Süha Demirtaş 19 Şubat 2019 Paylaş 19 Şubat 2019 (düzenlendi) Mercedes'i sattıktan sonra uzun süre şirket arabası Doblo kullanıyordum. Gel zaman git zaman firmadan ayrılıp kendi işimi yapmaya başlayınca ticari araç almamız kaçınılmaz son idi. Uzun motor ömrü, uygun yedek parça maliyetleri, düşük yakıt tüketimi ve en önemlisi modifiye'ye çok hızlı cevap vermesi ile 2003 Combo 1.7 Dti 75ps aracımı satın aldım. Aracı Bursa'da buldum, sağolsun Hüseyin Hocamız benim adıma gidip test etti ve olumlu raporu verdi. Aracımı 161 bin km de iken aldım, bakımlarını vs yapıp 163 bin km de stage 1 diye tabir edilen yazılım ile 90ps e yükselttim. E tabi gel zaman git zaman bu güç de yetersiz kalınca, biraz daha güçlendirmek istedim ve yapılanlar aşağıdadır. Aracın motoru isuzu Y17DT kodu ile geçer. Bu aracın en büyük dezavantajı şanzımanın çok kısa olmasıdır, 4900@rpm-190km kesiciye girmektedir. Kadran ölçümlerinde 0-100km 8sn, GPS ile 9.5sn civarındadır. Şuanda aracın hakkı yakıtı açmaktır fakat fazla duman istemediğim için açtırmıyorum. Bu setup üzerine büyük enjektör takıldığı takdirde alınabilecek güç 230-240ps lere kadar çıkmaktadır. 1) K03 BW Turbo 2) 6lt intercooler 3) Bronz Balata 4) 60mm Downpipe 5) AEM açık hava filtresi 6) EGR, Klima ve Yakıt Filtresi iptali 7) Yazılım 2.0 Bar Cont. ile 170ps Merak edenler için 1.6 Bar da hızlanma videosu 19 Şubat 2019 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 19 Şubat 2019 Paylaş 19 Şubat 2019 klima ve yakıt filtresi iptalinin mantığı nedir? Isuzu motor ise fabrikasyon kullansan öldüremezsin orası kesin. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Şubat 2019 Paylaş 19 Şubat 2019 Osman usta'da karşılaştığımızda 100m kadar ileri almıştım aracı. Debriyajı garip gelmişti, sanırım değişen balata yüzünden. Hayırlı olsun Süha. Bir soru: Klima ile yakıt filtresini niye iptal ettin? Yakıt filtresi iptalse enjektörleri pislikten ne koruyor? Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 19 Şubat 2019 Paylaş 19 Şubat 2019 Plakayı not alayımda madara olmayayım. Güle güle kullan Süha. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Şubat 2019 Paylaş 19 Şubat 2019 Hayirli ugurlu olsun nazar degmesin Mazot filtresi iptali mi 😂 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Şubat 2019 Yazar Paylaş 19 Şubat 2019 16 dakika önce, Tahir Ak yazdı: klima ve yakıt filtresi iptalinin mantığı nedir? Isuzu motor ise fabrikasyon kullansan öldüremezsin orası kesin. 15 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Osman usta'da karşılaştığımızda 100m kadar ileri almıştım aracı. Debriyajı garip gelmişti, sanırım değişen balata yüzünden. Hayırlı olsun Süha. Bir soru: Klima ile yakıt filtresini niye iptal ettin? Yakıt filtresi iptalse enjektörleri pislikten ne koruyor? Klima Turbonun yapısı gereği mecburen iptal edildi, malesef kompresör engelliyordu. Yakıt filtresinin yeri çok kötü bir yerde olduğu için göz zevkimi bozuyordu, bende söktüm Sani sistem CR olmadığı için pompanın girişinde çaprazlamasına konumlandırılmış petek şeklinde filtre diyebileceğimiz koruma süzgeçleri bulunuyor 12 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Cok zalım bir makine Bir tarzımız var biliyorsun adamım 9 dakika önce, Hakan Gürsu yazdı: Plakayı not alayımda madara olmayayım. Güle güle kullan Süha. abi beni taciz etmedikten sonra çok sakinim Teşekkürler 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Şubat 2019 Paylaş 19 Şubat 2019 8 dakika önce, Süha Demirtaş yazdı: Klima Turbonun yapısı gereği mecburen iptal edildi Ooo, ben klimanın filtresini iptal ettin sandım. Sen komple klimayı iptal etmişsin. Yazın düşünemiyorum seni Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Şubat 2019 Yazar Paylaş 19 Şubat 2019 20 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Ooo, ben klimanın filtresini iptal ettin sandım. Sen komple klimayı iptal etmişsin. Yazın düşünemiyorum seni herkes dikenden bahsediyor, kimse gülden bahsetmiyor 2 2 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 19 Şubat 2019 Paylaş 19 Şubat 2019 Maşallah . Yürüyen aksam da frenler de değişiklik varmı ? 1 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 19 Şubat 2019 Paylaş 19 Şubat 2019 15 saat önce, Süha Demirtaş yazdı: Merak edenler için 1.6 Bar da hızlanma videosu [emoji6] öten şey nedir? passat ile ışıklarda göz göze gelin derim Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 19 Şubat 2019 Paylaş 19 Şubat 2019 Buna benzer bir Combo Çeşme otobanında 180'e kadar kovaladı beni 3 ay evvel En son 180'de çin malı led xenon dedikleri ampüllerle sellektör attı. Canı kesildi Dikiz aynamdaki son temsili görüntüyü altta paylaşıyorum Amma gelin görün ki bu kadar güç başarılı. Şaka makinesi resmen 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Şubat 2019 Paylaş 19 Şubat 2019 Kamyonet bu. Hatırlatırım. [emoji28] Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 19 Şubat 2019 Paylaş 19 Şubat 2019 Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız,belasız (cezasız) kullan.😉 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Şubat 2019 Paylaş 19 Şubat 2019 Bu gün biraz yokladım bakım sonrası 5i 220 ile bitiyor gibiyim ne zaman Tekirdağ yapıyoz yada 3 jandarma yatıyor mu 😛 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 19 Şubat 2019 Paylaş 19 Şubat 2019 Maşallah hızlı ticarilerden bro kazasız belasız cezasız ağırlığı ne bunların acaba ? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Şubat 2019 Yazar Paylaş 19 Şubat 2019 4 saat önce, Tahir Ak yazdı: öten şey nedir? passat ile ışıklarda göz göze gelin derim Turbo basınç saati 1.5bar basınca ayarlı. 1.5bar üzerinde ötmektedir. Passatlar klasman gereği çok ağır kalır 😉 3 saat önce, Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Buna benzer bir Combo Çeşme otobanında 180'e kadar kovaladı beni 3 ay evvel En son 180'de çin malı led xenon dedikleri ampüllerle sellektör attı. Canı kesildi Dikiz aynamdaki son temsili görüntüyü altta paylaşıyorum Amma gelin görün ki bu kadar güç başarılı. Şaka makinesi resmen Dediğim gibi orjinal şanzımanı çok kısa, 2260 turbo ile son dişli uzatılıp 240 civarı hıza ulaşanları mevcut imiş. Bende 5 i biraz uzatıp otoban hızlarında düşük devir ile seyretmeyi düşünüyorum 3 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Kamyonet bu. Hatırlatırım. Hafif ticari desek abi 🙈 2 saat önce, Cengiz Aratemur yazdı: Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız,belasız (cezasız) kullan.😉 Cengizim sevgili dostum çok teşekkürler, özledim 1 saat önce, Servet Aydın yazdı: 100 200 vidyosu isteriz Abi bir vidyo ekledim yukarı ama malesef 190km kesici 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Şubat 2019 Yazar Paylaş 19 Şubat 2019 Bir saat önce, Serkan Karakoca yazdı: Maşallah hızlı ticarilerden bro kazasız belasız cezasız ağırlığı ne bunların acaba ? Rivayete göre 1240kg deniyor, yakın zamanda kantara çıkıp göreceğiz gerçekleri. 10 yıl önce neden bir corsa alıpta koşturmadım diye kara kara düşünüyorum. Dbn ile 9.9sn süre alan bir tanıdığımı mevcut -2 eğim ile 😉 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 20 Şubat 2019 Paylaş 20 Şubat 2019 Süha hayırlı olsun kendine oynayacak güzel araba bulmuşsun tam şaka makinası olmuş Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 20 Şubat 2019 Paylaş 20 Şubat 2019 7 saat önce, Süha Demirtaş yazdı: Rivayete göre 1240kg deniyor, yakın zamanda kantara çıkıp göreceğiz gerçekleri. 10 yıl önce neden bir corsa alıpta koşturmadım diye kara kara düşünüyorum. Dbn ile 9.9sn süre alan bir tanıdığımı mevcut -2 eğim ile 😉 güzel süre enl corsa var antalyada kapı pencere sökük :)en yüklü 1.7dtı olarak galiba şanzımana bir çözüm bulunsa güzel olur şöyle 250km yapsa en azından Yorum bağlantısı
Recommended Posts