Metin Genç 20 Mart 2019 Paylaş 20 Mart 2019 Selamlar. Eve alacağımdan Kendi aracımı satıyorum. Sattıktan sonra kendime ve eşime araba almam lazım. kendime alacağım araba 4 kişilik aileye hitap etmeli. fazla bütçem yok. Eşime daha küçük bir araç bakıyorum. Şöyle bir megane 2 gördüm https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-memurdan-hatasiz-plusboyasiz-plusorjinal-166.000kmde-plussirali-sistem-lpgli-674433660/detay nasıl bu araba. Bilenler yazabilir mi acaba, almalı mıyım böyle birşey 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 20 Mart 2019 Paylaş 20 Mart 2019 Hayırlı satışlar. Genel olarak Megane 2 her zaman iyidir ihtiyaçlarınızı karşılar, kolay satılır vs. vs. İlandaki araca da fotoğraflardan yorum yapmak çok gerçekçi olmaz. Gözle görülmeli kontrol edilmeli kullanılmalı. Hakkınızda hayırlısı olsun 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 Mart 2019 Paylaş 20 Mart 2019 Megane 2 ler o kadar yükseldimi? 3-4 ay önce en doluları bile bu paralarda değildi. Yorum bağlantısı
Tufan Şenay 20 Mart 2019 Paylaş 20 Mart 2019 Sahibini üzmeyecek kronik sorunları olmayan, 520 litre bagaj hacmine sahip iç hacmi geniş c segment bir araç olarak biliyorum. Fiyatları yüksek ama hakkını verir. C-Max'tan inip buna binenler için eksikleri olacaktır muhakkak. Aynı fiyata daha düşük km'li ve model yılı yüksek Megane tavsiye ederim. Temiz 1.5 dci bulabilirseniz kaçırmayın, Eğer bulamazsanız 1.6 110 beygirlik olanlara bakın ki çekiş konusunda üzmesin Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Mart 2019 Paylaş 20 Mart 2019 Benzinde şehir içi 10lt gibi bi yakışı olmalıydı bunların. KM'niz fazla ise dizel bakmakta fayda var. Benzinli motorları sürekli bobin patlatırdı. Direksiyon sargısı kronik sorunlu, bi de ön ızgaralar düzgün temizlenmezse filtreden su alırdı. Başka kroniği yok diye hatırlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Mart 2019 Paylaş 20 Mart 2019 10 yakmaz eğer 1-2 km gitmeyeceksen. Bende şu an malum 1.4 16V megan 1 var. Oldukça az yakıyor diyebilirim 6 litrelerde. Benim bildiğim kapı kolları vb soyulur bir de kurcalanırsa elektrik arızası çok yapar. Yol tutuşu fluence dan iyidir. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Mart 2019 Paylaş 20 Mart 2019 Şimdi, Mehmet Göktürk yazdı: 1.4 16V megan 1 var Kaç kilo alet? Megane2'ler 1200kg olmalı. Fabrika verisi bile şehiriçi 9LT diyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Mart 2019 Paylaş 20 Mart 2019 1 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Kaç kilo alet? Megane2'ler 1200kg olmalı. Fabrika verisi bile şehiriçi 9LT diyor. Sani, x marka aracın şehir içi yakıt verisi en az yakacağı değer değildir. Ortalama değerdir ki her aracı gizli saklı hilesi yoksa şehir içi fabrika verisinden daha düşük yaktırabilirsin. Şehir dışı da aynı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Mart 2019 Paylaş 20 Mart 2019 5 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Kaç kilo alet? Megane2'ler 1200kg olmalı. Fabrika verisi bile şehiriçi 9LT diyor. 1200 vardır. 10 yüksek rakam. kasabada yahut senin teşvikiyede olabilir ama. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Mart 2019 Paylaş 20 Mart 2019 6 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Sani, x marka aracın şehir içi yakıt verisi en az yakacağı değer değildir. Ortalama değerdir ki her aracı gizli saklı hilesi yoksa şehir içi fabrika verisinden daha düşük yaktırabilirsin. Şehir dışı da aynı İstanbul merkez'de, fabrika verisine 1lt ekliyoruz abi biz 3 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: 1200 vardır. 10 yüksek rakam. kasabada yahut senin teşvikiyede olabilir ama. Teşvikiye ayrı bi dünya Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Mart 2019 Paylaş 20 Mart 2019 Gebze şehir içi Kars şehir içi milano şehir içi testleri yapmak lazım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Mart 2019 Paylaş 20 Mart 2019 Burda detay: http://www.wikizeroo.net/index.php?q=aHR0cHM6Ly9lbi53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2kvTmV3X0V1cm9wZWFuX0RyaXZpbmdfQ3ljbGU bakmaya üşenenler: (ilk kısım şehiriçi ikinci şehir dışı) ayrıca istanbul driving cycle yaklaşık bundan 1 litre yüksek çıkıyor diye kongrede dinledim. bu aşağıdaki de yakında geçilecek olan WLTP http://www.wikizeroo.net/index.php?q=aHR0cHM6Ly9lbi53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2kvV29ybGR3aWRlX2hhcm1vbml6ZWRfTGlnaHRfdmVoaWNsZXNfVGVzdF9Qcm9jZWR1cmVz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Mart 2019 Paylaş 20 Mart 2019 (düzenlendi) 45 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: Burda detay: http://www.wikizeroo.net/index.php?q=aHR0cHM6Ly9lbi53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2kvTmV3X0V1cm9wZWFuX0RyaXZpbmdfQ3ljbGU Pilli bebekler için aynı testi yaptıklarını öğrendiğim iyi oldu. Merak ediyordum 20 Mart 2019 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Mart 2019 Paylaş 20 Mart 2019 57 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: Burda detay: http://www.wikizeroo.net/index.php?q=aHR0cHM6Ly9lbi53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2kvTmV3X0V1cm9wZWFuX0RyaXZpbmdfQ3ljbGU bakmaya üşenenler: (ilk kısım şehiriçi ikinci şehir dışı) ayrıca istanbul driving cycle yaklaşık bundan 1 litre yüksek çıkıyor diye kongrede dinledim. bu aşağıdaki de yakında geçilecek olan WLTP http://www.wikizeroo.net/index.php?q=aHR0cHM6Ly9lbi53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2kvV29ybGR3aWRlX2hhcm1vbml6ZWRfTGlnaHRfdmVoaWNsZXNfVGVzdF9Qcm9jZWR1cmVz 4km'yi 13dk'da alıyorum diyor yahu şehir içi için Ben 2km'yi 30dk'da gidersem göbek atıyorum Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Mart 2019 Paylaş 20 Mart 2019 1 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: 4km'yi 13dk'da alıyorum diyor yahu şehir içi için Ben 2km'yi 30dk'da gidersem göbek atıyorum Yürürsene sende. Sıfır emisyon 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Mart 2019 Paylaş 20 Mart 2019 saatte 4 km yürür insan normalde. Hızlı yürürsen 6. 30 dakikada 2 km normaldir. "Yürü len " Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Mart 2019 Paylaş 20 Mart 2019 2 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: saatte 4 km yürür insan normalde. Hızlı yürürsen 6. 30 dakikada 2 km normaldir. "Yürü len " Çağlar overspeed sistemi kullanıyor. Sanırım 11kmh sınırlı hızı Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Mart 2019 Paylaş 20 Mart 2019 2 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Kaç kilo alet? Megane2'ler 1200kg olmalı. Fabrika verisi bile şehiriçi 9LT diyor. Hb olan ruhsatta 1240 diye hatirliyorum. Sedani daha hafifti.. Yorum bağlantısı
Metin Genç 21 Mart 2019 Yazar Paylaş 21 Mart 2019 Teşekkürlercevaplar için. o zman dizel alabilirsem dizel yokda 110luk bakacaz artık. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 21 Mart 2019 Paylaş 21 Mart 2019 Magane 2 ile şehirler arası uzun yol yaptım.Arac 160 km den sonra takadı kesilmiş uçak gibi,parçalara ayrılacak hissi uyandırıyor.Virajları çok kötü,aracın viraj dönme kabiliyeti yok.Ya ben çok hızlı giriyorum yada araç dönemiyor.Birkeresinde dönemedim bariyerlere kadar geldim durmak zorunda kaldım.Araç lpg de hantal ama benzinde fena değil.İşletme maliyeti uygun ama 38 bin liraları hakeden bir araç değil desemde malum sitede ucuza araç kalmamış.Hepsi almış başını gitmiş.Şu zamanda eldeki muhafaza edilmeli. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Mart 2019 Paylaş 21 Mart 2019 Megane parasına göre donanımı fazla olan bir araç. Motor gücü de muadil 1.6 lara göre daha iyi. Yakıt aşağı yukarı aynı. 8-9 litre yaktırıyorduk şehir içi. İvmelenme falan iyiydi. Direksiyon hissi iğrenç. Tam tur yapacağım zaman tutmayın lan beni diyor resmen. Yay mı var ne var anlamadım. Hemen toplanmak istiyor. Kavşak dönerken direksiyonu salarak bırakarak döneriz, bunda bıraktığın zaman hemen toplama eğilimi olduğu için çarpacaktım bir kaç kere. Direksiyonu tutarak bırakmaya başladım ondan sonra. Araba önden havalanacakmış gibi geliyor 100 km den sonra. Aynı şu Redline filmindeki Lambo nun önden havalanması gibi. Ön cam ile tavanın birleştiği nokta daha oval olduğu için kafa çarpma durumu yaşadım bir kaç kere. Çamurluğa top gelse değişim ister, plastik mi fiber mi nedir bilmem. Elektronik arıza yaşatırsa bulana kadar adamın anasını ağlatır. Kapı kolları soyulur, bu muadil bir çok araçta mevcut. Gerisi normal arıza bobin vs vs. İlandaki araç için yorumum bu paraya en az Expression donanım alınmalı. Far sensörü, yağmur sensörü ve alaşım jant bildiğim ekstraları. Ayrıca ilk mesajınızı düzeltiyorum ilan paylaşmanız için konusunu da açtığınız belirlenen mesaj adedine ulaşmanız gerekmektedir. Yorum bağlantısı
Erkan Işık 21 Mart 2019 Paylaş 21 Mart 2019 Bir saat önce, Fatih Sarıkaya yazdı: Magane 2 ile şehirler arası uzun yol yaptım.Arac 160 km den sonra takadı kesilmiş uçak gibi,parçalara ayrılacak hissi uyandırıyor.Virajları çok kötü,aracın viraj dönme kabiliyeti yok.Ya ben çok hızlı giriyorum yada araç dönemiyor.Birkeresinde dönemedim bariyerlere kadar geldim durmak zorunda kaldım.Araç lpg de hantal ama benzinde fena değil.İşletme maliyeti uygun ama 38 bin liraları hakeden bir araç değil desemde malum sitede ucuza araç kalmamış.Hepsi almış başını gitmiş.Şu zamanda eldeki muhafaza edilmeli. üstad sana porche gıder megane nedır ayagımı yerden kessın a nokdadan b noktası ulasım aracıdır Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Mart 2019 Paylaş 21 Mart 2019 Privilege dci bakardım o paraya https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2008-megane-2-privilege-1.5-dci-dizel-otomatik-hasar-kayitsiz-673912417/detay 1 Yorum bağlantısı
Ersel Yıldız 21 Mart 2019 Paylaş 21 Mart 2019 İki kez benzinli megane 2 sahibi olmustum. Ortak problemleri sayayim. açı kaydırıcı parcasinda problem vardi. Direksiyon airbag sargisi problemi vardi. Direksiyonu cevirirken kagitin birbirine surtme sesi gibi ses geliyordu. Hatta bazen cama tas vuruyormus gibi cat diye ses ediyordu. Kemeri cozdugunuz zaman toplamiyordu. Kapi tutamaklarinin soyulmasini saymiyorum zaten. Sinyal kollari cok laçkaydi. 90 gibi hizla gittiginiz zaman motor aşırı bagiriyor. 6. Vitesi istiyor. Ben mi oyle hissediyordum bilmiyorum ancak fren bazen cok erken tutuyordu bazen tutmuyor hissi veriyordu. Bir dengesizlik her ikisinde de vardi. Abs si cok hassas. Hemen devreye giriyor. Ayrica akranlari olan baska 1.6 benzinli araclara göre de cekisini cok begenmemistim. Bir kere de megane 2 dizel aracim oldu. 80 bg idi. Tekrar tercih etmek istesem kesinlikle dizel motor derim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts