, yurt dışı mk4 mondelarda bu şekilde ama ülkemizde dışında camlı farklı bir sis var. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim yoksa ebay üzerinden alacağım galiba.
zjpa8g.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan
(düzenlendi)

Titanium-X Sport sis farı bunlar. Tampona uyar mı bilmiyorum tabi. 2007-2011 arası makyajsız kasaya uyabilir.

mondeo titanium x sport ile ilgili görsel sonucu

tarihinde Harun Kocaçalışkan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

2 tamponada uyar.  Harun abinin dediği gibi X Sport sis farları bunlar. Bazı araçlarda da ön panjur var, sisler yok. Bir şekilde ülkeye girmiştir. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek
2 saat önce, Harun Kocaçalışkan yazdı:

Titanium-X Sport sis farı bunlar. Tampona uyar mı bilmiyorum tabi. 2007-2011 arası makyajsız kasaya uyabilir.

Bu Jantlar da çok güzel...

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

Bende çok bakındım, ama sonra vazgeçtim :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ
11 saat önce, Mustafa Şimşek yazdı:

zevk meselesi tartışılmaz ama, boş kasa araçlara sonradan ekleme sis farı gibi duruyor..

aşağıdaki fotoğraftaki sis farı daha iyi bence..

265026ee-094f-4ef8-9ff7-4452b07c1c1c_for

Bu kasa makyajlı kasa hocam, benim sislerim de böyle ama aracım sahra sarısı olduğu için siyah st mondeo sisi daha güzel olacak diye düşünüyorum :)

9 saat önce, Metin Uzunoğlu yazdı:

bu iki araç farklı yıllara ait. ilk resim 2007-2011 arası ikincisi ise makyajlı kasaya ait. sizin aradığınız sis farına hiç rastlamadım. Ford servislerinde sis farı olan arçlar için gündüz ledli orjinal parçalar var onlara da bakmanızı tavsiye ederim.

Evet yurt dışı ST mondeo sisi olarak geçiyor bu sisler, Türkiye'de hiç bir yerde bulamadım. Bulsam bulsam otoclubtürkiyede bulurum dedim :)

9 saat önce, Harun Kocaçalışkan yazdı:

Evet Ebay üzerinde gördüm ama galiba Türkiye'de yok, 2.2 mondeolarda gördüm daha çok.

6 saat önce, Mustafa Şimşek yazdı:

Bu Jantlar da çok güzel...

Böyle bir değişim yapacağım gibi 

4 saat önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Focus sandim ilk görünce 😊

Focus sislerini de kontrol ettim aklıma benim de focus geldi ama olmadı :( 

2 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı:

Bende çok bakındım, ama sonra vazgeçtim :) 

Şimdi bir arkadaşta var, ilgimi çekiyor gerçekten 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...