Mehmet Dilsizoğlu 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Merhaba Arkadaslar ; Derdim ve sıkıntımı sizler ile paylasmak istedim. biraz içimi dokeyım dedim.. Tipini ve kendini severek 2014 de almıs olduğum otomatık vites Audi A3 Lpg -benzin 1,6 olan aracı ilk İzmirden bır bayandan aldım Bursa ya getirdim k.sanayide WAS oto ya bıraktım ne gerekıyor ise yapalım dedim o donem ıyıde bır rakam odedım açıkcası memnun kalmadım arızanın ardı arkası kesilmedi , onların yuzunden hiç sorunu olmayan ekzozu bıle değiştirdim Masraflar buyumeye baslayınca bır arkadasım bana daha ekonomık olacağını soylediği Bılım oto dıye bır yerı tevsiye etti aracta özellıkle virajlarda raharet gostergesi bir anda en sona gelıyor ve yıne anı olarak eskı halıne gelıyor ıdı onun için Bilim oto maceram basladı oradada inanın okadar çok parca değiştirdikki anlamatam en son conta yanmıs dedndı motor acıldı vs... motor yapıldı sonra arac istedğim gıbı değil sankı arac gitmiyor gibi bir hal aldı performans düştü bılım otodakılere soyledim orada anladımkı conta için usta dısardan gelıyormus vs... canım sıkıldı internetten arastırırken Beşyolda Sağlık otomotiv mehmet usta ıyı diye yorumlara baktım Ustya gıttım basımdan gecenlerı anlattım usta bana senı çok yolmuslar gıbı bır sey soyledi aracca baktı bunda çok montaj hatası var dedi arac 1 hafta kaldıı bılım otoda conta için verdiğim ücretten daha fazlasını ona verdim ama arac hosuma gıttı performansı düzelmıs idi tamam dedım bıraz pahalı ama bu ustaya gelmeye devam edeyım dedim yag değişi vs gibi konularda gelıp gıdıyorum aracı süreklı bakımlı tutmaya calısıyorum ( buraya yazmıyorum ama aracı aldığımdan berı belı 5 kere termostat değişti ) sağlık otoya 1,5 yıl içinde en az 4 kere gıtmısımdır hesapladım toplamda sağlık otoya 8500 TL civarında vermişim 4500 tl bılım oto, 2600 TL de was oto bu rakamlar 2014 den bu yana .. ustaya aracın yıne su eksılttiğini ifade ettim ne kadar dedi 20 gunde felan 400-500 ml dedim arac eskı dedi yedek su deposuna gıden bağlantı yerlerınden kacırıyordur vaktım yok hafta ıcı bırak bakalım dedi aracta sabahları ilk çalıstırmada su motoru gıbı bır ses çıkmaya basladı ve ötüyor idi bır sabah hiç çalısmadı baska bır aracla Sağlık otoya gıttım bana bir çekıcı ıle getirmemi soyledi aracı bıraktık 1 gun sonra aradı aküyü değiştirdim akü cortlamıs dedi bende nasıl olur o çok yenı daha garantisi duruyor dedim yok ya ben senın aracı bıldiğimden beri bu aku var dedi sonra garantisini ruhsatta buldu olabılır bazen garanti süresi dolmadan cortlayabılır dedi vs.. neyse en son akunun sarj edilmesi konusunda anlastık ona su kaçağınıda soylemıstım akabınde benı arayarak yedek su deposunu vs değiştirdiğini soyledı (artık onunda yenı olduğunu soylemeye utandım) aracın calısma esnasında ıslık çalan bır parcayıda değiştirdiğini tamırının munkunolmadığını soyledı velhasıl 2000 tl ıle çıktık 2019 yılı. alırken dedımkı uzerıne basa basa artık su elksıltmez değilmi dedim oda ba arac eskı sen yınede kontrol et ben su kacağı olan yerlerı değiştirdim dedi ister inanın ister inanmayın 2 hafta sonra baktım yıne su eksıltmıs su ekledım ilk fırsatta tekarar aynı yere gıttim mehmet Ustaya biraz sitemkar konustum çünkü son bakımdan sonra ılk çalıstırma esnasında kalkısta istop ediyor dedim benzın pompası dedi bende onu değiştirmiştik dedim oncekı geldıklerımde bılemem belkı çin malı takmısımdır cortlamıstır dedi olabılır dedi ,arac yıne su eksıltıyor dedim bırazda sitem ettim oda bana arac eskı yaptıklarım gorunmuyor sen arabayı değiştir dedi . su eksıltme işini çözelım dedim o gun cumartesı ve oldukça yoğundu aracı bırakayım dedim hafta içi bak dedim ama çok masraf oluyor lutfen bıraz daha itinalı bakalım dedim. oradan çıktım fazla uzaklasmadan benı aradı ve gelmemi istedi gittim dediki aracı teste soktum durum kotu dedi yedek su deposundan cam sıse sokuluyor mavı renklı sıvı yesıl renge donuyormus conta yanıkmıs daha once olmuyordu dedi bu 3 haftada hararet vs oldumu dedi bende hayır olmadı dedım oda masraf mınumum 2500-3000 tl olur belkıde daha yuksek olur sen bır düşün dedi benım gordüğüm aracta su elksıtmesı var ama hararet gostergesınde bir değişiklik yok , evet conta yanmıs olabılır Malesef ınsanlara guvenmek durumunda kalıyoruz yınede kımsenın hakkını yemek ıstemem ama bu son darbe çok kotu oldu. Basımdan bunlar gecti Ben aracımı yaptırmak istiyorum ama kımseye guvenım kalmadı içimi sizlere dokeyım dedim , belkıde hata bendedır çünkü ustalara nazık ve kıbar davranmaya çalısıyorum bir mudded sonra onlarda ınsanı bu hale getiriyorlar , Bu platformdan sorunuma çözüm arıyorum , anlatacak çok sey var ama detaya gırmeden anlattım artık çözüm istiyorum , bır çok sev var ama gelınen nokta aynı bursada bana onereceğiniz gercekten işinin ehli ama oncesındede gercekten İNSAN olan empatı kurabılen bır usta tavsıye edebılırmısınız saygı ve sevgilerimle... 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Ben okurken yoruldum hala anlamadım ne olduğunu Geçmiş olsun diyeyim. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Ne diyim gecmis olsun allah kaza bela vermesin dicek bize yok bursayi bilmem istanbulda maslakta akif ustayi onerirler genelde vag grubu arabasi olan arkadaslar suan arabada antfriz varmi ? Antfriz var ise kacirdigi yerlerde leke birakir yokmu gozlemleyebildiginiz bi yer 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Çok geçmiş olsun. Okurken yoruldum siz iyi sabır etmişsiniz. Her zaman nazik olmak olmak işe yaramıyor. Aşırı çirkefleşebiliyorum. Hele ki yapılan hatalı işe bunun normali budur diyen ustalara. İnsanı aptal yerine koymaya çalışıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Çok üzücü ya Geçmiş olsun. Masraf olarak da çok ağır olmuş. Harcanan parayla 3-4 model üzeri alınıdı o arabanın. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Bu masraf nedir ya. Siz sürekli kasaplara gitmişsiniz bence. Valla Bursa'da bulamazsanız İstanbul'a getirin, daha ucuza çıkarsınız bence. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 1.6 atmosferik tam otomatik araç sözde çok basit geliyor ancak açtığı masraflar korkunç Daha doğrusu ustaların yaptıkları felaket. Aracı istanbula çekici ile gönderip yaptırıp çekici ile geri alsaydınız daha ucuza gelirdi. geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Mehmet Bey duruma üzüldüm. Bursada yaşıyorum ve daha önce Ford Focus aracım vardı. 2017 yılından beri de jetta araç kullanıyorum. Bir akrabam 10 yıldan beri Wass otonun müşterisi. Ben gitmedim ancak kendisi çok memnun. Keşke sorunlarınızın çözümü için Wass oto dan vazgeçmeseydiniz. Bazen aldığımız araç aksilik üstüne aksilik çıkartarak, sat beni, sat beni diye size yalvarırır. Bu tip araçları kırmamak gerekli satıp kurtulmak en iyi yöntem. Her neyse, artık olan olmuş. Ben size bir arkadaş önereyim, kendim Resmi kurum araçlarını ve özel aracımı da götürüp memnun kaldım. Fiyat olarak inanın piyasada bulabileceğiniz en uygun fiyatı sunacaklar. Firma EVKE. Yeri istanbul caddesinde bulunan Özdileğe giriyoruz. Otoparkında araç yıkama kısmına doğru gidip oradan 2. otokoop'a doğru devam ederken hemen solda. Ustamızın adı Yunus. Orman Bölgeden Mustafa beyin tavsiyesi ile geldim deyin. Yunus usta Tel : 0542 540 18 18 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Orak 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Merhaba, arabanın bloğuna ve kapağına basınc testi yapıldı mı? bana kapak çatlak oradan silindire su veriyor gibi geldi. 1 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Bu kadar cok hatalı uygulamanın geri dönüşü de yüksek meblağları bulabilir. Bence aracın durumunu belirterek satmanızda fayda var hem psikolojik olarakta rahatlarsınız Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Mustafa Erkan yazdı: Bu tip araçları kırmamak gerekli satıp kurtulmak en iyi yöntem Genişlet Bu durum kul hakkına girer mi acaba ? Yaptırıp satmak yada alıcıya her şeyi anlatıp ona göre indirim yaparak satmak etik olur. 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Abi sen önce lpgyi sök at. Tüm yamalarini kapattir. Sonra lpgyi sat. Muhendisin yaptigi hale getir. Bu kadar parayi benzin doldurup yaksan artardi. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Geçmiş olsun. Bence hata en başından bayandan satın almak ile yapılmış. Sanayide bakım yapılıp da sorunların ardı arkası gelmemesi aracın en başından beri bakımsız ve sorunlu olduğundan şüphelendirdi beni. Yorum bağlantısı
Mehmet Dilsizoğlu 27 Şubat 2019 Yazar Paylaş 27 Şubat 2019 Metin Akbal yazdı: Ben okurken yoruldum hala anlamadım ne olduğunu Geçmiş olsun diyeyim. Genişlet Merhaba ; en son olarak conta yanık diye bır tabır kullandılar Yorum bağlantısı
Mehmet Dilsizoğlu 27 Şubat 2019 Yazar Paylaş 27 Şubat 2019 Ali Darbaz yazdı: Abi sen önce lpgyi sök at. Tüm yamalarini kapattir. Sonra lpgyi sat. Muhendisin yaptigi hale getir. Bu kadar parayi benzin doldurup yaksan artardi. Genişlet Merhaba en son olacağı o galıba Mustafa Arıkan yazdı: Geçmiş olsun. Bence hata en başından bayandan satın almak ile yapılmış. Sanayide bakım yapılıp da sorunların ardı arkası gelmemesi aracın en başından beri bakımsız ve sorunlu olduğundan şüphelendirdi beni. Genişlet hiç oyle düşünmemiştim haklı olabılırsınız Yorum bağlantısı
Mehmet Dilsizoğlu 27 Şubat 2019 Yazar Paylaş 27 Şubat 2019 Erdoğan Temur yazdı: Bu durum kul hakkına girer mi acaba ? Yaptırıp satmak yada alıcıya her şeyi anlatıp ona göre indirim yaparak satmak etik olur. Genişlet ben de yaptırıp satmayı düşünüyorum baska türlü satmaya tesebbüs edemem yüzüm kızarır.. Muhammed Orak yazdı: Merhaba, arabanın bloğuna ve kapağına basınc testi yapıldı mı? bana kapak çatlak oradan silindire su veriyor gibi geldi. Genişlet bu sekılde bır uygulama yapıldıdığını zannetmıyorum.. yedek su deposun dakı ortama egzoz gazının karısıp karısmadığını kontrol eden bır uygulama yapıldı Mustafa Erkan yazdı: Mehmet Bey duruma üzüldüm. Bursada yaşıyorum ve daha önce Ford Focus aracım vardı. 2017 yılından beri de jetta araç kullanıyorum. Bir akrabam 10 yıldan beri Wass otonun müşterisi. Ben gitmedim ancak kendisi çok memnun. Keşke sorunlarınızın çözümü için Wass oto dan vazgeçmeseydiniz. Bazen aldığımız araç aksilik üstüne aksilik çıkartarak, sat beni, sat beni diye size yalvarırır. Bu tip araçları kırmamak gerekli satıp kurtulmak en iyi yöntem. Her neyse, artık olan olmuş. Ben size bir arkadaş önereyim, kendim Resmi kurum araçlarını ve özel aracımı da götürüp memnun kaldım. Fiyat olarak inanın piyasada bulabileceğiniz en uygun fiyatı sunacaklar. Firma EVKE. Yeri istanbul caddesinde bulunan Özdileğe giriyoruz. Otoparkında araç yıkama kısmına doğru gidip oradan 2. otokoop'a doğru devam ederken hemen solda. Ustamızın adı Yunus. Orman Bölgeden Mustafa beyin tavsiyesi ile geldim deyin. Yunus usta Tel : 0542 540 18 18 Genişlet Çok tesekkür ederim Mustafa bey ; en kısa süre içinde tavsiyenize uyup Yunus ustaya gideceğim. Yorum bağlantısı
Kani Kaya 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 çözüm olmadan para vermezdim? eğer sorunları çözemiyorsa dükkanı kapatsın..müşteri aracı deneme yeri değildir..iyi usta teşhisi doğru koyan ayrıca işçiliğinin arkasında duran kişidir..hataları araca ve parçaya bulan usta olamaz...iş yaptırmadan mutlaka ücret ve yedek parçada pazarlık yapın...geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Mehmet Dilsizoğlu 27 Şubat 2019 Yazar Paylaş 27 Şubat 2019 Tolgahan Doğru yazdı: Bu kadar cok hatalı uygulamanın geri dönüşü de yüksek meblağları bulabilir. Bence aracın durumunu belirterek satmanızda fayda var hem psikolojik olarakta rahatlarsınız Genişlet evet satıcağım ama , contası yanık diyerek satmak benı utandırıyor ... Allah ızın verırse yaptıracağım ve oyle satacağım... Kani Kaya yazdı: çözüm olmadan para vermezdim? eğer sorunları çözemiyorsa dükkanı kapatsın..müşteri aracı deneme yeri değildir..iyi usta teşhisi doğru koyan ayrıca işçiliğinin arkasında duran kişidir..hataları araca ve parçaya bulan usta olamaz...iş yaptırmadan mutlaka ücret ve yedek parçada pazarlık yapın...geçmiş olsun Genişlet haklısınız ama sonucları ancak bir ıkı hafta sonra görebılıyoruz zaten ozaman kadar ucretı vermıs oluyoruz bırde bahane o kadar çok ki mutlaka baska bır parca sorunlu olabılıyor , hiç cevap vermezler ıse arac eskı diyorlar yaptığımız ıyı seyler bellı olmuyor dıyorlar.. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Mustafa Arıkan yazdı: Geçmiş olsun. Bence hata en başından bayandan satın almak ile yapılmış. Sanayide bakım yapılıp da sorunların ardı arkası gelmemesi aracın en başından beri bakımsız ve sorunlu olduğundan şüphelendirdi beni. Genişlet Bazı ilanlarda özellikle bayandan diye yazarlar. İçlerinde araçla ilgilenenler veya eşi aracın bakımlarını düzenli yaptıranlar vardır illaki ama ben bayandan araba alma konusuna sıcak bakmıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 bana kalırsa acele etme iyi aratşrır. arkadaşlar fikirleriniz yazsınar mutlaka faydası olur. araban 2003 diye eski piskolojisine girme benim de başka arkadaşlarında 15 yaş üstü arabası var masrafımız illaki oluyor ama arabalar bakımlı oldukça yürüyor çok şükür. . düzgün işini bilen usta bulup doğru tamir yapılırsa kullanırsın heleki masraf ediyorsan nokta atış doğru işlem yaptırıp binebilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Anlattıklarınız çok can sıkıcı okudukça Beylikdüzü nden Maslak a gitmemin ne kadar doğru olduğunu anladım. Size kolaylıklar diliyororum. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 çok gecmiş olsun. aractan sogumamak elde degil. ama ilk alındıgında aracta sorun varmıydı ki direk WAS oto ya bırakıp ne gerekiyorsa yapın demek için Yorum bağlantısı
Mehmet Dilsizoğlu 27 Şubat 2019 Yazar Paylaş 27 Şubat 2019 Ali Gök yazdı: bana kalırsa acele etme iyi aratşrır. arkadaşlar fikirleriniz yazsınar mutlaka faydası olur. araban 2003 diye eski piskolojisine girme benim de başka arkadaşlarında 15 yaş üstü arabası var masrafımız illaki oluyor ama arabalar bakımlı oldukça yürüyor çok şükür. . düzgün işini bilen usta bulup doğru tamir yapılırsa kullanırsın heleki masraf ediyorsan nokta atış doğru işlem yaptırıp binebilirsin. Genişlet tesekkürler .. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Şubat 2019 Paylaş 27 Şubat 2019 Otomatik ise muhtemelen Hitler motordur. Bu motor kolay ariza vermeslz aslinda. Yorum bağlantısı
Recommended Posts